סטטיסטיקות!

STEMINEM

New member
קצת בית..

שם: רענן גיל: 20 ! מיקום: ת"א שיר החודש: Linkin Park - The Catalyst אמן החודש: Scorpions - Live in Tel Aviv, Israel תוכנית החודש: הפיג'מות סרט החודש: ההתחלה ! התחדשות החודש: או.. קטגוריה לעניין בושם - One Million חולצת וי ורודה - Bershka מכופתרת לבנה יפייפיה - Celio דבר טוב שקרה החודש: יומולדת וחופש ארוך ים מסיבות טובות דבר רע שקרה החודש: שברתי לחבר ת'מסך של האייפון.. נביא לו 250 איבדתי ת'משקפי ראיה.. עוד 300 משהו להוסיף: ואני סוגר עכשיו שבת מרוב שהחיים שלי חרא עפים סביבי זבוביםםםםם :((( כשאתה מרגיש שקשה לך, שדברים לא מסתדרים לך.. שעצוב וכואב ושכל העולם נגדך...... תתאבד !

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני פה לממש קצת..

LOL וזו הסיבה שאני שומרת על המקום שלי
[סתם, נו. יש לי פגישה אצל עורך דין של קצין העיר ב10 כדי להצהיר שאני לא לובשת מוצרי עור כדי לקבל פטור מהנעליים הצבאיות, שחררו אותי ב9 והגעתי הביתה כבר לפני איזה חצי שעהXD וזה גם די קרוב אלי הביתה אז אני צריכה לצאת רק ב9 וחצי מהבית... ובתקווה שזה לא יתעכב יותר מדיי אז אולי אספיק להתרענן עוד קצת בבית לפני שאצטרך לחזור לבסיס- אני צריכה להיות שם עד 12 וחצי וזה בסביבות החצי שעה נסיעה, אז... XD] [BTW ההורים שלי בדיוק חזרו -הרגע- מנ"י והם קנו לי 3 דיסקים של 3 להקות קוריאניות שהן בערך ה3 האהובות עלי~;; (סופר ג'וניור, שייני וביסט
) אז כבר הספקתי לבהות בהם קצת^^ ויחד איתם המוכר גם נתן לאמא שלי פוסטרים של להקה שאני לא ממש אוהבת (ז"א מחבבת אבל לא יותר מדיי) וגם ככה אין לי מקום בחדר אז אתן אותה לחברה שלי~~~ וגם בת דודה של אבא שלי קנתה לי צמיד ממש מתוק של המחזמר Wicked שזה המחזמר האהוב עלי
בקיצור אני מאושרת ממשממש~~~~] שם: עטר גיל: 18.5 מיקום: ת"א/גלילות?! שיר החודש: אהה... לא היה משהו ספציפי, כל מני~ אמן החודש: כרגילXD סופר ג'וניור, שייני, ביסט! שהוציאו מיניאלבום חדש, חמודים שלי
וגם מיס איי~ ו... קיצר עוד המוןהמוןהמון. תוכנית החודש: פרוייקט מסלול וגלי
סרט החודש: האקסים של החברה שלי התחדשות החודש: סורי סורי- סופר ג'וניור 2009, דה ייר אוף אס- שייני שוק אוב דה ניו אירה- ביסט צמיד של וויקד וגם הזמנתי מאיביי- שרשרת של הקאראקטר של Hee בסינית- שזה ה"סמל"[?] של היצ'ול
דבר טוב שקרה החודש: אהה... כל מני דבריםO: דבר רע שקרה החודש: בעיקר שטויות של הקורס ועייפות מתמשכת משהו להוסיף: אני. ממש. ממש. ממש. עייפה. ;_;

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif באיחור כי אף פעם אין לי כחOo

שם: עינת, עיני . גיל: 14 עודמעט
שיר החודש: התלבטות מאוד מוזרה- Soul On Fire Live At The Orpheum Theatre - HIM או Buried Alive - Avenged Sevenfold . למרות שאני לא שומעת אותם המוון, מהשיר הזה ממש התלהבתי . אמן החודש: MCR / HIM תוכנית החודש: חברים:) אני חושבת כזה . סרט החודש: נייטמר ביפור כריסמס . התחדשות החודש: ונוס דום ללא ספק
דבר טוב שקרה החודש: Na Na Na כמובן ! ורכישת ונוס דום .
דבר רע שקרה החודש: לימודים . חם . מחסור בחופש . תנכ"ס . משהו להוסיף: בגלל שזה באיחור וכבר עבר החודש הזה, רק רציתי להוסיף לחודש החדש שקניתי היום בנדנה חומה כמו של בורטוןDDD: ושאלה, זו רק אני שלא ראתה את זה
קודם ?

למעלה