מי אני ומה שמי?

CoolBoy 17

New member
כנסו

שם: אורי גיל: 18 אזור מגורים: מרכז עונת הישרדות אהובה: 2 11 8 שורדים אהובים: סטפני רוב מריאנו רוב השני קלי מעונה 3 קאתי אמבר קולבי ג'רי דאני פרווטי איך הגעתי לפורום: חיפשתי מצאתי כנסו תראו קליפ שעשינו

Princess110

New member
אני..

שם: שרה גיל: 16 בקרוב אזור מגורים: חיפה עונת הישרדות אהובה: 10 שורדים אהובים: בובי ג'ון
גרג
רוב
איך הגעתי לפורום: חיפשתי כי אהבתי את התוכנית... פורומים אחרים שאני גולש בהם:AXN,טלנובלות

Princess110

New member
אחח איזה באסה שכתבתי את הגיל..../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif

חח כולם פה לפחות מעל 18... לא להייחס אלי כאל קטינה
אני בפורום עם זקנים

גם אני

שם: נטע גיל: 22 אזור מגורים: י-ם עונת הישרדות אהובה: הכל שורדים אהובים: סטף איך הגעתי לפורום: אני תכלס המצאתי אותו פורומים אחרים שאני גולש בהם: אין תמונה (טוב, נו- רק מי שרוצה) V

Princess110

New member
חח אם לא היית רושמת את הגיל הייתי חושבת שאת ב

+ת 13-14...את ניראת ממש קטנה..!

n o g a m o o n

New member
מצטרפת

שם: (בדוי) נוגה גיל: הרבה מעבר ל"זקנות השבט"
אזור מגורים: גליל עליון עונת הישרדות אהובה: 1-9 שורדים אהובים: קתי, קולבי, רופרט, עכשיו גם סטפני ויש עוד כמה שאני לא זוכרת כרגע את שמותיהם. איך הגעתי לפורום:חיפשתי איפה אפשר לתהות בקול פורומים אחרים שאני גולש בהם: axn, סטארגייט ועוד

dararo

New member
תורי

שם:דניאל גיל: 13 אזור מגורים: השרון והסביבה עונת הישרדות אהובה: 10+11 שורדים אהובים: סטף
אלייזה
וכמובן: כריס, איאן וטום(איש הכריש) איך הגעתי לפורום: פעם הייתי ועכשיו חזרתי פורומים אחרים שאני גולש בהם: כרגע: כלום! ובקומונות: פייראט מאסטר, הישרדות וגם של נטע

simas091

New member
גם אני

שם: דודי גיל: 16 אזור מגורים: מרכז עונת הישרדות אהובה: 5(הישרדות תאילנד) ועונה 8 אולסטארס שורדים אהובים:ריץ,רופרט,בוסטון רוב,קרין,איתן,בראין הידיק,איאן,רוב זבכניק שעף באמצע העונה של תאילנד איך הגעתי לפורום: הגעתי לכאן בעיקרון בשביל פורום האטריק ופורום גולשים בזמן שהיא הסדרה האהובה עלי והטובה ביותר בעולם:)

למעלה