גרארד
W Wrong Redemption New member 20/11/07 #21 וילה, כי הוא פשוט יותר מקצועי מג'רארד והוא גם נשמע פי אלף יותר טוב ממנו בלייב. ג'רארד נשמע כמו טובה מקולקלת בלייב.
וילה, כי הוא פשוט יותר מקצועי מג'רארד והוא גם נשמע פי אלף יותר טוב ממנו בלייב. ג'רארד נשמע כמו טובה מקולקלת בלייב.
R Rose131 New member 20/11/07 #24 ברורר שוילה. תכלס הוא הרבה יותר מקצועי, מנוסה, מוכשר, ונותן את כל כולו במוזיקה. [אם כבר מדברים על ג'רארד, קניתי את דה אמברלה אקדמי!XD]
ברורר שוילה. תכלס הוא הרבה יותר מקצועי, מנוסה, מוכשר, ונותן את כל כולו במוזיקה. [אם כבר מדברים על ג'רארד, קניתי את דה אמברלה אקדמי!XD]
R RockingLikeTheDead New member 20/11/07 #25 ../images/Emo216.gifבשביל מה קנית את זה?../images/Emo122.gif חחחח. סתם..תתחדשי!:]
R Rose131 New member 21/11/07 #29 כדי להתסכל על השם של ג'רארד ולהזיל ריר, דהה! אולי גם נקרא אם יהיה זמן, את יודעת..
S ScreamingForSomethin New member 20/11/07 #26 מבחינת איכות - וילה לוקח../images/Emo223.gif אחרי שראיתי את ההופעה שלהם בPR אין מה להגיד הם מדהימים בלייב, והוא גם לא מזייף כמו ג'רארד למרות שאני אוהבת יותר את הקול של ג'ר, ואת הסגנון
מבחינת איכות - וילה לוקח../images/Emo223.gif אחרי שראיתי את ההופעה שלהם בPR אין מה להגיד הם מדהימים בלייב, והוא גם לא מזייף כמו ג'רארד למרות שאני אוהבת יותר את הקול של ג'ר, ואת הסגנון
L Lies for the Liars New member 20/11/07 #27 ג'רארד../images/Emo45.gif אני משוחדת../images/Emo205.gif
C Change of Seasons New member 20/11/07 #28 וילה, דאא.../images/Emo71.gif חוץ מזה שאני בכלל לא אוהבת את MCR, וילה הרבהרבה יותר מוכשר לדעתי. הקול שלו מדהים, והוא מסוגל להגיע לטונים גבוהים ונמוכים מאוד בלי לזייף, בניגוד לג'רארד*אהמ*
וילה, דאא.../images/Emo71.gif חוץ מזה שאני בכלל לא אוהבת את MCR, וילה הרבהרבה יותר מוכשר לדעתי. הקול שלו מדהים, והוא מסוגל להגיע לטונים גבוהים ונמוכים מאוד בלי לזייף, בניגוד לג'רארד*אהמ*
F FullyAlive New member 21/11/07 #32 ../images/Emo29.gifוילה. ראיתי את ההופעות וזה ואין ספק שוילה לוקח למרות שלא שמעתי אף שיר של הים [חוץ מהשיר הזה שיש ב-VH1 כל רגע, אבל זה רק וילה XD] וזו פעם ראשונה שראיתי אותם בלייב דווקא התרשמתי לטובה
../images/Emo29.gifוילה. ראיתי את ההופעות וזה ואין ספק שוילה לוקח למרות שלא שמעתי אף שיר של הים [חוץ מהשיר הזה שיש ב-VH1 כל רגע, אבל זה רק וילה XD] וזו פעם ראשונה שראיתי אותם בלייב דווקא התרשמתי לטובה
D DropDeadAlice New member 21/11/07 #33 בטח summer wine.../images/Emo11.gif כוסעמק!^%$#@ כולם רואים אותו ב-VH1 ורק אני לא!!!!!! עד שיום אחד אשתלט על הטלויזיה ליום שלם ואסרב להעביר ערוץ אז שאראה את הקליפ הזה!!!
בטח summer wine.../images/Emo11.gif כוסעמק!^%$#@ כולם רואים אותו ב-VH1 ורק אני לא!!!!!! עד שיום אחד אשתלט על הטלויזיה ליום שלם ואסרב להעביר ערוץ אז שאראה את הקליפ הזה!!!
F FullyAlive New member 21/11/07 #34 ../images/Emo29.gifחחח כן. והוא היה גם באמטיוי הרגיל בטופ10 של 'שירי אהבה'
R RockingLikeTheDead New member 21/11/07 #35 ../images/Emo216.gifדיי. את יודעת כמה פעמים שמים אותו?! סתם קליפ, אם זה מעודד אותך
M M a a y a n K New member 21/11/07 #38 מה?! איך לא יצא לך לראות אותו?? הם משדרים אותו כל כך הרבה! אני כמעט ולא רואה VH1 ואני רואה אותו כמעט כל יום סתם מלזפזפ....
מה?! איך לא יצא לך לראות אותו?? הם משדרים אותו כל כך הרבה! אני כמעט ולא רואה VH1 ואני רואה אותו כמעט כל יום סתם מלזפזפ....
D DropDeadAlice New member 22/11/07 #45 אתם לא משפרים את הרגשתי בכלל..../images/Emo11.gif דאמ. |דופקת את הראש בקיר.| ראיתי תקליפ הזה 54670 פעם ביוטוב כפיצוי על חוסר התיאום שלי עם הטלויזיה אבל עדיין, לראות קליפ אהוב בטלויזיה נותן סיפוק עילאי ולא נראלי שזה יקרה עם סאמר ויין.
אתם לא משפרים את הרגשתי בכלל..../images/Emo11.gif דאמ. |דופקת את הראש בקיר.| ראיתי תקליפ הזה 54670 פעם ביוטוב כפיצוי על חוסר התיאום שלי עם הטלויזיה אבל עדיין, לראות קליפ אהוב בטלויזיה נותן סיפוק עילאי ולא נראלי שזה יקרה עם סאמר ויין.
H HagarStar New member 21/11/07 #36 ווילה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif למה? ככה עכשיו גלי ונושי יאהבו אותי