פינת השבוע

טוב לא תמיד ההגדרות במקורות כאלה נכונות

בטח לא על מושג מעורפל כמו גראנג'. אבל בטוח אי אפשר להגדיר אותם לגמרי כ"להקת גראנג'". והאלבום פורטה הוא אלבום משובח

הרב מצחיקי

שיר השבוע לא של אליס: ציפור גן עדן- איפה הילד, הגמד המוטס-איפה הילד אלבום השבוע: זמן סוכר-איפה הילד (קרני?) אמן השבוע: איפה הילד סרט/סדרת השבוע: צ'אק ולארי מאכל השבוע: פיצה עם זכוכיות ציטוט השבוע: אמא: "אין לי תאבון לאכול" אני: "אז אולי יש לך תאבון לשתות?" אמא: "יש לי תאבון לתת לך מכות" משהו טוב שקרה השבוע: מנילה לא רעה משהו רע שקרה השבוע: בלאקאווט במתמטיקה תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: לימודים, פאקינג ג'ינס, תמונת פספורט, מיונים סופיים ל"אבטחת מידע", גביית כספים מ"דיירקט ליין", אזכרה לרב כי-טוב, שבת חברים, אורטודנטית תמונת השבוע: עמוק בצלחות בסעודת ה"אכול כפי יכולתך"

שבוע טוב להלהלה

שיר השבוע של אליס: them bones, אני חושבת. או confusion. שיר השבוע לא של אליס: לאדעת:] אלבום השבוע: קיבלתי ליום הולדת את Ten ואת Jar of flies. אז היי, הדיסק של פרל ג'ם הישן והשרוט יכול לחזור לאחותיXD אמן השבוע: אליס:] ספר השבוע: קיבלתי ספר של הרלן גםP: אז הנעלמים.. סרט/סדרת השבוע: ורוניקה מארס!!!!!!! מאכל השבוע: אין כמו אוכל של אמא:) ציטוט השבוע: לא זוכרת...
משהו טוב שקרה השבוע: היוםD: משהו רע שקרה השבוע: לא משנה עבר, לא רוצה לחשוב על זה, אני בהייXD תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: סוף סוף לעשות משהו שהוא לא ללמוד
תמונת השבוע: לא אעלה אותה, ברשותכם:]

shirbowie

New member
אוי איזה מתוק!../images/Emo2.gif

אוי החתול הזה מושלם!איזה קוקי!
איך אפשר לשנוא את קורט קוביין?הוא מדהים.. ובהצלחה עם נדר הגראנג' הגדול !(למרות שאני לא אופטימית,סורי..
)

דיי,אל תגידי לי את זה,

ג'ימי הנדריקס ובלאק סבאת' וביטלס ואר אי אמ ולד זפלין (!) וטול ועוד מלא אחרים הם לא גראנג', אני אשרוד! (כן,אה..) וכן, החתול שלי הכי קטנ שיש. אבל אח שלי יותר חמוד:)

shirbowie

New member
לא צריך להיות כ"כ שלילית...

אוהבת את נירוונה?הרווחת לא אוהבת?בחירה שלך איך אומרים?על טעם וריח אין להתווכח..

everynormal

New member
ת'אמת שגם אני כבר לא שומעת אותם

ועוד אני התחלתי בכלל לשמוע גראנג' מהם, אפילו נראה לי את הכל הרוק התחלתי לשמוע מהם, וסגדתי להם כל כך ויש לי את כל האלבומים שלהם.....אבל נגמרה תקופת נירוונה אצלי, למרות שעדיין יש לי פינה חמה בלב בשבילם =]

shirbowie

New member
אם אני זוכרת נכון

היא וחברים שלה התערבו על זה שאם תמשיך השביתה הרבה זמן,היא תפסיק לשמוע גראנג' לשבוע..

משהו כזה,כן:)

לא רק לא שומעת, מוחקת לגמרי. כולל פוסטר,פורומים,תמונה על המחשב.

nothingman1

New member
מה?! לא! את הפכת לדמות בולטת בפורום פרל

את לא יכולה לעזוב אותנו עכשיו!

למעלה