עדכוני בוקר, יום 24, ה-24.9

../images/Emo20.gifעדכוני בוקר, יום 24, ה-24.9../images/Emo20.gif

שרשור הבוקר...
לכל מה שקורה בוילה הכי "חמה" בארץ....
צפייה נעימה.....

omer719

New member
בוקרטוב לכול דיירי הוילה הצדיקים../images/Emo197.gif../images/Emo42.gif

שקמו לסליחות בבוקר, כול הכבוד לשי. לדעתי לא צריך לפסול לו, הוא לא אמר להם על שום משימה, הוא פשוט עשה את זה בדרך חכמה, זה הכול.

צריך לפסול אותו. במקום לומר שיקבלו בשר

היה יכול לומר שיקבלו כלי כתיבה, למשל, גם אז זה היה נראה לך הוגן? לא משנה איזה פרס ולמי, הוא שכנע אותם על ידי כך שאמר שהאח הגדול ייתן להם פרס, ולכן הוא פסול. זה גם עושה את המשימה מאד קלה. הוא לא היה צריך לומר את התירוץ של הסליחות, מספיק שאמר שהוא יקבל איזה פרס (נדמה לי קלטת).

קראתי כאן שהוא אמר שהוא יקבל פרס

נדמה לי קלטת מחברה שלו, אם כולם יקומו לסליחות. מישהו נוסף יכול לאשר את זה?

omer719

New member
שפרה,אשר,צבר ויוסי בשיחת בוקר.

תנחשו על מה:O על סיגריות!

elga06

New member
../images/Emo106.gifכל הכבוד לאשר

שבזכותו מחנה השבויים הזה מקבל פן אנושי. אענחנו מתחילתהמשחק מעריכים אותו ופותחים איתו כל בוקר עם התפילות וזה שהוא מכניס להם את השבת כמו שצריך.

קמבילי

New member
../images/Emo41.gif מורה נבוכים: למי להצביע ../images/Emo41.gif

(כתבתי את ההודעה פעמיים אתמול והיא נעלמה, אני מתנצלת בפני מי שכבר קרא אותה) לאנשים הבאים יש מספיק אוהדים בחוץ ולכן אין טעם להצביע להם: יוסי עינב שפרה אשר ליאון אני רוצה לראות בחוץ את האנשים הבאים, לפי עוצמת הרצון שלי להעיף אותם מהגבוה לנמוך: שי רנין (נראה לי שהיא תקבל הרבה הצבעות מהפלח שלה, אנשים לא הצביעו עד עכשיו בכלל, ולכן מי שלא רוצה להעיף אותה לא צריך לדאוג) ג'ני צבר (כמו לרנין, נראה לי שיש לו מצביעים בכל מקרה, במיוחד נערות חולמניות בעלות עיניים זגוגיות וכאלה שרוצים לראות את הרמז של שפרה מתממש. אז מי שלא רוצה להעיף אותו לא צריך לדאוג) לכן יש לדאוג לאנשים הבאים, המדורגים כאן לפי רמת האהדה שלהם בציבור מהגבוה לנמוך: ונסה (יש לה די הרבה אוהדים, לדעתי) קרן נעמה איתי מסקנה: הכי חשוב להצביע לאיתי ולנעמה (סליחה מכולם, יש לנו משימה ולכן צריך להשאיר את נעמה) העשירים ישימו עוד משהו על קרן, והכי עשירים ישימו גם משהו על ונסה. ההצבעות שלי: 15 לנעמה, 10 לאיתי, 5 לקרן

קמבילי

New member
שני הגיגים לשעת בוקר

1. שי לדעתי נכשל במשימה, משום שנימק את הקימה לסליחות בפרס מהאח הגדול. זו חוכמה קטנה מאד ולכן פסול. 2. שפרה המסכנה כל כך נלחצה מהמועמדות השניה להדחה ומהמחשבה שבחוץ אין לה מספיק אוהדים, עד שירדה לזנות. היא חושבת שתרכוש לה קולות בכך שתייצר "רומן" עם צבר. טעות חמורה שתוריד מאד מההערכה שיש אליה בציבור.

ירדה לזנות חחחח גדול!

זה מה שאני אמרתי שיקרה מהתחלה... אבל לא ראיתי.. מה היה אתמול בלילה עד עכשיו איתה ועם צבר?

קמבילי

New member
לא קרה כלום, שפרה היתה מדוכאת שלושה ימים

בגלל המועמדות להדחה, והקשרים בינה לבין צבר התהדקו. אתמול לפני השידור היא התבודדה בפינה בחצר וצבר ניגש אליה והם ניהלו שיחה ממש נחמדה ורומנטית. אלא מה, שני דברים: אלף, אתמול או שלשום שפרה זרקה למישהו, שכחתי מי, שמרוב לחץ היא תבטיח לקהל בבית רומן על המסך - הרי היא נבחרה בתור הבחורה שיש לה הכי הרבה סיכוי למערכת יחסים בבית. ואתמול ראינו אותה אומרת בחדר של האח הגדול לצופים בפירוש, שיש למה לצפות. היא גם אמרה "אני בטוחה שאני נורא שקופה", כלומר שאנו מבינים מה מטרת המהלך הזה, והיתה נבוכה, אבל בכל זאת, זה מה שהיא אמרה. הבעיה היא שכל היחסים שלה עם צבר עכשיו יישפטו באור הזה. בינינו - צבר קטן עליה. הוא אולי הגבר הכי אטרקטיבי בבית, אבל הוא עדיין לא ברמה שלה, הוא חסר מודעות עצמית לפגמים של עצמו וחסר צניעות, והוא לא מספיק שנון. ובית - זה פשוט לא נתפס יפה בעיני הצופים. זו באמת "ירידה לזנות". אוי שפרה שפרה.

למעלה