עדכונים

gal255

New member
תמונות חדשות - "דנקר גרסאת הכסאח"

גיא זו-ארץ, זמיר לעת מצוא, הופיע בליל שבת האחרון בתיאטרון "תמונע". חוצמזה, לא ממש הוזמנו וגי"ז את יב"ז לא ממש פרגנו את עצמם בחוץ. לא צריך. כי מי שבאמת גנב את השואו היה רן דנקר חמוש בתספורת החדשה שהחליפה את הבלורית המתנפנפת שליוותה אותו עוד מימי העונה הראשונה של "השיר שלנו". לחקירתנו בדבר הסתגלותו לפריזורה החדשה אמר "מאז התספורת אני בטראומה". אנחנו מוכנים לתת לו כתף שיוכל לבכות. עוד הגיעו: מאיה רוטמן, שירי מימון ורן בכור, שהתלהב והגיע מכופף מכוסה בקפוצ'ון כדי שלא יזהו אותו. כמעט הצליח לו -לקוח מNRG

gal255

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif

gal255

New member
"מה קורה בין רן דנקר לליאל דניר?"

יכול להיות שהידיעה הבאה תשבור כמה לבבות, אבל אנחנו מוכנים לקחת את הסיכון, לטובת הצדקת המושג - "העיתונות החוקרת". השמועות על היחסים המתהדקים בין רן דנקר לדוגמנית העולה ליאל דינר, תופסות תאוצה. עכשיו הגיע גם שלב ההוכחות. בשבוע שעבר, הגיחו השניים לארוחת בוקר מאוחרת (סלט ירוק, גבינת לבנה, אנטיפסטי וכוס קפה), באחד מבתי הקפה של שוק הפשפשים בת"א. לפי מקור המקורב ל-Eonline, השניים שניהלו שיחה ארוכה, נראו קרובים מתמיד. ליאל דניר, מה קורה? "אין לי מה להגיד על זה, דבר עם הסוכנות שלי". אבשה, לסוכנות "יולי". מה קורה שם? "אין תגובה". תמונות

Liatush29

New member
רן הסתפר - כסאח!

אחרי שהבלורית הפכה לסמל הזיהוי שלו ובעיקר למובילת העונות של "השיר שלנו" (טוב נו, יחד עם נינט) - החליט הדנקר לשנות תדמית - והסתפר כסאח! התוצאה - לפניכם.

gal255

New member
אם היית יורדת לרגע ובודקת באשכול עדכונים

היית רואה שסתם בזבזת נושא חדש כי פרסמתי את זה כמה שעות לפנייך.

למעלה