סיכום שבוע

adii1201

New member
זה הדבר הכי מכוער שקיים!

זה לא שזה יפה על רזות ועל שמנות זה לא.. זה פשוט מכוער! לכולן!!!! הצורה היחידה שבה זה נראה נורמלי זה בחורף עם מגף מעל. זה ממש דוחה אם לא

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמודם מפגר../images/Emo69.gif

איך עבר עליי השבוע? לאט.. מתסכל קצת
סרט השבוע? אני רוצה כבר לראות באטמן
ספר השבוע? אין.. שיר השבוע? Perfect-Simple Plan תוכנית\סדרת השבוע? אולי.. גריק? קניית השבוע? אני עדיין מאוהבת בתיק בצפר שלי אבל זה בשבוע שעבר V_V ציטוט\פתגם השבוע? "אני חייבת להפסיק להיתקע בקירות" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? טיפלתי בחתולD: עצבון\ביאוס השבוע? הוא מסרב לאכול
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? בלון הליום ביומולדת היה נחמד
אייקון\סמיילי השבוע?
איש השבוע? הממ.. שתי חברות שלי תמונת השבוע? אממ.. לא

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifלא../images/Emo7.gif

אולי ביום רביעי כשאני אסע עם חברה לקריון
והתיק של ג'אנספורט כזה לבן עם כל מיני קשקושים בשחור

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיש היום כתבה ב"עסקים" של מעריב

על תיקי בצפר.. לקחו תיקים מכל מיני חברות והראו לילדים, תיכוניסטים והורים ושאלו מה הם חושבים. אז היה של ג'אנספורט והתיכוניסטים לא אהבו את זה וזאת שכתבה את הכתבה אמרה שהם מרופדים במשהו כמו כריות סיליקון בכתפיים ושזה מאוד תומך בגב או משהו.. על מה היא מדברת?

The Ocean Girl

New member
מסכמת

איך עבר עליי השבוע? חביב סרט השבוע? שיגעון בנהר,נכון שזה לא נכון ויומני החופש ספר השבוע?
נגמר.. ואני מתעצלת ללכת לקנות לי ספר.. שיר השבוע? HIM-Please don't let it go תוכנית\סדרת השבוע? גיבורים
קניית השבוע? כלום
ציטוט \ פתגם השבוע? "מה שבמערה נשאר במערה!"(או משהו כזה) סרט קורע
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? התבטלתי בבית
עצבון \ ביאוס השבוע? עד שסוף סוף אני יוצאת מהבית להשאיל ספר, הסיפריה סגורה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? טוסט טעים שהכנית!
אייקון \ סמיילי השבוע?
-בא לי
איש השבוע? אבא שלי, הוא מכין לי אוכל! תמונת השבוע?

ר ו ח ל י

New member
me\\\\

איך עבר עליי השבוע? סביר סרט השבוע? "הסוד" ספר השבוע? שיר השבוע? Adele - Hometown Glory
וגם Heidi Newfield - Johnny and June חמוד.. אה והחדש של הפוסיקט. תוכנית\סדרת השבוע? שעות אפלות קניית השבוע? דיוידי - The Beyoncé Experience
ציטוט \ פתגם השבוע?"He handed us fiction after fiction, and we printed them all as fact. Just because we found him entertaining" ( ~"צ'אק" ) דבר מיוחד שעשיתי השבוע? ... עבדתי? היו לי משמרות מטורפווות השבוע. לא הספקתי לעשות כ ל ו ם. :S עצבון \ ביאוס השבוע? אחת שקראו לה פעם חברה.... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אייקון \ סמיילי השבוע? איש השבוע? תמונת השבוע? אוברי

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

איך עבר עליי השבוע? נחמד מאוד
סרט השבוע? נמנמ אני רוצה לראות איים אבודים!!!@!# ספר השבוע? מישהו לרוץ איתו והאלכימאי שיר השבוע? יום יפה-סינרגיה תוכנית\סדרת השבוע? קניית השבוע?ואואו קנייתי מכנסיים חולות ונעליים
ציטוט \ פתגם השבוע?"אמרו לי שהכל קורה רק לטובה עכשיו הבנתי שרק רע זו אשליה"
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?הופעה של סינרגיה בבארבי עצבון \ ביאוס השבוע?נמנמ פיזותרפיה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?הופעה,שופינג..כל מיני אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?נמנמנ אח שלי כפרעליו
ובנואה(הגיטריסט של סינרגיה):"אתה היחיד שבאמת זוכר אותי!" "מה קרה לך?! לנצח!"
תמונת השבוע?תמונה שלי עם בנואה אחרי ההופעה

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאני יודעת ואני מתה לראות אותו כב

+ר!!! היה ממש ממש כיף
הייתי שורה ראשונה על הבמה אפשר לומר כי ככה זה בבארבי
והנה עוד תמונה עם הסולן..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifואחרונה כי אני לא רוצה להציף

עם עירון הבסיסט וגפן נדחף
תאמת יש לי בוק איתם לא רק מההופעה הזאת ממלא.. ככה שאני לא רוצה להתחיל להציף אבל אני רק הוסיף שהם נשמות! אין הרבה אנשים שככה זוכרים את הקהל שלו ומעריכים אותו ככה.. למשל בהופעת השקה הייתי בצד שהם יצאו אלינו (כמו תמיד) ועל גפן היו מלא בנות ואז הוא ראה אותי ובא אלי ועזב אותן כדי לתת לי חיבוק ענקי ונשיקה ולשאול אותי מה קורה.. ואז דיברנו וזה כיף שבן אדם ככה זוכר אותך ויודע את השם שלך..

למעלה