היי, סוליקו, איזה כיף לראות אותך וכיף שאתה מגיע. אישי ישמח מאוד במיוחד. אתה יודע כמה הוא מחבב אותך.
ש ש ח ר של י ו ם חדש New member 9/10/03 #20 היי, סוליקו, איזה כיף לראות אותך וכיף שאתה מגיע. אישי ישמח מאוד במיוחד. אתה יודע כמה הוא מחבב אותך.
R rolan New member 10/10/03 #23 מה קורה../images/Emo35.gif אני רואה שעדיין לא כולם ענו... אז קדימה חבר'ס, לפני שנכנסים לתרדמת חורף... התפקדו ! פרינסס, הסירי דאגה מלבך בעניין הנסיעה, יש לי פתרון...
מה קורה../images/Emo35.gif אני רואה שעדיין לא כולם ענו... אז קדימה חבר'ס, לפני שנכנסים לתרדמת חורף... התפקדו ! פרינסס, הסירי דאגה מלבך בעניין הנסיעה, יש לי פתרון...
פ פרח 11 New member 10/10/03 #24 לי יהיה קשה לדעת עכשיו התינוקי כבר שבוע עם שילשולים והקאות, חוסר תיאבון ובכלל ממש על הפנים. אם המצב ימשיך כך אז אין סיכוי, אם המצב ישתפר אז יכול להיות סיכוי במידה ואני אמצא בייבי סיטר. בכל אופן תודה על ההזמנה
לי יהיה קשה לדעת עכשיו התינוקי כבר שבוע עם שילשולים והקאות, חוסר תיאבון ובכלל ממש על הפנים. אם המצב ימשיך כך אז אין סיכוי, אם המצב ישתפר אז יכול להיות סיכוי במידה ואני אמצא בייבי סיטר. בכל אופן תודה על ההזמנה
R rolan New member 10/10/03 #25 לא צריך התחייבות רשומה רק תתכוונו לזה... אני בטוחה שתהנו מה עם כל השאר