פינת השבוע

מי שונאת את תפוז?!אני שונאת את תפוז.../images/Emo11.gif

גרר.לכתוב הודעה פעמיים. שיר השבוע של אליס: Damn That River. קיביניראבק,איך הם עושים את זה. שיר השבוע לא של אליס: You Know Your Right/Nirvana אלבום השבוע: Dirt וNevermind. אמן השבוע :קורט קוביין. ובבקשה, כל שונאי קורט למינהם, אני באמת מקבלת את זה, אבל אל תגידו כלום:) סרט השבוע: סימנים של כבוד. אדיראדיראדיראדיראדיראדיראדיראאאאאאאאדדדדדדדדדדדדייייייייירררררררר (*כאילו,שיו!*) משהו טוב שקרה השבוע: הסרט האדיר (כבר ציינתי את זה?) שראיתי, מונופול וספיד (זוכרים?) אל תוך הלילה.. משהו רע : O.O, לא עולה לי כלום. תוכניות לשבוע הקרוב: נדר-הגראנג' הגדול מתקרב. (יאבאאאההה) תמונת השבוע: אחד הטובים, אח שלי והחתול (מאיר)

everynormal

New member
../images/Emo20.gifפינת השבוע../images/Emo20.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: אמן השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: תמונת השבוע:

shirbowie

New member
me! ../images/Emo24.gif

שיר השבוע של אליס:Brush Away שיר השבוע לא של אליס:Black sabbath-Black Sabaath,אינטואיציה-שלומי שבן אלבום השבוע:Alice In Chains-טריפוד אמן השבוע:אין אחד ספציפי ספר השבוע:קוסמופוליטן? סרט/סדרת השבוע:פמילי גאי מאכל השבוע:רביולי ציטוט השבוע:"אוכל זה טעים!" משהו טוב שקרה השבוע:גיליתי את פייסבוק!זה מטומטם להחריד מה שעושה את זה כ"כ כיף! משהו רע שקרה השבוע:בגלל השביתה התהפכו לי השעות ואני ערפד שחי בליל וישן ביום..אבל מתחיל להמאס לי לקום בחושך :/ תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה:הופעה של שוטי הנבואה,שיעור נהיגה ראשון
,והיום טקס למישהו מהבצפר שלי (חבר טוב של אחותי ואח שלו איתי בכיתה) שנפטר לפני חודש...wish me luck :/ תמונת השבוע:תמונה יפה מאיזה טיול שחברה שלי מצאה בשיטוטיה במחשב

סופשבוע :)

שיר השבוע של אליס: Confusion שיר השבוע לא של אליס: Subterranean Masquerade - No Place Like Home עד העונג הבא - המכשפות אלבום השבוע:
(אני חייבת לקנות מתישהו) אמן השבוע: מיקאל אקרפלדט. ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
מאכל השבוע: שניצל תירס!
ציטוט השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: המון פרוגרסיב מטאל. משהו רע שקרה השבוע: מצב רוח רע.. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: לקנות הרבה אלבומים! :) תמונת השבוע:

shirbowie

New member
איזה קטע ../images/Emo12.gif

אני לא חושבת שיצא לי לשמוע את Confusion מאיזה אלבום הוא?

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifהיום באמפי פארק בראשון הופעה של

היהודים בחינם, תבואו
שיר השבוע של אליס: Don't Follow שיר השבוע לא של אליס: Bye Bye Beautiful - Nightwish אלבום השבוע: Dark Passion Play - Nightwish אמן השבוע: ^ ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה סרט/סדרת השבוע: האוס\ורוניקה מארס מאכל השבוע: המממ ציטוט השבוע: "לא לימדו אותך בגן שאסור למשוך לאנשים בשיער?" "לכי תעשי בדיקת אוזניים" "וואי הזין הזה כואב בתחת" משהו טוב שקרה השבוע: נו לא יודעת משהו רע שקרה השבוע: ^ תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: היום ההופעה, שביתה, ת"א, ומבחן במתמטיקקה
תמונת השבוע: תגובה מהירה

everynormal

New member
אצלנו היהודים באים לב''ש ביום חמישי

וכרטיס עולה בין 90-100 שקל!! לא פייר =[ אבל לנו יש הופעות של אריק ברמן, מטרופולין ובית הבובות בחינם

shirbowie

New member
יש הופעה של היהודים בראשון..

כי זה מהכסף שהממשלה נותנת לשביתה...אני נס ציונה ואנחנו עניים אז רק מארגנים לנו אוטובוסים לכל ההופעות של ראשון

everynormal

New member
הם הלהקה הישראלית הכי טובה שיש לדעתי.

ואם כבר יש הזדמנות אז זה נחמד

Alice108

New member
גראנג בתחת שלהם..

אני לא מזלזלת בהם, להקה נחמדת, אבל איך לעזאזל הם מחשיבים את עצמם לגראנג'?!?!?!

את האמת שאני מסכימה איתך אליס..

[איזה כיף זה לקרוא למישהו אליסXD] אני לא רואה ושומעת בהם שום דבר גראנג'י.

Alice108

New member
אף אחד לא רואה/שומע גראנג' מהיהודים!

שמחה שאת מסכימה איתי

כן אני לא יכול לשנות את דעתך

(או שכן?
) והיהודים? להקת גראנג'? קודם כל, כמו שקרני אומר, גראנג' זה לא סגנון אלא מן "הלך רוח".. הרי יש הבדלים גדולים בין להקות הגראנג', כל אחד בא ממקום אחר לגמרי. אבל לא שמעתי אפילו משהו אחד של היהודים שמזכיר את האופי הזה..הם להקת רוק כבד וזהו. אם את מחפשת להקות ישראליות שעושות גראנג' אז יש את אלה שמנסים להדמות ללהקות הגראנג' הגדולות (סאבווי סאקרס, הפילהרמונית [לא הקלאסים], חרדל ואני מניח שיש עוד), יש את הלהקות שהיו באמת בתקופת השיא של הגראנג', והם די הושפעו מזה, חלקם אפילו נשמעו די "גראנג'יים" גם לפני הלהקות מסיאטל (המכשפות לדוגמא.. ויש גם הרבה שירים של איפה הילד עם המוטו של "בית נקי פזמון מלוכלך עם פאנק ואנרגיות כאלה). אה..ולהקת סרניטי הם גראנג'. וחפרתי.

everynormal

New member
זה מה שקראתי עליהם

בכלל הם התחילו כלהקה שעשתה קאברים לפרל ג'אם וסאונדגרדן ואליס אין צ'יינס, וגם השיר שלהם "חופשי" מהאלבום פורטה מאוד מזכיר את הסגנון של פרל ג'אם, חוץ מזה קראתי עליהם בכל מיני מקומות שהם נחשבים לגראנג' אני לא ממש יכולה להגיד, לא התעמקתי מספיק אני אומרת רק ממה ששמעתי

למעלה