פלורי - הפרק היומי

rOsTiN

New member
פרק מדהים!

זו ממש קומדיה התפקעתי מצחוק, זו סדרה מדהימה! פי 1000 על המורדים! כי כל השחקנים בוגרים ומשחקים טוב יותר! וחוץ מזה האתרים החדשים נפתחו והם מדהימים לא פחות!

ayeletkl 5

New member
סדרה חמודה!

אבל יש לי שאלה- את מי מריאנה [מלנה בפינת אור] תגלם?

אז ככההההההה ../images/Emo70.gif

אחרי 3 שעות של לסדר את הפורום הזה (מתיש
) ועוד שעה של הסתובבות בפורומים של המורדים (כנ"ל
) אז אני מתפנה לכתוב מה חשבתי על הפרק ...
גרטה - מעצבנת אותי
היא סתם מוגזמת כזה בהכל וכל עניין הדיבור הלא נכון לא ממש מצחיק אותי.
פבלו הרדיה=פדרו=בלאס - נראה טובבבבבבבב
במיוחד בהתחלה בגופיה הלבנה
תומאס - חוץ מהשם היפה (
) אף פעם לא אהבתי אותו ואני עדיין לא אוהבת אותו.
כמו שחלי אמרה, טוב שהשיר פתיחה לא מגיע פשוט בסוף התוכנית וזהו.
השירים בכללי - תמיד אהבתי את הרוב ואני עדיין ממש ממש ממשששששש אוהבת אותם
בינתיים לא היה משעמם אבל לא היה גם שיא העניין. מן הסתם כי זאת רק ההתחלה ועוד לא התחילו ממש להתפתח סיפורים ואנחנו גם לא מכירים את כל הדמויות. אני אישית מחכה שקוקו יבוא
ואז קמילה
ופירו
ואז בטוח הכל ישתפר
. אם לא - זה באמת עצוב ... אבל בינתיים אני בהחלט אוהבת.
כמו שבמורדים וברינקון חזרו על דברים מקטנטנות - ככה יהיה גם פה. במיוחד אם התחילו עם זה כבר בפרק הראשון ... חח זה די דבילי אבל זה נותן לנו עוד משו לעשות פה בפורום
היה עוד משו שרציתי להגיד אבל שכחתי מה
cara de bombachas sin elastico
(אם ככה כותבים) זהו נראה לי. כאילו, יש עוד מלא דברים אבל אני לא ארשום הכלללללל. אז שיהיה. אבל בקיצור - אחלה סידרה
אני אוהבת
ואני מקווה שאולי סוף סוף היא תשחרר אותנו מהשם הרע שיצא לכל הסדרות של כריס אצל אנשים מסויימים ... בגלל שזה סדרה יותר משפחתית וגם היא הצליחה אצל קהל גדול יותר בארגנטינה ... אז אולי יש תקווה

L i T a L 1

New member
חחחחחח איך שראיתי

את הפורום חשבתי עליך.... ואי איזה בלאגן היה פה! אני בעד שצריך להתחיל לעשות סדר בכל השירושי תמונות ולפתוח שיורשי שאלות כמו שיש במורדים את "בקטנה" אז משהו בסיגנון כדי לעשות פה מעט סדר! בכל מקרה אני באמת מחזיקה ממך על מה שעשית פה!

raz 2003

Well-known member
חברים יש לכם מלא תלונות...

לא הראו את בנחה כי פה לא המורדים ואל תעשו הבדל בין המורדים ופלוריסיינטה. אני צופה בגלל עלילה ולא בגלל בנחה כאילו מי הוא בכלל, אפשר לחשב

יש בזה משו

לא "מי הוא בכלל" אבל זה נכון שזה לא אמור בכלל להיות דומה למורדים אז אין טעם להשוואות ... (עוד סיבה למה אין להם פורום משותף) ופשוט צריך לחכות ולתת לפלוריסיינטה להתפתח (לפרוח בליבנו [אוי ואבוי מה אמרתי
]) עד שכאילו נבין את הקטע של הסדרה המסויימת הזאת ... ונאהב אותה לאט לאט יותר ויותר

למעלה