סטטיסטיקות!

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif בבוחן אחר .

שלכם לא היה
נכון ! הוא מותק33:

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif התפקדות :]

לולז, שמתי לב שאני רק מתפקדת בסוף החודש, אבל לא כותבת בפורום קבוע. זה לא בסדר TT_TT שם: אירנה :] מוזמנים לקרוא לי באדה :) גיל: 18 וחודש ויום
מיקום: בית שמש שיר החודש: כל האלבום הרביעי של MCR!!!!!!!! אמן החודש: MCR ♥ תוכנית החודש: האוס! (כמו תמיד XD) פיניאס ופרב XDD סרט החודש: חור בלבנה - ממש אהבתי את הסרט הזה! התחדשות החודש: קיבלתי מתנות ליום הולדת, וקיבלתי חתול צעצוע קטן כזה, וקראתי לו באטלר ^_^ והוא מאוד חמוד ואינטלגנטי XD דבר טוב שקרה החודש: יום הולדת 18 D: 22 לנובמבר!!!!! תכלס, זה היה חודש נובמבר הכי טוב שהיה לי אי פעם! דבר רע שקרה החודש: לא היו הרבה חופשים XD האמת לא היה בכלל XDD משהו להוסיף: דצמבר 2010 שמח :]

Ayush Cohen

New member
יאיי ../images/Emo13.gif

שם: אדוה גיל: 16 מיקום: ב"ש שיר החודש:Summertime-My Chemical Romance אמן החודש:My Chemical Romance תוכנית החודש: אין סרט החודש: אין התחדשות החודש: אין דבר טוב שקרה החודש: אמממ...חנוכה
דבר רע שקרה החודש: אין משהו להוסיף: ♥ ♥ ♥ ♥

התפקדות!!!!11^#@$$#@%# D::

היפר אקטיביות זה כיף. D:::::::::: שם: ענבל גיל: 19 מיקום: השרון ^^ שיר החודש: a little piece of heaven- avemged sevenfold
אמן החודש: MCR!!!!!!11 תוכנית החודש: מכושפותתת! *ריר* סרט החודש: אני לא מקורית ואומר הארי פוטר 7 חלר א'.
התחדשות החודש: היתה אחת כזו? אני לא בטוחה.
דבר טוב שקרה החודש: הצטרפתי לפה!!! D:
דבר רע שקרה החודש: מממ... סתם הרגשת בדידות קלה והגיונית.
משהו להוסיף: אנשים, תראו דת'נוט! זאת סדרה גאונית!XD

NoAmItA ChAn

New member
האהא! דת' נוט!

לא ראיתי P: אבל אני אוהבת אנימות אחרות, כמו הוסט קלאב, אזומנגה, קלאנאד, לאקי סטאר.. גם עטר, אגב, אוהבת אנימות ומנגות, והיא בניגוד אליי אוהבת דת' נוט XP

למעלה