עכשיו בסדר... הטירונות נגמרה מחר מתחילים את הקורסים... וחיכיתי לרגע הזה שלושה שבועות אז....
P purple rain2 New member 2/9/06 #21 ../images/Emo205.gifעכשיו בסדר... ../images/Emo98.gif הטירונות נגמרה מחר מתחילים את הקורסים... וחיכיתי לרגע הזה שלושה שבועות אז....
../images/Emo205.gifעכשיו בסדר... ../images/Emo98.gif הטירונות נגמרה מחר מתחילים את הקורסים... וחיכיתי לרגע הזה שלושה שבועות אז....
ב בJדJה New member 2/9/06 #22 תגידוווו מחר ללבוש חולצת ביצפר או ללבוש משהו יפה חפיף כזה? כאילו יום ראשון ללימודים מה כבר יעשו לי לא?
תגידוווו מחר ללבוש חולצת ביצפר או ללבוש משהו יפה חפיף כזה? כאילו יום ראשון ללימודים מה כבר יעשו לי לא?
ב בJדJה New member 2/9/06 #23 לא משנה אני אשים חולצת ביצפר בתיק למקרה.. עשיתי סקר ואף אחד לא מביא חולצת ביצפר חחחחחחח
J JULI4561 New member 3/9/06 #24 אני לקחתי חולצה לא של בצפר ושמתי בתיק חולצה של בצפר .. שלוש שעות ראשונות עברו חלק עד ש100 מורות התחילו להעיר לי וזהה .. אז החלפתי כבר :/
אני לקחתי חולצה לא של בצפר ושמתי בתיק חולצה של בצפר .. שלוש שעות ראשונות עברו חלק עד ש100 מורות התחילו להעיר לי וזהה .. אז החלפתי כבר :/
ב בJדJה New member 3/9/06 #25 אני לא באתי עם גופייה ומכנס ושמתי חולצת בצפר בתיק למקרה שיעירו לי אבל לא העירו חחחח אני באתי עוד איכשהוא צנוע, גאד כל הבנות באו כאילו הן הולכות לים! או למסיבה חחחח
אני לא באתי עם גופייה ומכנס ושמתי חולצת בצפר בתיק למקרה שיעירו לי אבל לא העירו חחחח אני באתי עוד איכשהוא צנוע, גאד כל הבנות באו כאילו הן הולכות לים! או למסיבה חחחח