עידכונים צהריים/ערב - יום 45, ה- 15.10

ri8

New member
אשר "הדתי"...

אז איך זה שאישתו לובשת מכנסי ג'ינס אם הוא כל כך דתי? והילד לא אמור לחבוש כיפה? והאם מטבריה היא הגיעה לפני שיצא החג? מה קורה פה....

יוליקה

Member
מנהל
לא ניראה לכם מוזר - שאשר לא נישק את אשתו?

התחבק ונישק את כל באי הבית של האח הגדול אבל פוגש את אשתו אחרי 42 יום ואפילו לא מנשק אותה??? היא ילדה לך בת דיר באלק... לא ביקשנו נשיקה צרפתית אבל נשיקה חיבוק...

יוליקה

Member
מנהל
איזה צביעות...האם הוא בדק בין חברות האח הגדול

כשהוא התחבק והתנשק עם כל הבנות - הוא בדק מי נמצאת בימי נידה????

אריאל5

New member
ההלכה מחמירה יותר באשתו...

לא שנגיעה באחרות מותרת אלא שהענין של לא להתחבק זה בשביל להרחיק אדם מענין יחסי המין שאסורים חיבוק עם עינב לפני שהוא הולך גם אם זה אסור לא יגרום ליחסי מין בדקה שנשארה. כשאשתו אסורה והוא לא ראה אותה כבר חודש וחצי חיבוק בהחלט יכול להוביל (כמובן לא בשידור) לדברים אסורים ולכן ההקפדה צריכה להיות יותר חזקה.

איתי בל

New member
את מי הוא נישק בוילה?

הוא שמר נגיעה בוילה במיוחד הכי הרבה שהוא נגע זה בלאון

Coral T

New member
ככה זה אצל זוג נשואי ודתי.

אולי אישתו לא ממש "דתיה", אז היא אמרה לונ "אני מתה לנשק אותך כבר". הם פשוט לא יכולים להראות בציבור כמתחבקים ומתנשקים!!

החג יצא לפני השעה שש בערב

ולהגיע מטבריה לנווה אילן זה, לכל היותר, שעתיים וחצי.... השידור התחיל רק בתשע כאשר על ההדחה הכריזו רק בעשר... אז לא, היא לא היתה צריכה לצאת לכיוון י-ם לפני צאת החג. זה שאישתו לובשת מכנסיים בהחלט לא מונע ממנה להיות דתיה ורעיה לאיש דתי בדת יש המון זרמים (כיפות סרוגות, ובגדלים שונים כך שכל גודל מעיד על "חוזק" חובש הכיפה בדת, כיפות שחורות, אופן לבוש: מי שמכונים "שחורים" או הדתיים-לאומיים לובשי הג'ינסים למיניהם , חב"דניקים, ברסלבים ועוד ועוד) אז לא צריך בכח לשפוט.... כדאי קודם לחקור ולהיות בקיאים בפרטים לפני שמעלים חשדות כגון "מה קורה פה"
אגב, אני לא חושבת שאשר הציג את עצמו כ"כל כך דתי", אחרת היה חובש כיפה שחורה, לא מסתכל על נשים ובטח שלא מדבר איתן וכן, לא היה מכניס עצמו למשחק כזה. אשר חובש כיפה סרוגה, ובעצם כך מציג עצמו כמתון ולא קיצוני יום טוב

אריאל5

New member
תשובות

אשתו לא דתית. אני מכיר משפחות שהתחתנו כבר שהבעל היה דתי והאישה חילונית כאן הוא בתהליך של חזרה בתשובה ומאוד יכול להיות שהיא עדיין לא או רק בהתחלת החזרה. מכנסיים לא בהכרח אומר אם אתה דתי או לא. עכשיו אני לא יודע בן כמה הילד הילד שלי בן 3 ועדיין לא לובש כיפה (למעט בקידוש) אז הוא לא דתי. כיפה צריך ללבוש מגיל 5-6. החג יצא ברבע לשש מאוד יכול להיות שהאמא הגיע תוך 4 שעות לאולפן בלי לחלל חג וגם אם כן אם הוא חוזר בתשובה היא לא דתיה בכלל וגם אנחנו לא יודעים אם היא הגיעה מהבית. תראה כמה שאלות אפשר לשאול פה אבל אתה קבעת שהוא לא דתי כי אנשים מממשפחתו לדעתך לא פעלו או פועלים לפי הדת.

advab

New member
מי שלא מבין בדת...

עדיף שלא ישפוט אותה... יש נשים דתיות שגם לובשות מכנסיים, וזה לא אומר כלום לגבי כמה אתה דתי או לא, יש פלגים שונים ביהדות וזה מה שיפה בדת. לגבי הכיפה, ילד מתחת לגיל 3 לא חייב בחבישת כיפה, חוץ מיזה שכיפה זה כלל לא חובה (זה לא חלק ממצוות תרי"ג). והחג יצא בשעה 18:00 בערך...ואם אני לא טועה ב22:30 הראו אותם...טבריה זה לא אנטקטיקה.

אריאל5

New member
כמה אי דיוקים!

מכנסיים אומרות כמה אשה דתיה (בניגוד לסוג הכיפה כמו שנאמר בטעות כיפות סרוגות הם לא בהכרח פחות דתיים מכיפות שחורות הם פשוט יותר ציוניים) אבל זה שאשתו של אשר לא דתית מאוד לא אומר כלום על האם היא בכלל ולא אומר כלום על האם הוא דתי. עקרונית ילד חייב בכיפה מגיל חינוך שזה לרוב השיטות גיל 5 נוהגים באמת מגיל 3 (גיל החלאקה) כיפה היא לא מתרי"ג מצוותאבל ההלכה היא לא רק מה שכתוב בתורה. ולגבי יציאת החג אתה צודק הוא יצא בערך ב-17:45

mui mui

New member
חחח גם אני חשבתי ככה + היא לבשה

חולצה/גופיות ממש לא צנועה + רעוה את הרצועות של החזייה.. בתור חילונית זה לא נראה לי זר.. בתור אדם שטוען שהוא דתי.. וטען לאיך בסחורות מסתובבות בבית באח בגדול.. נראה לי מוזר..

למעלה