מפגש פורום - חלק 2

Hilaa la

New member
היי לכולם..חזרתי סופשבוע

אני אגיד לכם מה...ני יכולה מה-8 עד ה-20 כולל....תנסו בבקשה בתאריכים אלו כי זה הזמן הבא היחיד שאני אהיה בבית...צ'אווו

bustedit

New member
נראה לי שאני יכולה

בכל התאריכים.. אין לי תכניות מיוחדות.

just jenny

New member
זה רחוק

אז אני עדיין לא יודעת אם יש לי תוכניות אולא.. בכל מקרה בנתיים כל התאריכים נוחים לי

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

נמ,רוב התאריכים נוחים לי בנתיים,אבל הייתי מעדיפה שזה יהיה לפני ה-20 כי זה כבר סוף החופש ולכולן כמעט יש ''סידורים'' וכו'. אז הייתי מעדיפה שזה יהיה משהו כמו ה-14 ובסביבות..

just jenny

New member
וכרגיל בטח כולכן

או אם בא לכן כולנו נתפצל.. אז לא נראה שיש טעם לקיים "מפגש"

ליטלושי

New member
אז למה שלא נשנה את זה..

דיי הפעם תיהיו רציניות...הפעם לא נתפצל נשאר על הגג מההתחלה עד הסוף ואם מישהי תרצה משהו לאכול/לשתות כולן ילכו ואז נחזור...גן זאת הגזמה אבל אין מה לעשות נעשה הכל כדי שלא יהיה פיצול.. ויאללה שכולן יבואו הפעם יש כל כך הרבה תאריכים בטוח אתן יכולות מתישהו מהם אז תיהיו רציניות ויאלה תיראו מה מתאים מה לא מתאים..כי אם לא, לא יהיה מפגש וחבל..

just jenny

New member
את צודקת...

אבל זה פשוט ככה... מתפצלות וכל אחת הולכת לכיוון שונה ולא מחכה לאף אחת..
אז כבר אמרתי שאם זה מה שהולך להיות אני לא אבוא.. זה יהיה אותו דבר כמו שאני אבוא לבד..

DesertRose7

New member
במפגש האחרו ןזה לא היה ככה.. בדיוק

בהתחלה הם התפזרו..אבל איכשהו בסוף היינו כולנו ביחד.. והיה ממש כיף הגענו בכלל לדיזינגוף סנטר.. עשינו הליכה ביחד (הם הכריחו אותי.. הייתי עם כפכפים!) והלכנו לתומר.. ביחד.. ואז לעיתונים.. ביחד והתיישבנו על הרצפה בכל מיני מקומות מוזרים (אנשים בהו) וסתם שיבנו ודיברנו והיה ממש כיף.

DesertRose7

New member
והאמת שגם אני בהתחלה

חשבתי שיהיה ככה.. שכולם יפזרו ויהיה מעפן ואני פשוט באיזשהו שלב אלך הביתה.. אבל בסוף אני וקרין וסהר ישבנו מחוץ לטאוור רקרדס ואחר כך ענבל וויקה הצטרפו ואחר כך גם חן ואוסי באו וישבנו שם עד שהעיפו אותנו.. ועברנו להתנחלות בM סקוור שממש מגניב שם.. ואחר כך התנחלות בגשר הזה של עזריאלי בכניסה.. ואז התנחלות בדיזינגוף סנטר..קיצר- בואו!

MayLuvsDoug

New member
שינוי בתוכניות בשבילי ../images/Emo3.gif

עד עכשיו יכולתי בכל יום... עכשיו הסתבר שבשלישי אני טסה לאיטליה! וחוזרת ב-16! לכן זה יהיה לי די נוח עם נעשה את זה מה-18 והלאה
להת' דארלינגס.

למעלה