תודה^^
H helisimslove New member 10/4/07 #21 א-נ-י!../images/Emo187.gif שם:חלי גיל:13 וחצי לכולם באינטרנט אני סתם אומרת שאני בת 11 אל תתיחסו ניק בסקנד לייף:christeen korobase מסר כל שהוא לפורום:תשחקו הרבה בסקנד לייף
א-נ-י!../images/Emo187.gif שם:חלי גיל:13 וחצי לכולם באינטרנט אני סתם אומרת שאני בת 11 אל תתיחסו ניק בסקנד לייף:christeen korobase מסר כל שהוא לפורום:תשחקו הרבה בסקנד לייף
ק קטקטXD New member 11/4/07 #22 היה לי בעיות עם הקודמת-הנה החדש שם: קטיהה גיל: 14 ניק בסקנד לייף: Tayra Oh מסר כל שהוא לפורום: תתרמו לי כסף |מסמיק|
היה לי בעיות עם הקודמת-הנה החדש שם: קטיהה גיל: 14 ניק בסקנד לייף: Tayra Oh מסר כל שהוא לפורום: תתרמו לי כסף |מסמיק|
א אישה בתוך אבטיח New member 12/4/07 #25 ../images/Emo194.gifאני^^ שם: שיר גיל: 13.6, מקצרת ל14 ניק בסקנד לייף: Shir Bing מסר כל שהוא לפורום: אם העולם מפנה לך את גבו- תפנה את גבך לעולם ^^
../images/Emo194.gifאני^^ שם: שיר גיל: 13.6, מקצרת ל14 ניק בסקנד לייף: Shir Bing מסר כל שהוא לפורום: אם העולם מפנה לך את גבו- תפנה את גבך לעולם ^^
ק קטקטXD New member 12/4/07 #26 אם המזל מפנה לך גב, נצל את זה ותקע בו סכין. גם אני בחרתי שם משפחה BING אולי את אחותי האבודה בסקנד לייף חחח
אם המזל מפנה לך גב, נצל את זה ותקע בו סכין. גם אני בחרתי שם משפחה BING אולי את אחותי האבודה בסקנד לייף חחח