סופ"ש ב-
רדיוהד

whatever4

New member
אני לא מבינה למה כולם אומרים את זה

כן, יכול להיות שאנשים מסויימים יתגעגעו, אבל, גם יכול להיות שלא. זה עניין אינדיבדואלי לחלוטין ואני לא מבינה איך כולם אומרים את זה במין אמירה נחרצת וקולקטיבית. אומנם לא עבר הרבה זמן מאז שאני לא בתיכון, אבל אני ממש לא מתגעגעת. אני אפילו לא יכולה להגיד שסבלתי בתקופה ההיא או לחלופין, שכרגע אני נורא מאושרת, אבל זאת לא תקופה שאני רוצה לחזור אליה.

V e g

New member
למה אומרים את זה?

אולי כי החיים רק נהיים יותר קשים: מקבלים כל מיני מעטפות ירוקות ששולחים אותנו למלחמות, צריכים לשלם משכנתא, לעבוד כמו חמורים, זה תופס לגבי רובנו. אז מה כ"כ רע בלהיות בבי"ס? נכון, גם אני הסתובבתי אתמול ברחוב וריחמתי על ילדים שמסתובבים עם תיקים - אבל עדיין, לרובנו בי"ס הוא מסגרת חברתית יותר מאשר מקום שבו חורשים. אז צריך קצת ללמוד לפני בחינות באיזור של פסח נו, מה לעשות - אבל עדיין רוב הזמן אפשר להבריז... אבל זה רק אני...מה אני מבין...אני בכלל נולדתי במילניום הקודם.

פוֹלי

New member
משהו שיצא לי לשמוע השבוע

Kelley Polar - love songs of the hanging gardens מומלץ מאוד.

חחחחחח מזה לא];

אני בדר"כ חוזרת מיציאות בת"א ב-6 בבוקר ואז הים על הדרך אז אני יורדת לים עם חברות ואנחנו עושות שחיה על הבוקר

Knives Out

New member
Air ו- Archive

בשבוע האחרון קניתי שני אלבומים: Archive - Noise Air - Moon safari . האחד טריפ הופ והשני צ'יל אאוט- אמביאנט. איזה יופי. איזה יופי. שני אלבומים מדהימים ומומלצים ואני גרוע בביקורות אז פשוט תשמעו אותם.

kittycatbone

New member
או..מיי..גוד../images/Emo2.gif

חיחי, בדיוק באתי להמליץ על האלבום שלה שקניתי לפני כמה שבועות
(אולי אז זאת הייתה אני?
) בכל מקרה, לאלבום קוראים fisherman's wife והיום ובכלל בזמן האחרון יצא לי לשמוע אותו ואני כבר כל כך מכורה אליו
היא פשוט מדהימה
וגם הגעתי למסקנה שהסגנון שלה מזכיר את של קרן אן, אבל צורת השירה שלה מזכירה קצת את ביורק.

למעלה