סופ"ש ב-
רדיוהד

avki

New member
מישהו המליץ פה לפני כמה זמן

על דיסק של אמיליה טוריני. איזה דיסק זה היה?

V e g

New member
../images/Emo20.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif רדיוהד../images/Emo192.gif

שבת שלום לכולם
אתם מוזמנים להעלות את המלצותיכם לסופ"ש הנוכחי ומה שאחריו אני אעלה משהו מאוחר יותר LATER

michael meiri

New member
המלצה והלצה

מהיום זאת הפינה שלי אני ממליץ להקה שקוראים לה the breeders שמי ששרה שם ומנגנת זאת קים דיל מהפיקסיס. אחלה רוק לפנים ולהלצה: יום אחד בחור ביריון נכנס לבאר וצועק "אני הכי חזק כאן" "תוכיח" צועקים לו בחזרה אנשי הבאר "אוקי" הביריון משיב ומוציא לימון "אני עכשיו יסחוט את הלימון ומי שיצליח להוציא עוד טיפה אחרי אני מזמין אותו ועשרים משקאות" הביריון סוחט את הלימון וכל אחד בא בתורו מנסה לסחוט את הלימון ולא מצליח להוציא אפילו חצי טיפה, פתאום בא בחור גמד עם משקפיים לוקח את הלימון סוחט אותו ומוציא שש טיפות, כולם המומים ושואלים אותו "מה אתה? מרים משקולות? מתאגרף?", "לא" הוא משיב להם "אני סוכן מס הכנסה"

kittycatbone

New member
אהבתי תבדיחה../images/Emo6.gif

ובקשר לברידרס, אכן להקה מעולה
קים דייל הזאת פשוט מעולה^^ ולדעתי היא הוסיפה ממש המון לפיקסיז כשהיא הייתה בלהקה
כלומר, כששומעים את הברידרס, אפשר להרגיש בבירור את הפיקסיז ששם..

Latisia

New member
חחחח.. נייס אהבתי את ההלצה

אוו the breeders.. הם חביבים, שמעתי רק איזה שנים או שלושה שירים שלהם. תוכלי בבקשה להמליץ על כמה שירים שאהבת? אני אשמח. אממ ביומיים האחרונים יצא לי לחרוש על הblackfield. אממ אבל בערך מיליון פעם המליצו עליהם ועל Porcupine Tree... משום מה למרות שהרבה חבר'ה פה כתבו שPorcupine Tree הרבה יותר טובים מblackfield עדין בלאקפילד יותר חביבים עליי P: אממ חוץ מהם יצא לי לשמוע יותר אייר אבל גם עליהם המליצו כבר! P:

michael meiri

New member
אני בן!!!! קוראים לי מיכאל, זה לא

שם של בת. ואם את רוצה להכיר את הברידרס בצורה היכ טובה אז תשמעי את האלבום שלהם שקוראים לו last splash זה האלבום הראשון שלהם אני חושב והוא הכי טוב יש שם שירים כמו no aloah, devine hammer, cannonball ועוד הרבה טובים

Latisia

New member
אוי אה אני מצטערת (=

אופס? חח... חח תודע על ההמלצה (=

scooby4

New member
למי שעוד לא סיים את 12 השנה המבוזב-

זות ביותר בחייו, שיבזבז אותם אותם עד הסוף ולא יעשה כלום. ומי שרוצה הנה משהו שאפשר לעשות: שום כלום. שום דבר. זאת ההמלצה שלי לסוף השבוע הזה.

V e g

New member
אני יודע שזה מעצבן

וזה קלישאה, אבל אתה עוד הולך להתגעגע לזה. או שיש דרך אחרת לומר את זה: החיים רק יהיו קשים יותר, לרוב האנשים, אחרי התיכון.

Latisia

New member
אהה אני עולה ל12 גרייד גם P:

אני לא ממש עולה. הייתי אמורה לסיים בצפר בסוף השנה האחרונה אבל בגלל המעבר יש כמה חובות שאני צריכה לסיים לפני שאני מסיימת. אז יש לי סימסטר אחד שלם ועוד כמה מקצועות בודדים בסימסטר השני. בלע כה מדכא, אני לא אוהבת ללכת לבצפר הזה אני מרגישה כמו איזה חוצן שהגיע לשם :/... והם לא בדיוק מקלים עם מהגרים חדשים שמגיעים, הם דיי מניאקים. אני שונאת את זה.

avki

New member
../images/Emo45.gif לא מבין את כל אלה שרוצים

שהתקופ הכי יפה בחיים שלהם תעבור.

Latisia

New member
חח זה נכון..

למרות שאני עדין בהיי סקול, התקופה הזו עברה ברגע שעברתי לכאן. לא שכזה רע פה פשוט אין לי פה את החברים שלי וכול זה. חח אני פה כבר 9 חודשים ויום.

The Girl Who

New member
אני סיימתי ביה"ס...

אבל בינתיים לא מתגעגעת לשם. מעניין אם אי פעם ארגיש כמו שכולם אומרים, שאני עוד אתגעגע לתקופה הזאת. קשה לי להאמין.

למעלה