~ ס
שבוע רגוע! ~

randu

New member
../images/Emo20.gif~ ס../images/Emo32.gif שבוע רגוע! ~../images/Emo20.gif

נקווה שמצב ישתפר והכל יירגע ויהיה טוב ב"ה... אז..כל הדברים שלא קשורים לטופמודל-לכאן!
שבת שלום!

randu

New member
והנה שאלון קצרצר...../images/Emo20.gif

הסלב שלי: איך קוראים לו?: במה הוא עוסק?: למה אתה מעריץ אותו?: מה אתה יודע עליו?: פגשת אותו?: למה התחלת לאהוב אותו?: מה אתה הכי אוהב בו?: אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: אתה לוקח ממנו דוגמא?: על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: יש לך דיבור איתו?: יש לך חפצים שלו?: חתימה שלו?: תמונה שלו?: וידאו איתו?: התאהבת בו?: מי יודע שאתה מעריץ שלו?: אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: כעסת פעם עליו?: קינאת בו?: תהנו

Fergie7

New member
ראשונה?

בא לי שניים.
איך קוראים לה?: כריסטינה. במה היא עוסקת?: זמרת, ועשתה גם קטלוגים. למה את מעריצה אותה?: אני לא מעריצה, סתם יש לה כל יפה, והיא מושלמת. מה את יודע עליה?: הרבה... פגשת אותה?: לא. למה התחלת לאהוב אותה?: פעם אהבתי את השירים שלה. מה אתה הכי אוהב בה?: שהאי יפה, ויש לה קול מדהים. אם היא הייתה ניראת אחרת, עדיין ניראה לך שהיית מעריצה שלה?: תלוי איך היא נראית... את לוקחת ממנה דוגמא?: לא. על מה את לוקחת ממנה דוגמא?: כמה שנים את כבר מעריצה שלה?: הרבה... אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: שומדבר מיוחד. ניראה לך שתפגושי אותה פעם? (מי שפגש-שוב?): כן. את תעשי למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): תלוי מה. מה היית מוכנה לעשות כדי לפגוש אותו?: לא יודעת, נו. איזה שאלות מעפנות. יש לך דיבור איתה?: לא. יש לך חפצים שלה?: שלה שלה? או שלה שהתמונה שלה מופיע?
מממ..יש לי מדבקות שלה ביומן. חתימה שלה?: לא. תמונה שלה?: איתי? לא. וידאו איתה?: לא. התאהבת בה?: ברור.
מי יודע שאת מעריץ שלה?: אני לא. אם את בסתר מעריצה שלה, למה?: כעסת פעם עליה?: למה שאני אכעס עלייה? קינאת בה?: כן, בגלל שהיא יפה.

randu

New member
את מעריצה אותה?

זה לא נראה ככה! דרינע,היום צ'ט?

Sahar 11

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Sahar 11

New member
עונה ../images/Emo9.gif

הסלב שלי:
איך קוראים לו?: כריסטינה אגילרה
במה הוא עוסק?: זמרת
למה אתה מעריץ אותו?: הקול שלה
מה אתה יודע עליו?: הרבה
פגשת אותו?: בטח. not
למה התחלת לאהוב אותו?: כי היא נהייתה פרחולה בדירטי
מה אתה הכי אוהב בו?: את הקול
אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: ברור. היא זמרת
אתה לוקח ממנו דוגמא?: לא
על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: אבל אני לא
כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: 4 שנים
אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: אבל היא לא קוראת
ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): ממש לא
אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): ברור
מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: הרבה
יש לך דיבור איתו?: בטח כל יום בטלפון
יש לך חפצים שלו?: סתם תמונות
חתימה שלו?: לאאאא
תמונה שלו?: רק מעיתונים
וידאו איתו?: איתה? חח לא
התאהבת בו?: אני עדיין בשאלון על סלבס?
מי יודע שאתה מעריץ שלו?: מי שמכיר אותי
אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: אני לא
כעסת פעם עליו?: חחח לא
קינאת בו?: לא אבל יש גם את אמינם וג'וני

Mp3 GiRl

New member
|גבינה|עונה........

איך קוראים לו?: אפשר להגיד שהוא ספורטאי
במה הוא עוסק?:
למה אתה מעריץ אותו?: אין סיבה מוגדרת מה אתה יודע עליו?: הרבה
פגשת אותו?: בהחלט למה התחלת לאהוב אותו?: כי התחלתי לאהוב
מה אתה הכי אוהב בו?: אישיות אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: בטח אתה לוקח ממנו דוגמא?:
על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: שנה ומשהו אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: בהצלחה לכל מקום שיילך ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): כן אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): מה? מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: ללכת למשחק
יש לך דיבור איתו?: הלוואי יש לך חפצים שלו?:
חתימה שלו?:
תמונה שלו?: הרבה וידאו איתו?: וידאו איתו לא,אבל וידאו שהוא מופיע בו כן התאהבת בו?: לא יודעת מי יודע שאתה מעריץ שלו?: קצת אנשים אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: כדי שלא יתגרו בי כעסת פעם עליו?: אולי קינאת בו?:

randu

New member
../images/Emo8.gif

הסלב שלי: איך קוראים לו?: עפר!
במה הוא עוסק?: שחקן,דוגמן! למה אתה מעריץ אותו?: כי הוא מסוגל לעשות תפקידים כ"כ ושנים בדרך טובה כ"כ!
מה אתה יודע עליו?:המון! פגשת אותו?:
למה התחלת לאהוב אותו?: כי ככה..קשה להסיבר!
מה אתה הכי אוהב בו?: את זה שהוא שחקן מצויין! אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהיית מעריץ שלו?: קשה לענות על זה-עפר בא בחבילה,מראה ואישיות!
אתה לוקח ממנו דוגמא?: אני מנסה לחקות את ההתנהגות שלו-ברור! על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?:כנ"ל.. כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?:מתחילת אקזיט... אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?:את הטלפון שלי-כדי שנוכל לדבר! ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?):אני מקווה מאוד שכן! אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): מה שיהיה באפשרותי! מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?:להיות בלי הכרה שבוע! [?!] יש לך דיבור איתו?:
יש לך חפצים שלו?:
,איזה חפצים יש לו? חתימה שלו?:יש ל מכתב שהוא כתב לידידה הכי טובה שלי... תמונה שלו?:
וידאו איתו?:
התאהבת בו?:
עדיין לא..
מי יודע שאתה מעריץ שלו?: חצ מהשכבה..(3 כיתות בערך..) אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: כעסת פעם עליו?:
קינאת בו?:
אחח..עפר,עפר!

לילה טוב ושקט

הסלב שלי: סטיבן איך קוראים לו?: סטיבן במה הוא עוסק?: מוזיקה למה אתה מעריץ אותו?: כישרון, גאונות מה אתה יודע עליו?: שהוא יחזור לארץ באוגוסט לפי מה שהוא אמר פגשת אותו?: כן כן כן למה התחלת לאהוב אותו?: כנ"ל שאלה 3 מה אתה הכי אוהב בו?: את זה שהוא בנדם מדהים וסבלני מאוד למעריצים והוא מדבר בגובה עיניים ולא מתנשא וכמובן את הכישרון אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: ברור אתה לוקח ממנו דוגמא?: כן על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: ממה שאני מכירה בו אז את התרבות הבריטית כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: אממ שנתיים נראה לי.. שנתיים וחצי אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: כבר אמרתי לו. ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): כן נפגשנו אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): אממ האמת שלא עשיתי שום דבר כל כך מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: אחח.. יש לך דיבור איתו?: דיברנו יש לך חפצים שלו?: חתימות ותמונות חתימה שלו?: כן חח תמונה שלו?: כן של שנינו וידאו איתו?: לא התאהבת בו?: במוזיקה שלו מי יודע שאתה מעריץ שלו?: כולם אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: לא כעסת פעם עליו?: לא קינאת בו?: לא

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ריאן גוסלינג!!$#%../images/Emo99.gif

הסלב שלי: איך קוראים לו?:ריאן גוסלינג
|מבייצ|!%$#% במה הוא עוסק?:שחקן למה אתה מעריץ אותו?:לא מעריץ סתם רוצה להתכרבל איתו במיטה מה אתה יודע עליו?:לא הרבה ולא אכפת לי :p פגשת אותו?:לא הלוואי למה התחלת לאהוב אותו?:ראיתי "היומן"
מה אתה הכי אוהב בו?:את הזקן1%$# אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?:לא:p אתה לוקח ממנו דוגמא?:משו על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?:אמממ שבוע? אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?:שאני רוצה לקפוץ עליו ושיעשה אותי ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?):הלוואי אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש):הרבה מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?:הרבה! יש לך דיבור איתו?:שלום שלום יש לך חפצים שלו?:דילדו ורוד חתימה שלו?:על הטוסיק תמונה שלו?:במחשב וידאו איתו?:אם היה הוא לא היה מופץ לאחרים:p התאהבת בו?:אוו אווו מי יודע שאתה מעריץ שלו?:לא יודע אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: כעסת פעם עליו?:כל הזמן שהוא לא במיטה שלי:'S קינאת בו?:קינאתי במי שמנשקת או נוגעת בו:p

randu

New member
דילדו ורוד?!!?!?!@#$^%&$%^%)

אמא'להה!! מי אתה ומה עשית למונטי?!

למעלה