סיכום שבועי

../images/Emo20.gifסיכום שבועי../images/Emo20.gif

יום הכי טוב בשבוע: יום הכי פחות טוב בשבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו לא טוב שקרה השבוע: משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אמן/להקת השבוע: איש השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: מאכל השבוע: ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: משהו שבא לכם להוסיף: שבת שלום :)

TeenageDream

New member
מסכמת../images/Emo205.gif../images/Emo24.gif

יום הכי טוב בשבוע: ראשון
יום הכי פחות טוב בשבוע:אתמול.. משהו טוב שקרה השבוע: קניתי את מה שרציתי
משהו לא טוב שקרה השבוע: לא הרגשתי טוב
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: קניתי ציוד לבית ספר?
אמן/להקת השבוע: מארון 5 !!! איש השבוע: אין כזה XD ספר השבוע: הר אדוני, כי אני חייבת לבית ספר
תוכנית השבוע: יומני הערפד
סרט השבוע: האמת המכוערת מאכל השבוע: צ'יפס ציטוט משיר שאפיין את השבוע: caught in the middle תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: לנצל את החופש משהו שבא לכם להוסיף: שבת שלום :)

morani871

New member
../images/Emo3.gif

יום הכי טוב בשבוע: שלישי יום הכי פחות טוב בשבוע: שישי וכמעט כל השבוע משהו טוב שקרה השבוע: וואו.. אם אני לא זוכרת אז כנראה שאין אצלי דבר כזה?? משהו לא טוב שקרה השבוע: החום הרג אותי, בחיים שלי לא הזעתי כך.. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: ראיתי השבוע את הסרט "סולט" בקולנוע, לא אהבתי.. והלכתי לאיבוד בכבישי ישראל... אמן/להקת השבוע: הראל סקעת איש השבוע: ספר השבוע: קראתי את שני הספרים הראשונים של "יומני הערפד" תוכנית השבוע: "יומני הערפד" גם אחרי שסיימתי את העונה, בשבילי היא תוכנית השבוע..
סרט השבוע: אין מאכל השבוע: ארטיק ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: להמשיך לחפש עבודה משהו שבא לכם להוסיף:

Ayelet 363

New member
בהצלחה במציאת עבודה!

העיקר שלא תתייאשי, כי בסוף תצליחי!

morani871

New member
תודה ../images/Emo13.gif

נראלי שכבר כמה שבועות אני כותבת את זה, אבל מקווה שהשבוע בע"ה אני כבר אכתוב שמצאתי עבודה חדשה..

shaharEB

New member
מסמכש"ת ../images/Emo252.gif

יום הכי טוב בשבוע: הממ...רביעי =] היה לי יומולדת
יום הכי פחות טוב בשבוע: לא יודעת X משהו טוב שקרה השבוע: המ..קניתי נעליים =] והיה לי יומולדת..וקנו לי מלא דברים יפים
והיום אני הולכת להופעה של אורי חזקיה סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 משהו לא טוב שקרה השבוע: היה שבוע רועש וקצת חופר
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: ההופעה של אורי הייתה מצחיקה
אמן/להקת השבוע: erreway ,seether איש השבוע: אורי חזקיה XD אין עלייך !!! ספר השבוע: טטיאנה ואלכסנדר
תוכנית השבוע: שנות ה70 =] סרט השבוע: 17 again- עכשיו ראיתי ,ממש חמוד
מאכל השבוע:לא יודעת
ציטוט משיר שאפיין את השבוע:
יש ציטוט מספר
הדלת נפתחה.אלכסנדר יצא אחרון בהנהון קל בראשו אמר:"אנחנו הולכים הביתה"י כיוון שמדובר בטטיאנה,לא הייתה מסוגלת להתאפק וכרכה את זרועותיה סביבו- ראשו היה רכון אליה ,ורגליה התרוממו מהרצפה ♥♥ טטיאנה ואלכסנדר
תמונת השבוע:=> תוכנית לשבוע הבא: מתמטיקה =[[[ משהו שבא לכם להוסיף: לא ממש..=]

lilith93

New member
סכמ"ש שלי

יום הכי טוב בשבוע:שבת שעברה יומולדת יום הכי פחות טוב בשבוע:אין כזה שבוע רגיל+ משהו טוב שקרה השבוע:יומולדת! מצאנו דירה ואני עוברת בקרוב... משהו לא טוב שקרה השבוע:....... משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע------: אמן/להקת השבוע:כריסטינה אגילרה איש השבוע:--- ספר השבוע---: תוכנית השבועCSI, יומני הערפד: סרט השבוע:הארי פוטר והנסיח חצוי הדם מאכל השבוע:אורז עם גזר ותפוחי אדמה ציטוט משיר שאפיין את השבוע:.......... תמונת השבוע:תמונה שעיצבתי של איאן תוכנית לשבוע הבא:להתכונן לבצפר, לארוז תבית משהו שבא לכם להוסיף:עוד 10 יום ואני בי"ב איזה פחד!

MY LAMPARD

New member
י"ב זו כיתה כיפית

זו הייתה השנה הכי טובה שלי בבית ספר (לא איכפת לי ללמוד במקומך:)) שיהיה המון בהצלחה !!!!

Ayelet 363

New member
וואו, כל כך נכון!

אני רק סיימתי י"ב, והאמנתי שצריך להיות בסביבות גיל 40, 30 לפחות, כדי להתגעגע לתיכון... אבל מסתבר שלא.

lilith93

New member
פשוט יש לי כ"כ הרבה בגרויות

שלא בא לי להיכנס לזה, ועוד שתי עבודות גמר באומנות ואין מיקוד השנה אני פשוט הולכת למות.. :(

MY LAMPARD

New member
תאמיני לי סתם מפריזים בערכם של הבגרויות

זה לא כזה קשה...למרות שאין מיקוד אני מאמינה שיהיה קל

lilith93

New member
זה לא הבגרויות

הרגילות שאני מפחדת מהן (מת' אנגלית) זה הבגרות באומנות שזה אומר מבחן אחד 300 יצירות כולל ניתוח רקע וסמליות של צבעים ועוד.. !

MY LAMPARD

New member
אמממ...

אין לי ממש תשובה לזה ,אני בכלל לא יודעת מה זה אומנות ,אני רק אגיד לך שאני מתתי מפחד - מתתי מפחד מהבגרות בביוטכנולוגיה ובביולוגיה. ביוטכנולוגיה זה ממש ממש המון חומר קשה והייתי בטוחה שאני לא אצליח בבגרות - התכוננתי נכון לבגרות ואפילו סיימתי ראשונה... כנ"ל לגבי ביולוגיה ,המורה שלנו החליטה שנעשה את כל הבגרות בפעם אחת במקום לחלק לשתיים וזה אומר כל המערכות בגוף (!) ,ועוד אנסין - הייתי בטוחה שלא משנה מה אני נכשלת ,ושוב עם למידה נכונה סיימתי ראשונה...אני רק רוצה להגיד לך שעם הזמן הלחץ יורד

Ayelet 363

New member
כן, גם אני ממש פחדתי

אבל אל תחששי. ואני בטוחה שתצליחי יפה מאוד.

למעלה