עדכוני בוקר, יום 24, ה-24.9

davidlev0255

New member
שאלות על ההדחה בשבוע הבא.!

1. האם ההדחה היא חוקית ? הרי הצופים יקבעו את המפסידים !

רעיה 01

New member
אני מעריצה את כולכם !

אתמול החלטתי להפסיק לראות את התוכנית (המעט שאני רואה יום שלישי ) כי פשוט נמאס לי מכל הסאגה הזאת . אבל אני מעריצה את כולכם שעדיין יש לכם כוח וסבלנות לראות שוב את אותם דברים ישנים, אוכלים, יושבים בבריכה , מתעוררים לצלילי איזה שיר וכו' וכו' להתראות לכולכם ובהצלחה חג שמח ושנה טובה

נועה21

New member
צבר הנחש

ניהל אתמול בלילה שיחה עם שיפרה על קרן ונעמה עד שיוסי נכנס והעיר לו שזה לא בסדר מה שהוא עושה

ליאורי13

New member
ונסה מכינה קרפים-יופי

YYYYYYYYY כמה היא מדברת שתקי כבר פריחה שיפרה, לא יכולה לשמוע ת'קול שלה

שי מנסה לסכסך בין שפרה ליוסי

הוא שואל אותה אם היא מאמינה לשטויות שלו ולעצות שלו... יוסי הציעה לה לעבור לחדר של הבנות ולהתחבר איתן גם...ככה זה יפחית את הסיכוי שלה לעלות כל שבוע על הגרילר...

שי עכשיו לא מפסיק ללכלך .

הוא נמצא בחדר עם שפרה וצבר ומדבר לא יפה על שאר בני הבית , כואב לו שיוסי משחק את המשחק יפה. אומר זאת שהוא יודע לשחק יפה. לא לסמס לו, הוא יפיל עוד אנשים. כמה חבל.........

קמבילי

New member
איכס איכס איכס, שמעתי את זה

שי וצבר שניהם חייבים דחוף לקבל אגרוף ובעיטה החוצה. שפרה אמרה שהיא חושבת לעבור לחדר הבנות בעקבות עיצה של יוסי. מיד שי התחיל לחפור שלה שליוסי יש רק אינטרס אחד וזה לקחת את המיליון, והוא אדם ערמומי שאסור לשמוע לעצות שלו. כל העצות שלו הן אינטרנסטיות ורק דבר אחד מעניין אותו, וככה הוא שיחק את המשחק מהתחלה. הוא סיפר שיוסי אמר לו שהוא, שי, מבחינתו הוא הכי טוב (משהו כזה) ושי המגוחך אומר: ואני יודע את זה, אני יודע שאני מנהיג ומצחיק ואני יוצא טוב גם כאן בתוך הבית וגם מבחינת הבתים בחוץ. פשוט מדהים עד כמה שלאנשים שם אין מושג אין אנחנו חושבים. וצבר שמדבר בקול של יודע-כל אבל אנחנו יודעים שהוא לא יודע כלום, אומר לשפרה שהיא צריכה לחשוב טוב מי האנשים שביד אחד מלטפים אותה וביד שניה נותנים לה בוקס. אני בטוחה ששפרה הנבונה חשבה לעצמה: ומניין לי שאתם לא כאלה? טוב, אני לא בטוחה, אני מקווה, מסתבר שנורא קל ללכת שולל אחרי דברי מתק, במיוחד כשאת במצב רגיש. חוץ מזה צבר סיפר שנעמה נתקלה בו באמבטיה ועשתה לו פרצוף חמוץ והוא החזיר לה גיחוך וכל השלושה צחקו. הוא שכח את המבט הזדוני שהוא תקע בה אחרי שהצביע בהדחות. כאילו מה? הם באמת לא תופסים שהיא כמו חיה נרדפת בבית? מה הם רוצםי שהיא תעשה? הם דיברו כמו שתי זקנות רעות ורכלניות, והם מתחננים לזפטה, בוקס, טלטול, ובעיטה בתחת.

למעלה