סטטיסטיקות!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo20.gifסטטיסטיקות!../images/Emo20.gif

והרי לפניכם (באיחור קטן) סטטיסטיקות חודש ספטמבר:
מספר הכותבים: 41
(אני שמחה לומר שיש עלייה בשמונה כותבים!!! כל הכבוד! המשיכו להגיב DDD:)
מספר הודעות: 1210
(חברים וחברות, מהפך! אחרי שחודש שעבר נרשמה עלייה של כ-400 הודעות לעומת החודש שלפני, חששתי שהגענו לשיא ושמכאן מספר ההודעות ירד. אבל, ואני מאוד שמחה לומר את זה, החודש נכתבו אפילו יותר הודעות - ב-200 יותר מאשר חודש שעבר!! אני כל כך שמחה! DDDDD: חוץ מזה, עכשיו כשמכ"ר הולכים להוציא אלבום חדש אני מאוד מקווה שלפורום הצטרפו עוד אנשים ואנשות מגניבים :))
פורומים מועדפים: - הימ - HIM. - 30 שניות למאדים. - לינקין פארק. - אוונסנס. - פארמור. - איך פגשתי את אמא. - על טבעי - SuperNatural. - אול טיים לואו - All Time Low. - סימפל פלאן. - רד הוט צ'ילי פפרס.
הכותב המתמיד: Another Grave (פעם שנייה ברציפות! כל הכבוד לך! רק שתדעי, לרוב ממוצע ההודעות, בחודש טוב, הוא 100 הודעות לבן אדם. החודש כתבת 208!!! המשיכי כך!) BehindClosedDoors (כל הכבוד! ותודה שלקחת פיקוד על הפורום בלכתי [:) TicketToRide (ברוכה השווה!) SuperUkeChan (ראית מה זה? את בצבא ואת עדיין מצליחה לשמור על מקום מכובד ברשימה! XP) CorEyni (כל הכבוד לך! התברגות נאה ברשימה יחסית למישהי שהצטרפה לא מזמן) RockingLikeTheDead (איזה כיף! תחזרי לכתוב ככה! היה ממש כיף שבאת למפגש, אגב <:) FakeReflection (היה גם כיף שאת באת! DD:)
התפקדות חודש ספטמבר: שם: גיל: מיקום: שיר החודש: אמן החודש: תוכנית החודש: סרט החודש: התחדשות החודש: דבר טוב שקרה החודש: דבר רע שקרה החודש: משהו להוסיף: כמו שאמרתי, אני מצפה ומקווה שאנחנו עכשיו בעלייה. כל החדשים - המשיכו לכתוב! אל תתביישו או משהו, כי אנחנו לא נושכים (או לפחות רובינו
). לכל היותר ישנים - המשיכו ככה! בקיצור - אני מאוד גאה בכולכם, והיה ממש כיף במפגש!

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אומג יאי^^"""""../images/Emo13.gif

שם: אופק.ג'ימי. גיל: 14-עוד-8-ימים-15. מיקום: תלאביב החשוכה.
שיר החודש: כל קליפורניקיישנ. אמן החודש: רדהוט
תוכנית החודש: סאות'פארק.והחיים זה לא הכל.
סרט החודש: היתומה
התחדשות החודש: קניתי את קליפורניקיישנ ואת האוסף של מנסון. דבר טוב שקרה החודש: חופש.?XD דבר רע שקרה החודש: חם
משהו להוסיף: אני הולכת לאכול.

../images/Emo216.gifהיום בערב, קאיזן בבארבי../images/Emo47.gif../images/Emo13.gif

סתם לשתף..
- - - שם:מיכל גיל:20 מיקום:ירושלים
שיר החודש:קשה קשה..אבל כמה שירים של skid row אמן החודש:לינקין פארק, סקיד רואו, אוונג'ד ומכ"ר. תוכנית החודש:לחכלראות אם יש תשובה איפה שאני אמורה לעבוד, לעשות כסף!! ולקוות לטוב:) סרט החודש:לא ממש ראיתי אבל מחר אני רואה עם בנדוד שליא ת הסרט "מרבה רגליים אנושי", ראיתי את הטריילר והתגובות וזה חתיכת GORE נראה אם אני אחזיק מעמיד. התחדשות החודש:בגדיייייייים, בעיקר פרחוניים כי אין לי כוח לקנות דברים של חורף!
דבר טוב שקרה החודש:מפגשפורום מהמם ואם יהיה טוב הערב, הופעת השנה של קאיזן
דבר רע שקרה החודש:למצוא עבודה זה קשה
משהו להוסיף:NA NA NA NA NA NA...

מתפקדת!

שם: שיר גיל: 19 וחצי מיקום: אשדוד /m\ שיר החודש: chester bennington-let down - התאהבתי.
אמן החודש: chester bennington
תוכנית החודש: האוססססססס! סרט החודש: הולכים רחוק. סרט חמוד ומצחיק! התחדשות החודש: אמממ...נראה לי שכלום. הייתכן?!
דבר טוב שקרה החודש: עשיתי בנג'י בסופרלנד!!!! היה כזה מטורף! דבר רע שקרה החודש: אמממ...לא'דעת. משהו להוסיף: אין!

השיר לט דאון זה לא של צ'סטר, ../images/Emo223.gif

זה של הלהקת-צד שלו, Dead By Sunrise.
אבל אחלה שיר.
ואני שמחה שחזרת לכתוב.D:

מתפקדת<: ../images/Emo223.gif

שם: עדי
שיר החודש: A7X - Save Me
אמן החודש: כ''כ כ''כ אבנג'ד
תוכנית החודש: הפיג'מות, עונה חדשה
סרט החודש: אני לא זוכרת אם ראיתי משהו
התחדשות החודש: לא זוכרת.. בטח בגדים ושטויות
דבר טוב שקרה החודש: חגים- ראש השנה, כיפור, סוכות [הרבה השתנה מאז], מפגש^^, התחילה שנה חדשה בגן
, ספינינג מטורף פעמיים בשבוע, וכו'D: אהה, ולינקין באים!!
דבר רע שקרה החודש: הכלבה שכבר לא גרה איתנו
אמנם טוב לה אצל אחי ואני שמחה, אבל היא עדיין חסרה.. ממ וחם כל הזמן
משהו להוסיף: אני אוכלת גומיD:

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif התפקדות ספטמבר

שם: אירנה D: גיל: עוד חודש ויומיים 18 TT_TT מיקום: בית שמש הקטנה
שיר החודש: My Chemical Romance - Na Na Na J minus - The One MIKA - Gave it all away Mika - Grace Kelly Linkin Park - The Catalyst אמן החודש: MCR MIKA LINKIN PARK תוכנית החודש: האוס3> חברים3> סרט החודש: שודדי הקריביים כל הסרטים D: התחדשות החודש: פוסטר של מיקה בבוקסרים לבנים!! D:D:D:D:D: וסוללות נטענות+מטען למצלמה הסקסית שלי D: דבר טוב שקרה החודש: היה לי חופש ארוך! D: עיצבתי את הבלוג לשי מחדש D: סידרתי את החדר סוף סוף XDD דבר רע שקרה החודש: עבר רק חודש מאז תחילת הלימודים, אבל לי זה מרגיש יותר :( משהו להוסיף: אמממ בהצלחה?

TicketToRide

New member
דיד התמונה בשבילך ! ../images/Emo129.gif

כןכן אין דברים כאלה ! ואופק , יצאת תותחית !
שם: נעה . גיל: בדצמבר 17 . מיקום: קקה . קיבוץ בצפון .. שיר החודש: Avenged Sevenfold - Save Me
. אמן החודש: אבנג'ד סבנפולד בלי שום ספק !
תוכנית החודש: יפות בטרוף
. סרט החודש: כל הארי פוטר ..בעיקר גביע האש . התחדשות החודש: 2 חולצות של אבנג'ד , משקפיי שמש , 2 עגילים ושרשרת .
. דבר טוב שקרה החודש: מפגש , חופש , אבנג'ד ?
דבר רע שקרה החודש: חם מ י ד י ! חוף במיידי ! משהו להוסיף: זאקי מושלם !

../images/Emo216.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo226.gif../images/Emo168.gif

האייקונים יצרו סיפור, מי שהבין..הבין!

NoAmItA ChAn

New member
מתפקדתתת! D:

שם: נעם! גיל: ב-30 החודש אני בת 18 D: מיקום: ת"א, עיר הפשע ו.. הפשע
שיר החודש: Na Na Na Na!
אמן החודש: מכ"ררר 333333333333>!!! תוכנית החודש: הממ... מאחר שתוך פחות משבוע סיימתי את "10 הדברים שאני שונאת בך" - אני אבחר בתוכנית הזאת <: סרט החודש: "10 הדברים שאני שונאת בך" XDDDD כן, ראיתי גם את הסדרה וגם את הסרט ^____^ אה, ויש גם את "הרקדן האחרון של מאו", "רובין הוד", "צ'ארלי בממלכת השוקולד", "בחזרה לעתיד" - את כל האחרונים ראיתי עם סבתי <: התחדשות החודש: "פרסי ג'קסון" 4+5, RIOT!.. דבר טוב שקרה החודש: יוון 2010!! היה מושלם *-* מפגש, כמובן 3: המממ.. נראה לי שזה בערך מסכם את החודש הזה XP אה, וגם סוכות וראש השנה, שלקראתם עשינו ארוחות משפחתיות והיה ממש טעים וכיף DDD: דבר רע שקרה החודש: החלומות שלי.. מצד אחד זה נחמד, כי לפני שטסתי (וגם פעם אחת ביוון) חלמתי על ג'ארד לטו וקצת על שאר 30סטמ
מצד שני, הלילה חלמתי חלום פשוט הזוי על יוון, ארוך ומוזר, והרגשתי שבא לי למות X_X אה, וגם לחזור לחום של הארץ
>; משהו להוסיף: אין D:

Hadar way

New member
נהנהנה

שם: רובי גיל: 14 מיקום: מרכז שיר החודש: נהנהנה!!! אמן החודש:מכ"ר
תוכנית החודש:One tree heel (מגרש ביתי עונה 1) סרט החודש:לא זוכרת התחדשות החודש:ואו ממש לא זוכרת דבר טוב שקרה החודש:חופש דבר רע שקרה החודש:נגמר החופש עד דצמבר!!! משהו להוסיף:מחר בצפר
אב וכל הכבוד לנו שהפורום פעיל :D

מורני666

New member
../images/Emo207.gif כי אין OFF עדכני !

היי. זוכרות אותי? good =) שאלה לי אליכן, בנות שעדיין מתעדכנות באופן קבוע... תוכלו להסביר לי קצת על השירים "Death Before Disco" ו-"The World Is Ugly"? ז"א: 1. מתי כל אחד מהם יצא? 2. האם בכלל יצאה להם גירסאת סטודיו? או שאלו רק שירים שמכ"ר ניגנו live ומעריצים הדביקו להם שמות (כמו שהיה בהתחלה עם "Stay")? 3. אלו קאברים, או מקוריים? (וכו' וכו', מה שאתן יודעות.) תודה! אני מניחה שעל הדרך אני יכולה גם להתפקד, לאלו שלא מכירות אותי או הספיקו לשכוח P=
שם: מורן.
שיר החודש: Billy Talent - The Dead Can't Testify
אמן החודש: אני אלך על... Scorpions. כי ההופעה בעוד יומיים אמג! (עוד מישהי הולכת?)
תוכנית החודש: Wipeout.
סרט החודש: עיר רפאים, כי זה הסרט היחיד שראיתי החודש.
התחדשות החודש: Musk Oil
דבר טוב שקרה החודש: צימר עם החבר. אה ונשארו לי עוד 18 ימים בבסיס. זה טוב.
דבר רע שקרה החודש: הרבה שקשור לצבא, לא רוצה לדבר על זה חח
משהו להוסיף: המ, לילה טוב? תענו לי על השאלה

אני לא יכולה לענות לך על השאלות, ../images/Emo223.gif

כי אין לי מושג על השירים האלה. יש לנו את הרשימת שירים שיהיו באלבום החדש, והשמות האלה לא מופיעים. או שהם לא הכניסו אותם לאלבום, או שהם שינו להם את השם. אני אישית לא יודעת כלום על זה. ו-, היי, נחמד לראות שאת מגיבה מדי פעם. אני זוכרת אותך.:)

הייD:../images/Emo189.gif

את בטח לא זוכרת אותי, אבל אני קארין.
ועכשיו לתשובות: ככל הנראה, שני השירים הם באלבום החדש אך עם שמות חדשים. דה וורלד איז אגלי לא בטוח, אבל על פי ביקורת אחת זה כנראה שיר בשם The Only Hope For Me Is You או שזה יהיה סטיי.אבל זה או סטיי או דה וורלד איז אגלי על בטוח. דאת' ביפור דיסקו בטוח באלבום, תחת שם חדש. שכחתי מהו.
הם ניגנו אותם בלייב עד עכשיו, את דה וורלד איז אגלי הם התחילו לנגן בערך ב-2008 ודאת' ביפור דיסקו הם ניגנו ב-2009 ככה. כע, השירים מקוריים ולא קאברים. ד"א, האלבום יוצא ב-22 לנומבר ויהיה קרוי דנג'ר דייס: דה טרו לייבס אוף דה פאבולס קילג'ויס.

למעלה