רדיוהד!!
S ScreamingForSomethin New member 14/11/07 #22 תלוי איזה דיסקים משווים..../images/Emo223.gif לזכר הגאוניות של דה בנדס וOK קומפיוטר, ובגלל שיש להם מיעוט רדיוהד
תלוי איזה דיסקים משווים..../images/Emo223.gif לזכר הגאוניות של דה בנדס וOK קומפיוטר, ובגלל שיש להם מיעוט רדיוהד
C COBRAsnake New member 14/11/07 #27 abstaining! סתם, שניהם מעולים לדעתי והם לא ממש דומים שאפשר להשוות בינהם ככה אז..
C Change of Seasons New member 14/11/07 #34 מיוז..../images/Emo71.gif כי אני מכירה רק אלבום אחד של רדיוהד, אבל אני בהחלט צריכה לשמוע עוד.
L lestatgirl New member 14/11/07 #39 בעיקרון מיוז בלי שום ספק במשך שנים הייתי מכורה למאט והחברה ומי שאומר שהוא מעולם לא פחד או לפחות נרתע מתום יורק משקר. אבל מיוז ינצחו ב100% ורדיוהד חייבים אם להפסיד אז לפחות בכבוד אז אני אתן להם עוד קול.. הם זקנים במילא..
בעיקרון מיוז בלי שום ספק במשך שנים הייתי מכורה למאט והחברה ומי שאומר שהוא מעולם לא פחד או לפחות נרתע מתום יורק משקר. אבל מיוז ינצחו ב100% ורדיוהד חייבים אם להפסיד אז לפחות בכבוד אז אני אתן להם עוד קול.. הם זקנים במילא..
ג גמבה מתולתלת New member 14/11/07 #40 את שתיהן מתעבת, את מיוז קצת פחות. רדיוהד זו הלהקה השוא עליי, לא מתחברת אליה בשיט, לא יכולה לסבול אותם. כן כן יצאתי מהארון, אני שואת את רדיוהד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את שתיהן מתעבת, את מיוז קצת פחות. רדיוהד זו הלהקה השוא עליי, לא מתחברת אליה בשיט, לא יכולה לסבול אותם. כן כן יצאתי מהארון, אני שואת את רדיוהד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
H HagarStar New member 15/11/07 #54 אני איתכן../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif לא שונאת, פשוט לא שומעת