רשומים למשחק
התפקדו כאן

אושRתי

New member
../images/Emo20.gifרשומים למשחק ../images/Emo35.gifהתפקדו כאן../images/Emo70.gif

שם:
מסר כל שהוא לפורום:

אנחנו עושים5 כאלה בשבוע לא מספיק?P:

שם:שובל גיל:15 ניק בסקנד לייף:Shon123 Alen מסר כל שהוא לפורום:אין לי רעיון><"

חלדעאכ!

שם: טל גיל: 15 ניק בסקנד לייף: Tal Yer מסר כל שהוא לפורום: push the button!

THE ILLEGAL ONE

New member
מתפקדת חדשה

שם:חן גיל:14.7+ ניק בסקנד לייף:Dido Jie מסר כל שהוא לפורום:זקוקה לעזרהההה

1תרו

New member
מתפקד ../images/Emo178.gif

שם: עידו גיל: מחר 14!
ניק בסקנד לייף:ido steiner מסר כל שהוא לפורום: SL שולט -.-.....וקמפס גם....

קטקטXD

New member
מתפקדת חדשישנה:) ../images/Emo23.gif

שם:
קטיהה:) גיל: 14 ו-4 חודשים ניק בסקנד לייף: katya bing מסר כל שהוא לפורום: בבקשה תלמדו אותי לשחק :) I Need L$ f

1תרו

New member
הדרך הכי טובה עם את לא רוצה

או אין לך אפשרות לקנות כסף תעשי קמפינגס. תתחילי בהתחלה בקמפס קטנים כדי שתוכלי לעשות את הקמפינגס הגדולים שגם יש אפשרות לזכות בבונוס וגם מקבלים יותר לפרק זמן שונה או רגיל או מקוצר. אני אתמול מלשבת איזה שעה השגתי 50L ואפילו נראה לי שישבתי פחות משעה. כשאת לא במחשב תשבי בקמפינגס תחזרי "עשירה"
.

1תרו

New member
פשוט מאוד....

כנס/י ל-Search לאחר מכן כתוב/י ב-All camps/camping ואז תבחר/י אחד,בדרך כלל יסבירו איזה מין קמפ זה (כמה כסף לכמה כמות של זמן),תלחצי על-Teleport שתגיעי למקום את תראי את הכיסאות שכתוב עליהם-Ready For Camp תלחצי על זה עם הקליק הימיני בעכבר-תבחרי Sit Here והנה את בקמפ. כל קמפ הוא שונה יש קמפים שמקבלים 2/10 (2 לינדן ל10 דק') יש 4/15 (4 לינדן לרבע שעה) וכו'. צריך לחכות לזמן שהקמפ אמר שיעבור בשביל הכסף-למשל ב-2/10 צריך לחכות 10 דק' כדי לקבל את 2 לינדן. קפיש?
בהצלחה, עידו

קטקטXD

New member
אני מוסיפה את כולכם לחברים טוב?../images/Emo23.gif

הכינוי שלי זה KATYA BING, תאשרו בבקשה

ronnl

New member
אופס נראה לי שאני אחד מהישישים פה

אוקיי התפקדות שם: רון גיל:32 אוטטו ניק בסקנד לייף Ronnie Mayo מסר כלשהוא לפורום: לא יודע כבר אחשוב על משהו

w QueenסSn

New member
חדשה^^../images/Emo210.gif

שם: לורי גיל: 15 ניק בסקנד לייף: Katharine Rossini (קטרין רוסיני) מסר כל שהוא לפורום: מסר

למעלה