~ ס
שבוע רגוע! ~

שלי:

הסלב שלי: איך קוראים לו?: רן דנקר
במה הוא עוסק?: שחקן,זמר ועשה קמפיין לדיאדורה (תמונות מושלמות יצאו) למה אתה מעריץ אותו?: כי הוא משחק ושר ממש ממש טוב..והוא גם חתיך..
מה אתה יודע עליו?: הרבה דברים :p פגשת אותו?: לא :( למה התחלת לאהוב אותו?: כי הוא משחק טוב,ושר טוב והוא בעצמו בנאדם טוב מה אתה הכי אוהב בו?: הכול.. אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: לא יודעת..תלוי איך נראה אחרת..גוץ קרח עם נזלת מהאף אז לא...אבל.. אתה לוקח ממנו דוגמא?: דוגמא למה? על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: עוד אין שנים,ואי אפשר לקרוא לזה מעריצה..אני פשוט מעריכה אותו אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: שהוא בנאדם נפלא ושר מדהים,ומשחק מדהים. ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): לא יודעת אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): אם אני אלך למפגשים אז כן.. מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: לא יודעת..אל תדאגו אבל..חח יש לך דיבור איתו?: בקשר למה? יש לך חפצים שלו?: לא :0 חתימה שלו?: לא :( תמונה שלו?: לא תמונה שלו (כאילו שגנבתי לו) אבל תמונה שהוא מצולם בה...יכול להיות..לא זוכרת וידאו איתו?: לא התאהבת בו?: לפעמים..חח מי יודע שאתה מעריץ שלו?: כמעט כולם אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: כעסת פעם עליו?: לא..אבל על נינט כן קינאת בו?: לא

mikmikonet

New member
ממש אהבתי! ../images/Emo13.gif ח"ח. עונה.

היו לי הרבה סלבז אהובים במשך הזמן... והיה לי קשה לבחור בין כולם
אבל נלך על אחת שלא הכי מוכרת בינתיים, אבל עוד תהיה, וסתם יש לי קראש נוראי עליה בזמן האחרון
איך קוראים לו?: ורד פלדמן
במה הוא עוסק?: שחקנית למה אתה מעריץ אותו?: כי היא מוכשרת בכמויות, יש לה יופי מיוחד, היא מצליחה להעביר את הדמות שלה בצורה מדהימה... ולא כמו כולם. מה אתה יודע עליו?: היא לומדת עכשיו משחק שנה שלישית אצל יורם לוינשטיין, טרטרו אותה במליון אודישנים עד שהתקבלה לתפקיד שעכשיו משחקת בו בטלויזיה (דריה זליג- האלופה), היא גדלה בלי אבא
פגשת אותו?: אני בתהליכים
למה התחלת לאהוב אותו?: התחלתי לראות את "האלופה" והיא פשוט הייתה הדמות. מה אתה הכי אוהב בו?: את החיוך
והשיער. וגם הקול. אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: המראה די כלול באישיות של בנאדם. אולי אם הייתה נראית טיפה שונה זה לא היה משנה, אבל אם לגמרי שונה, היא כבר לא תהיה ורד
אתה לוקח ממנו דוגמא?: כן
על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: בוא נגיד שהתחלתי להתאפר כמוה. סתם, היא חומד כזאת, אני גם מנסה. כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: שנים? הכרתי אותה לפני חודשיים בערך. אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: שתישאר כמו שהיא, ושאם היא תראה אותי אחרי ההצגה שלה כשאני אבוא, שתשתדל לזהות אותי
ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): כן, אני מתכוונת ללכת להצגה שלה בקרוב. אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): כן, לקנות כרטיס ולנסוע לתל-אביב ואז לנסות גם למצוא אוטובוס לאיפה שאני גרה בשעה ממש מאוחרת. מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: הכי מסוכן? לא יודעת, אבל אני ממש רוצה. יש לך דיבור איתו?:
דיבור? השאלה הצחיקה אותי. יש לך חפצים שלו?: שלה, או שדומים לשלה? שלה ממש- אין לי. חתימה שלו?: לא, היא עדיין לא עד כדי כך סלב שאנשים יחפשו להביא לי חתימה ממנה. כפרה! תמונה שלו?: יש הרבה וידאו איתו?: שלי ושלה? לא, כי עוד לא פגשתי אותה. התאהבת בו?: נו... קצת
בה וביוסף סוויד, מי שמשחק את החבר שלה בסדרה (ג'לל.) מי יודע שאתה מעריץ שלו?: חברי הקומונה של ורד, אח שלי, חברות
אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: האמת שלא בסתר, אבל זה גם לא איזו הערצה של מעריצה פאנטית
כעסת פעם עליו?: עוד לא יצא לי, אבל יש עוד הרבה סלבז שדווקא כן. קינאת בו?: הכל לטובה

Plaztyk

New member
כע אני עוד קוראת פה P:

הסלב שלי: וואלו. איך קוראים לו?: וויל במה הוא עוסק?: כתיבה. שירה. נגינה. למה אתה מעריץ אותו?: כי הוא אליל. הקול שלו מגיע לטונים אדירים. הכתיבה שלו פשוט גורמת לי לבכות והוא סקסי מאדאפאקר. 0.0 מה אתה יודע עליו?: הרבה D: הוא עבד בחנות סקס פגשת אותו?: הלוואי -______- למה התחלת לאהוב אותו?: כי הוא הסולן של הלהקה האהובה עליי O: מה אתה הכי אוהב בו?: בחיצוניות? O: הכל. אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: בוודאי. האיש מוכשר ברמות אדירות. אתה לוקח ממנו דוגמא?: מממ... אני אוהבת תחומר שלו. דוגמא? לא חושבת שיכולה. כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: שנה וחצי אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: plz let me lick your nipple ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): לא חושבת.. פינלנד.. רחוק לי מידי מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: הרבה 0.0 יש לך חפצים שלו?: פוסטרים נחשבים? חולצה..? חתימה שלו?: לא תמונה שלו?: אמיתית יענו לייב ? לא. וידאו איתו?: לא התאהבת בו?: לא 0.0 להתאהב בסלבס זה מטומטם 0.0 מי יודע שאתה מעריץ שלו?: כולם D: כעסת פעם עליו?: למה לי?>< כי היא לא עושה לי ילד? קינאת בו?: רק בגלל שהוא מוכשר בצורה מטורפת. ומסוגל לשתות אלכוהול בכמויות מטורפות 0.0

mmmbam

New member
../images/Emo2.gifחמוד בצורה מטריפה!!!!

איזה סיגנון הוא שר? מאיזה להקה הוא? תוכלי לשים עוד תמונה שלו?...

SummerNightCity

New member
סוג של.

הסלב שלי: איך קוראים לו?: שון פול? במה הוא עוסק?: זמר רגאיי כזה. למה אתה מעריץ אותו?: לא מעריצה, אבל לא יכולה בלי השירים שלו. מה אתה יודע עליו?: שיש לו את השירים הכי טובים בעולם. פגשת אותו?: הלוואי.
למה התחלת לאהוב אותו?: כי יש לו שירים מדהימים שכיף לרקוד אותם הכי בעולם.
וזה שהוא נראה טוב זה בונוס. מה אתה הכי אוהב בו?: את הקול, את הקצב של השירים, וכן גם את המראה [אוי השטחיות..] אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: ברור!! אתה לוקח ממנו דוגמא?: דוגמה למה? על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: לא מעריצה, אבל חולה על המוזיקה שלו בערך מהלהיט הראשון. אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: שיעשה לי טמפרטורה נכונה!
ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): לא. אבל מי יודע. אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): כן, נראלי. מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: אני חושבת שהכל. יש לך דיבור איתו?: לא, הוא לא אישר אותי במיי ספייס.
יש לך חפצים שלו?: מה דיסק כאילו? חתימה שלו?: לא. תמונה שלו?: במחשב. הוא לא כזה נפוץ.
וידאו איתו?: הא? התאהבת בו?: לא. מי יודע שאתה מעריץ שלו?: די עם ההערצה, סתם חולה על השירים שלו ועל איך שהוא נראה, ונראלי שכל העולם? אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: כעסת פעם עליו?: לא. קינאת בו?: לא.

Fergie7

New member
אני משנה...../images/Emo99.gif

איך קוראים לו?: דאגי.
במה הוא עוסק?: באסיסט וגר שר טיפה. למה אתה מעריץ אותו?: כי הוא פאקינג שלמות. מה אתה יודע עליו?: מממ... פגשת אותו?: הלוואי. למה התחלת לאהוב אותו?: בגלל שהוא כל כך חמוד. מה אתה הכי אוהב בו?: הכל. אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: יש מצב. אתה לוקח ממנו דוגמא?: לא. על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: לא הרבה. אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: הוא לא. ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): לא חושבת. אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): כן. מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: הרבה דברים. יש לך דיבור איתו?: לא. יש לך חפצים שלו?: לא. חתימה שלו?: לא. תמונה שלו?: כן. וידאו איתו?: לא. התאהבת בו?:
מי יודע שאתה מעריץ שלו?: כולם? אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: כעסת פעם עליו?: טחח למה לי? קינאת בו?: כן, שיש לו הרחבה והיה לו סיידליפ [אני כל כך רוצה] והוא כל כך שלמות.

JULI4561

New member
עוד שאלון../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif../images/Emo210.gif../images/Emo84.gif../images/Emo209.gif

פיצה או המבורגר? אייס קפה או מילק שייק? פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? אוכל- סיני או איטלקי? קולה או ספרייט? תה או קפה? אוכל תימני או מרוקאי? מסעדה חלבית או בשרית? סופלה או סורבה? פטוצ'יני או רביולי? פלאפל או שווארמה? בורקס גבינה או תפו"א? סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה עם או בלי מיונז? קולה עם או בלי קרח? לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? שוקו או מוקה? מסעדה או 'פאסט פוד' ? מלצר או מלצרית? ארוחת ערב או בוקר? קרטיב או ארטיק? סלט- יווני או טורקי? דונאטס או קרואסון? עוגות או עוגיות? אורז, קוסקוס או פירה? עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? מאכלים- מתוקים או מלוחים? שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? קוקה קולה או פפסי? פאנקייק או וואפל? גלידה בגביע או בכוס? קוטג' או גבינה לבנה? גבינה פרוסה או גבינה משולשת? חומוס או טחינה? סודה או מים? גלידה- פיסטוק או מנטה? ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? ריבה או חמאה? שניצל אמיתי או טבעול? צ'יפס או חטיף צ'יפס? אבטיח או מלון? קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? סירופ מייפל או סירופ שוקולד? עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? עוגת גבינה או בראוני'ז? דג דני'ס או סול? אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? לאכול במסעדה או להזמין הביתה? אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? קרמבו- המילוי או העוגיה? אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אוכל או קינוחים? שקדי מרק או קרוטונים? סלט חצילים או סלט מיונז? אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? סופגניה או אוזן המן? מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? צ'יריוס או כריות? סלט פירות או סלט ירקות? פחית או בקבוק? אייס תה או אייס קפה? לסיום: התפריט המושלם בעיניך
תהנו

Fergie7

New member
יעיי עוד שאלום...שעושה אותי רעבה.

עניתי עליו כבר בסקרים ושאלונים...אבל קבלו שוב: פיצה או המבורגר?
אין על
אייס קפה או מילק שייק? שניהם לא. פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? שמנת ופטריות. אוכל- סיני או איטלקי? סיני! קולה או ספרייט? קולה. תה או קפה? שוקו. אוכל תימני או מרוקאי? מרוקאי. מסעדה חלבית או בשרית? בשרית. סופלה או סורבה? סורבה כמובן! פטוצ'יני או רביולי? לא טעמתי. פלאפל או שווארמה? פאלפל. בורקס גבינה או תפו"א? ברור שגבינה [בולגרית]. סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? בעע שניהם. טונה עם או בלי מיונז? בלי. קולה עם או בלי קרח? עם. לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? עם עגבניות. מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? פטריות. שוקו או מוקה? מוקה. מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה. מלצר או מלצרית? מלצר.
ארוחת ערב או בוקר? ערב. קרטיב או ארטיק? ארטיק. סלט- יווני או טורקי? מה זה טורקי? יווני לא טעים. דונאטס או קרואסון? בעע שונאת מאפים חוץ מבורקס גבינה. עוגות או עוגיות? כנ"ל. אבל אם חייבים עוגה. אורז, קוסקוס או פירה? אורז!!! עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? לא טעמתי. מאכלים- מתוקים או מלוחים? מלוחים. שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? אה? לא מכירה. קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? דיאט. בעע הלימון מגעיל. קוקה קולה או פפסי? לא מבדילה. פאנקייק או וואפל? פנקייק. גלידה בגביע או בכוס? כוס. קוטג' או גבינה לבנה? קוטג'. גבינה פרוסה או גבינה משולשת? משולשת. חומוס או טחינה? חומוס. סודה או מים? מים. גלידה- פיסטוק או מנטה? שניהם נשמעים לא טוב. ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? לא אוהבת ממרחים. ריבה או חמאה? עדיף ריבה. שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי. אבל גם של טבעול טעים. צ'יפס או חטיף צ'יפס? חטיף. אבטיח או מלון? אבטיח. קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? לא אוהבת נו! סירופ מייפל או סירופ שוקולד? שוקולד. עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? עוגיות שוקולד [לבן] צ'יפס, רק בלי העוגייה. עוגת גבינה או בראוני'ז? כל כך עוגת גבינה! דג דני'ס או סול? סול? הכוונה לסולומון? אם כן, זה טעים. אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? מטוס. לאכול במסעדה או להזמין הביתה? מסעדה. אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? בריא וטעים. קרמבו- המילוי או העוגיה? מילוי. אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? שוקו. אוכל או קינוחים? אוכל. שקדי מרק או קרוטונים? ררר גם וגם. סלט חצילים או סלט מיונז? מינוז. אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? מסעדה. סופגניה או אוזן המן? בעעעעעעע. מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? לימונענע.
צ'יריוס או כריות? ברור שכריות. סלט פירות או סלט ירקות? ירקות, אבל אך ורק עגבנייה ומלפפון. פחית או בקבוק? בקבוק. אייס תה או אייס קפה? תה. לסיום: התפריט המושלם בעיניך? בוקר- פנקייק עם סירופ שוקולד [התאבתי בזה בטיול שנתי] צהריים- מרק פטריות. ערב- פיצה טוניסאית+ דיאט קולה.

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo60.gifעונה.....

פיצה או המבורגר?
אייס קפה או מילק שייק? מילק שייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? בולונז אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי קולה או ספרייט? לא משנה תה או קפה? תה אוכל תימני או מרוקאי? מסעדה חלבית או בשרית? חלבית סופלה או סורבה? סורבה פטוצ'יני או רביולי? רביולי פלאפל או שווארמה? פלאפל בורקס גבינה או תפו"א? תפו"א סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה טונה עם או בלי מיונז? בלי קולה עם או בלי קרח? עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? לחם שחור מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עוף ופטריות ביחד שוקו או מוקה? מוקה מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה מלצר או מלצרית? מלצרית ארוחת ערב או בוקר? בוקר קרטיב או ארטיק? מה ההבדל בדיוק
סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון? קרואסון עוגות או עוגיות? עוגה אורז, קוסקוס או פירה? עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? BBQ מאכלים- מתוקים או מלוחים? מלוחים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? קולה דובדבן קוקה קולה או פפסי? קוקה פאנקייק או וואפל? פנקייק גלידה בגביע או בכוס? כוס קוטג' או גבינה לבנה? קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת?
חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? חמאת בוטנים ריבה או חמאה? חמאה עם ריבה שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'פס אבטיח או מלון? אבטיח קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?
סירופ מייפל או סירופ שוקולד?
עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? עוגיות שוקו-צ'יפ עוגת גבינה או בראוני'ז? ?
בראוניז דג דני'ס או סול? אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? מטוס לאכול במסעדה או להזמין הביתה? במסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? בריא אבל לא משעמם קרמבו- המילוי או העוגיה? אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס וניל הדבר הכי מגעיל ביקום
אז אייס קפה אוכל או קינוחים? אוכל שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז? אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? אמא סופגניה או אוזן המן? אוזןהמן מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוזים צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? ירקות פחית או בקבוק? פחית אייס תה או אייס קפה? אייס קפה לסיום: התפריט המושלם בעיניך

נקודונת

New member
יאמי ../images/Emo3.gif ../images/Emo212.gif

פיצה או המבורגר?
(אני צמחונית..
) אייס קפה או מילק שייק? אייס קפה!
פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? שמנת ופטריות.. (
) אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי קולה או ספרייט? ספרייט תה או קפה? קפה!
אוכל תימני או מרוקאי? אין לי מושג מה ההבדל. מסעדה חלבית או בשרית? חלבית סופלה או סורבה? סופלה, כמובן. פטוצ'יני או רביולי? פטוצ'יני פלאפל או שווארמה? פלאפל בורקס גבינה או תפו"א? תפו"א סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה טונה עם או בלי מיונז? בלי טונה
קולה עם או בלי קרח? עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? לחם מלא, תודה. מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עגבניות
שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה מלצר או מלצרית? מלצר
ארוחת ערב או בוקר? בוקר קרטיב או ארטיק? מה ההבדל? סלט- יווני או טורקי? יווני. דונאטס או קרואסון? קרואסון עוגות או עוגיות? עוגיות!
אורז, קוסקוס או פירה? קוסקוס עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? בלי עוף
מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים..
שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוקו שויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? דיאט קוקה קולה או פפסי? פפסי פאנקייק או וואפל? פנקייק, ברור. גלידה בגביע או בכוס? בגביע! קוטג' או גבינה לבנה? גבינה לבנה גבינה פרוסה או גבינה משולשת? מה?
חומוס או טחינה? חומוס וטחינה
סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? מנטה!
ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד (אני אלרגית לבוטנים) ריבה או חמאה? ריבה שניצל אמיתי או טבעול? טופו, תודה. צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס. אבטיח או מלון?
קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד, כל כך. סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפל עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? גם וגם
עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוני'ז דג דני'ס או סול?
אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?
לאכול במסעדה או להזמין הביתה? להזמין הביתה! אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? גם וגם. תלוי מתי. קרמבו- המילוי או העוגיה? המילוי אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפה!
אוכל או קינוחים? תלוי מתי. שקדי מרק או קרוטונים? מרק סלט חצילים או סלט מיונז? חצילים אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? מסעדה (אמא שלי לא מבשלת) סופגניה או אוזן המן? סופגניה
מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוזים! צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? סלט ירקות פחית או בקבוק? םחית אייס תה או אייס קפה? אייס קפה!

יאמ יאמ ../images/Emo78.gif

פיצה או המבורגר?
אייס קפה או מילק שייק? אייס קפה פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? בולונז אוכל- סיני או איטלקי? סיני קולה או ספרייט? איככ תה או קפה? תה עם חלב אוכל תימני או מרוקאי? אמממ מרוקאי מסעדה חלבית או בשרית? חלבית סופלה או סורבה? סופלה כי זה עם גלידה פטוצ'יני או רביולי? רביולי פלאפל או שווארמה? פלאפל בורקס גבינה או תפו"א? גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה טונה עם או בלי מיונז? בלי מיונז קולה עם או בלי קרח? לא אוהבת קולה לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? כפרי מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? בצל שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה מלצר או מלצרית? מלצר ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק? ארטיק מגנום סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון? דונאטס עוגות או עוגיות? עוגיות אוריאוס אורז, קוסקוס או פירה? אורז עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברביקיו מאכלים- מתוקים או מלוחים? מלוח שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? לא אוהבת קוקה קולה או פפסי? לא אוהבת פאנקייק או וואפל? וואפל גלידה בגביע או בכוס? גביעעע עם שוקולדדד קוטג' או גבינה לבנה? קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת? משולשת חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? אממ.. פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד וחמאת בוטנים ביחד עם ריבת תות ריבה או חמאה? שניהם ביחד זה טוב אבל נלך על ריבה שניצל אמיתי או טבעול? את האמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס רגיל ועבה ושמן אבטיח או מלון? מלון קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפלללל עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניז דג דני'ס או סול? אממ סול אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? אמ.. עדיף של הקפיטריה בבית חולים לאכול במסעדה או להזמין הביתה? מסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעים קרמבו- המילוי או העוגיה? המילוי אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפה אוכל או קינוחים? אוכלללל שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז? מיונז אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? של אמא וסבתא סופגניה או אוזן המן? סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוחים צ'יריוס או כריות? צ'יריוססס סלט פירות או סלט ירקות? ירקות עם מלח ושמן זית פחית או בקבוק? בקבוק אייס תה או אייס קפה? אייס קפה לסיום: התפריט המושלם בעיניך--- כל מה שבחרתי פלוס איזה סטייק טוב, מקרוני עגבניות, פשטידות, צלי בקר, תפוח אדמה אפוי, עלי גפן ועוד כל מיני.

randu

New member
כל זה בארוחה?!

אפילו אני לא יכול להכניס כ"כ הרבה לפה!

עונה

מה זה השאלון הקצרצר הזה?! פיצה או המבורגר? פיצה אייס קפה או מילק שייק? ברור שאייס קפה פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? פסטה בולונז אוכל- סיני או איטלקי?ברור שסיני קולה או ספרייט? ספרייט תה או קפה? קפה אוכל תימני או מרוקאי? לא זה ולא זה מסעדה חלבית או בשרית? בשרית סופלה או סורבה? סופלה..שיהיה פטוצ'יני או רביולי? ברור שרביולי פלאפל או שווארמה? פלאפל בורקס גבינה או תפו"א? תפו"א סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? איכס טונה! ברור שחביתה טונה עם או בלי מיונז? לא אוכלת תונה..בעע קולה עם או בלי קרח? עם :) לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? רגיל..מלא...אם כי הייתי רוצה שיהיה לי קל (לחם קל) בבית מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עוף שוקו או מוקה? מוקה-שוקו של יטבתה מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה מלצר או מלצרית? לא משנה ארוחת ערב או בוקר? בוקר קרטיב או ארטיק? ארטיק סלט- יווני או טורקי? לא טעמתי אף פעם אף אחד דונאטס או קרואסון? דונאטס..למרות שזה משמין בטירוף עוגות או עוגיות? פעם זה,פעם זה אורז, קוסקוס או פירה? פירה עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? עם דבש מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? לא טעמתי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? דירוגים: 1.דיאט לימון 2.רגיל 3. דיאט קוקה קולה או פפסי? קולה פאנקייק או וואפל? פאנקייק עושה בחילה איומה. לא מבינה מה כולם מתלהבים מזה.. אז שיהיה וואפל למרות שלא טעמתי אף פעם גלידה בגביע או בכוס? ברור שבגביע...אלא אם כן אם השמנתי אז בכוס D: קוטג' או גבינה לבנה? גבינה לבנה (הכוונה לסקי..) גבינה פרוסה או גבינה משולשת? יש לנו פרוסה,אבל הייתי רוצה לראות את המשולשת הזאת.. חומוס או טחינה? איככככססס טחינה זה מ-ג-ע-י-ל-! ברור שחומוס שולט! סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולד ריבה או חמאה? ריבה שניצל אמיתי או טבעול? טבעול צ'יפס או חטיף צ'יפס? פעם זה פעם זה אבטיח או מלון? פעם זה פעם זה קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? חמאה סירופ מייפל או סירופ שוקולד? לא זה ולא זה עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'יפס..אני אוהבת לנסות להוציא את השוקולד צ'יפס מהעוגיות ואז לאכול אותו לבד.. D: עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניז...עוגת גבינה סאקס! דג דני'ס או סול?לא אוכלת דגים..בעע! אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? לא הייתי עדיין במטוס (מקווה שבקרוב...לא הייתי החו"ל מאזשהייתי עובּרית!) ולא הייתי בבית חולים |מסה| ככה ש.. לאכול במסעדה או להזמין הביתה? טייק אווי אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? באמצע קרמבו- המילוי או העוגיה? העוגיה! אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? טעמתי רק אייס קפה :( אוכל או קינוחים? קינוחים שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים סלט חצילים או סלט מיונז? לא טעמתי..ולא נשמע משהו אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? תלוי איזה אוכל ושל מי סופגניה או אוזן המן? סופגי ברור! מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? מיץ אפרסקים צלול של פריגת צ'יריוס או כריות? צ'יריוס סלט פירות או סלט ירקות? ברור שפירות! פחית או בקבוק? פחית אייס תה או אייס קפה? אייס תה לסיום: התפריט המושלם בעיניך: 1.פטריות עם כרובית שיש עליה פירורי לחם 2. תפוחי אדמה ועוף 3.גלידה כלשהי בתור קינוח

JULI4561

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

פיצה או המבורגר? פיצה! אייס קפה או מילק שייק?מילקשייק אבל וניל! פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?שמנת ואטריות אוכל- סיני או איטלקי? סיני קולה או ספרייט? קוקה קולה תה או קפה? תה אוכל תימני או מרוקאי? תימנייי
מסעדה חלבית או בשרית?בשרית! פטוצ'יני או רביולי? פטוצ'יני פלאפל או שווארמה?פלאפל בורקס גבינה או תפו"א? תפו"א סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?שניהם! טונה עם או בלי מיונז?בלי קולה עם או בלי קרח?בלי אבל קולה קרה לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?לבן מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?עוף שוקו או מוקה?שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ?מסעדה בשרית! מלצר או מלצרית? וזה משנה כי...? ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק?ארטיק סלט- יווני או טורקי?יווני דונאטס או קרואסון? רוגעלך!!! עוגות או עוגיות?עוגיות אורז, קוסקוס או פירה? אני אוהבת את שלושתם זה קשה!! עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?ברביקיו עדיף מאכלים- מתוקים או מלוחים?טעימים! שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?פרנץ' ונילה קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל! קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה!!! פאנקייק או וואפל? לא זה ולא זה! גלידה בגביע או בכוס?כוס קוטג' או גבינה לבנה? גבינה לבנה גבינה פרוסה או גבינה משולשת?פרוסה חומוס או טחינה?חומוס סודה או מים?מים גלידה- פיסטוק או מנטה? וניל
ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד ורצוי השחר ריבה או חמאה? לא זה ולא זה שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? לא אוהבת צ'יפס אבטיח או מלון? אבטיח קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפל עוגת גבינה או בראוני'ז?בראוניז דג דני'ס או סול?לא אוכלת דגים חוץ מטונה אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? אויי שניהםם פיכסס.. לאכול במסעדה או להזמין הביתה? מסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? אוכל משמין וטעים!! קרמבו- המילוי או העוגיה? המילוי אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס וניל אוכל או קינוחים? אוכל שקדי מרק או קרוטונים? קדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז? לא זה ולא זה אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? אוכל של סבתא! סופגניה או אוזן המן? לא זה ולא זה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? אפרסקים! צ'יריוס או כריות? כריות וניל סלט פירות או סלט ירקות? סלט ירקות פחית או בקבוק? בקבוק אייס תה או אייס קפה? ללא זה ולא זה לסיום: התפריט המושלם בעיניך
בשר טוב על האש! .. רצוי פרגיות. עם סלטים,חומוס,פיתות וכל זה ..

randu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חצי מהיום הייתי באייסי... מונטי התחבר..וההי לו אוואי כ"כ קורע.. כשאתה פה מונטי,תרשום אותו

למעלה