מפגש פורום

../images/Emo20.gifמפגש פורום../images/Emo20.gif

חברים אהובים ויקרים. רוצים מפגש? כבר לא נפגשנו חודשיים ואני מתגעגעת. מה דעתכם אצלי, ביום ו' הבא, 17.10? בשעה 20:00? מחכה לתגובותיכם ונתחיל להריץ את העניין. יווו, אני כבר מתרגשת. למתעניינים בכללי, אני באזור תל-אביב, בוא נאמר, פרברי תל-אביב... יאללה, קדימה התפקדו!! ההזמנה היא לכולם, גם לחדשים, גם למתביישים. מפגש כמובן, ללא ילדים.

*יערית

New member
אני בעד../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

זו שבת חופשייה שלנו,מוכנה לעזור בכל מה שנידרש
וואו התגעגעתי

איזה יופי, יערית../images/Emo25.gif

אבל לא נדרשת עזרה. רק הביאו מצב רוח טוב ומרומם ונחלק מאוחר יותר מטלות קולינריות וגסטרונומיות ו מה כל אחד יביא עימו. מחכה לכל המתפקדים, קדימה!!

*יערית

New member
ביקשת מצב רוח...../images/Emo88.gif

ולי יש תמיד עודף במלאי
אז לכל מי שרוצה ערב מהנה ונחמד כמו בקודמים כדאי שירים את ידו ויתפקד....
אין הנחות !!!!!!!!!! נ.ב רוצה לציין רק משהו חשוב,מכיוון שמעוף לא ליד מחשב ומכיוון שמצב אביו מאוד רגיש בימים אלו, אם הוא יצטרך להיות לצידו אנחנו לא נוכל להגיע.

rolan

New member
יעריתקה ../images/Emo25.gif

למעוף טוב טוב גם לך
ותמסרי לו שאנחנו כאן, מחזיקים אצבעות להחלמתו המהירה של אביו

בוקר שחר נפלא../images/Emo26.gif

את יודעת ש"גנבת" לי את התור? אישי המתוק היה כל כך מבסוט מהמפגש שאמר לי בפעם הבאה אצלנו ומה את עושה ? "גנבת" שכמותך? "גונבת" לנו את התור. אולי בכל זאת אפשר אצלנו? מה דעתך? אישי גר בקיבוץ ליד הכנרת מקום יפיפה לעשות מפגש. שלכם באהבה.

ממונט, בפעם הבאה אצלך../images/Emo140.gif

הפעם נעשה זאת כאן, אצלנו. תודה על ההצעה בכל אופן, כמובן.
ואגב, אני לא גנבתי שום תור,
לדעתי, מאז שהייתי בת 4, לא גנבתי אפילו מרמלדה במכולת השכונתית שלנו...

עלמה 3

New member
גם אנחנו באים , ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ואיזה כייף שהפעם זה קרוב... וכבר מתרגשת לראות את זיו פניכם

נו, מה קורה חבר'ה????

קדימה, התפקדו עוד. נתי יוסי פינקלשטיין גבר בדרכו שלו סביב השעון ליזי מיקי החדשה גילה הקצת חדשה פרינסס בלונדה בונוסית הפרי האסור סול החמוד ענבר החדשה חי היחידה בונוסית עין 3 יוחאי, למרות שהוא חדש קרן אור המתוקה שלי שילה של הצ'אט שנכנסה ונעלמה פתאום. כתבתי את מי שראיתי כאן בימים האחרונים. לא להיעלב אם לא הזכרתי את כולם, אבל נראה לי שהקפתי את רובינו. מחכה לכולכםםםםםםםם בזרועות פתוחות,
וממונט התותחית, לא אישרת לי שתבואו. פלייייז. שלכם, אני

rolan

New member
מ מק מק../images/Emo78.gif

. . . . . . . .
ושלא תגידו לשלא השקעתי בהקפצות

עין 3

New member
בוקר טוב לכולם!

גם אני באה! הפעם לא יעזור לו כלום (וזה גם סוף סוף לא רחוק...) ואם הוא ירצה - יצטרף, ואם לא - עוד יותר טוב...

עין 3

New member
איזה כיף! כמה זמן לא קפצו ככה משמחה

לכבודי!!!!!!!! בעצם, פשוש עוד שמח לקראתי כשאני באה לקחת אותו מהגן...

למעלה