איכס איכס איכס, שמעתי את זה
שי וצבר שניהם חייבים דחוף לקבל אגרוף ובעיטה החוצה. שפרה אמרה שהיא חושבת לעבור לחדר הבנות בעקבות עיצה של יוסי. מיד שי התחיל לחפור שלה שליוסי יש רק אינטרס אחד וזה לקחת את המיליון, והוא אדם ערמומי שאסור לשמוע לעצות שלו. כל העצות שלו הן אינטרנסטיות ורק דבר אחד מעניין אותו, וככה הוא שיחק את המשחק מהתחלה. הוא סיפר שיוסי אמר לו שהוא, שי, מבחינתו הוא הכי טוב (משהו כזה) ושי המגוחך אומר: ואני יודע את זה, אני יודע שאני מנהיג ומצחיק ואני יוצא טוב גם כאן בתוך הבית וגם מבחינת הבתים בחוץ. פשוט מדהים עד כמה שלאנשים שם אין מושג אין אנחנו חושבים. וצבר שמדבר בקול של יודע-כל אבל אנחנו יודעים שהוא לא יודע כלום, אומר לשפרה שהיא צריכה לחשוב טוב מי האנשים שביד אחד מלטפים אותה וביד שניה נותנים לה בוקס. אני בטוחה ששפרה הנבונה חשבה לעצמה: ומניין לי שאתם לא כאלה? טוב, אני לא בטוחה, אני מקווה, מסתבר שנורא קל ללכת שולל אחרי דברי מתק, במיוחד כשאת במצב רגיש. חוץ מזה צבר סיפר שנעמה נתקלה בו באמבטיה ועשתה לו פרצוף חמוץ והוא החזיר לה גיחוך וכל השלושה צחקו. הוא שכח את המבט הזדוני שהוא תקע בה אחרי שהצביע בהדחות. כאילו מה? הם באמת לא תופסים שהיא כמו חיה נרדפת בבית? מה הם רוצםי שהיא תעשה? הם דיברו כמו שתי זקנות רעות ורכלניות, והם מתחננים לזפטה, בוקס, טלטול, ובעיטה בתחת.