הסיכום השבועי שלי
יום הכי טוב בשבוע: יום שישי יום הכי פחות טוב בשבוע: יום חמישי. משהו טוב שקרה השבוע: יש די הרבה, אבל לא ממש ספציפי. קיבלתי רעיון לסיפור שאני רוצה לכתוב. משהו לא טוב שקרה השבוע: היה לילה שלא הצלחתי להירדם עד איזה 9 בבוקר, לא הרגשתי טוב... נאלצתי לבטל שיעור נהיגה (למרות שאני שונאת שיעורי נהיגה, אז על זה דווקא שמחתי) ולא באתי עם אחותי לשתי חברות שהיא הלכה אליהן באותו יום (אחת מהן היא בעצם 3 כי יש לה שני כלבים
) משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: קצת לפני שראיתי עם אחותי פרק שהיא הפסידה ביומני הערפד, היא רצתה לשים לק שחור ואמא אמרה לה "זה כמו ערפד". זה כל-כך הצחיק אותי שהיה לי חשק פתאומי לשים לק לראשונה בחיי, אפילו שאני גם אוהבת שהציפורניים שלי ממש קצרות (בסוף לא שמתי). אמן/להקת השבוע: Idina Menzel- הכי, אבל גם Chris Colfer, Leah Michele ו- Kristin Chenoweth. איש השבוע: Idina Menzel וניל פטריק האריס (כן, שוב) ספר השבוע: Dragon Keeper מאת רובין הוב- התחיל כספר מקסים, והקסם אך ורק מתגבר! תוכנית השבוע: יומני הערפד, אחים ואחיות, אחת שיודעת, איך פגשתי את אמא, צ'אק, פלאש פורווארד, חברים וקוגר טאון. סרט השבוע: שוב בן 17 מאכל השבוע: נודלס וענבים ציטוט משיר שאפיין את השבוע: Defying Gravity: Too late for second-guessing" Too late to go back to sleep It's time to trust my instincts Close my eyes: and leap"! תמונת השבוע: אין. תוכנית לשבוע הבא: מקווה סוף סוף ללמוד תיאוריה טוב ולעבור. משהו שבא לכם להוסיף: אין.