ממש אהבתי! ../images/Emo13.gif ח"ח. עונה.
היו לי הרבה סלבז אהובים במשך הזמן... והיה לי קשה לבחור בין כולם
אבל נלך על אחת שלא הכי מוכרת בינתיים, אבל עוד תהיה, וסתם יש לי קראש נוראי עליה בזמן האחרון
איך קוראים לו?: ורד פלדמן
במה הוא עוסק?: שחקנית
למה אתה מעריץ אותו?: כי היא מוכשרת בכמויות, יש לה יופי מיוחד, היא מצליחה להעביר את הדמות שלה בצורה מדהימה... ולא כמו כולם.
מה אתה יודע עליו?: היא לומדת עכשיו משחק שנה שלישית אצל יורם לוינשטיין, טרטרו אותה במליון אודישנים עד שהתקבלה לתפקיד שעכשיו משחקת בו בטלויזיה (דריה זליג- האלופה), היא גדלה בלי אבא
פגשת אותו?: אני בתהליכים
למה התחלת לאהוב אותו?: התחלתי לראות את "האלופה" והיא פשוט הייתה
הדמות.
מה אתה הכי אוהב בו?: את החיוך
והשיער. וגם הקול.
אם הוא היה ניראה אחרת, עדיין ניראה לך שהייתה מעריץ שלו?: המראה די כלול באישיות של בנאדם. אולי אם הייתה נראית טיפה שונה זה לא היה משנה, אבל אם לגמרי שונה, היא כבר לא תהיה ורד
אתה לוקח ממנו דוגמא?: כן
על מה אתה לוקח ממנו דוגמא?: בוא נגיד שהתחלתי להתאפר כמוה. סתם, היא חומד כזאת, אני גם מנסה.
כמה שנים אתה כבר מעריץ שלו?: שנים? הכרתי אותה לפני חודשיים בערך.
אם הוא היה קורא את זה, מה הייתה רוצה למסור לו?: שתישאר כמו שהיא, ושאם היא תראה אותי אחרי ההצגה שלה כשאני אבוא, שתשתדל לזהות אותי
ניראה לך שתפגוש אותו פעם? (מי שפגש-שוב?): כן, אני מתכוונת ללכת להצגה שלה בקרוב.
אתה תעשה למען זה משהו? (שוב-למי שפגש): כן, לקנות כרטיס ולנסוע לתל-אביב ואז לנסות גם למצוא אוטובוס לאיפה שאני גרה בשעה ממש מאוחרת.
מה היית מוכן לעשות כדי לפגוש אותו?: הכי מסוכן? לא יודעת, אבל אני ממש רוצה.
יש לך דיבור איתו?:
דיבור? השאלה הצחיקה אותי.
יש לך חפצים שלו?: שלה, או שדומים לשלה? שלה ממש- אין לי.
חתימה שלו?: לא, היא עדיין לא עד כדי כך סלב שאנשים יחפשו להביא לי חתימה ממנה. כפרה!
תמונה שלו?: יש הרבה
וידאו איתו?: שלי ושלה? לא, כי עוד לא פגשתי אותה.
התאהבת בו?: נו... קצת
בה וביוסף סוויד, מי שמשחק את החבר שלה בסדרה (ג'לל.)
מי יודע שאתה מעריץ שלו?: חברי הקומונה של ורד, אח שלי, חברות
אם אתה בסתר מעריץ שלו, למה?: האמת שלא בסתר, אבל זה גם לא איזו הערצה של מעריצה פאנטית
כעסת פעם עליו?: עוד לא יצא לי, אבל יש עוד הרבה סלבז שדווקא כן.
קינאת בו?: הכל לטובה