שאלה

גלי 1970

New member
../images/Emo20.gifשאלה../images/Emo20.gif

נכון שזה פורום היכרויות... נכון שהחברים כאן נימצאים כדי להכיר אבל...בינתיים... מכירים פה ושם,אז מה? כל פעם שאכיר מישהו ואנסה לצאת איתו אני אמורה להפסיק להיכנס לכאן? איך אתם נוהגים? ממשיכים להיות חלר מהפורום או שלא כל עוד אתם יוצאים עם בחור\ה?

לא עונה מנסיון

כי זה עוד לא קרה.. אני מניחה שאני אכתוב הרבה פחות..אבל מאוד יכול להיות שאשאר מהסיבה הפשוטה שנחמד כאן..אבל כל עוד נחמד כאן..למה לא? אם זה היה אתר הכרויות זה סיפור אחר אבל זה פורום..

phizik

New member
לפי נסיון העבר שלי.....

אני נוטש כמעט לגמרי כאשר אני במערכת יחסים. אבל האמת שרק בסיבוב הנוכחי התחלתי לכתוב בפורום הזה והוא בהחלט הכי מהנה,תרבותי,מוצלח ומעניין שכתבתי בו כל שאדע רק כשתהיה מערכת היחסים הבאה.

M a x i1

New member
נו...מה השתנה הפורום הזה מכל

הלילות?
תופים... מקסי הגיעה אליו
כי אמרת שהוא מעניין וכו' וכו'... מקסי ברגע של הלצה... זה קורה לפעמים חחחחח

P u s s i c a t

New member
תיקון קטן

אני לא נמצאת פה בשביל להכיר. נמצאת פה בעיקר בשביל לחלוק דעות ורעיונות עם אנשים שנמצאים בסטטוס שלי. אם יצא ואכיר פה מישהו - לא פוסלת באופן גורף. אבל לא בשביל זה אני פה. בגלל זה גם לא רואה שום פסול בלהמשיך לכתוב כאן גם כשיהיה בן זוג. כמובן שבשלבים הראשונים שלו בלבד. לא כי אח"כ אסור, אלא כי מניחה שכשיהיה משהו רציני זה פחות יעסיק אותי, כמו גם מניחה שיהיה לי הרבה פחות זמן. אם מישהו שאכיר ימשיך להסתובב פה? כל זמן שזה למטרת השתתפות בדיונים בלבד? תפאדל. אם זה יכלול פגישות אישיות / קבוצתיות עם השאר - זה כבר ידרוש מחשבה...

M a x i1

New member
עניין רגיש...

אני אומנם כאן רק כמה שעות בטעות והגעתי לפה ממש בטעות חחחח אבל אם אצא עם מישהו אני מאמינה שאכתוב כאן קצת ופשוט ארגיע אותו שאני לא כאן כדי להכיר בחורים אלא כי כבר אני מכירה (במידה וכבר אכיר) את בנפשות הפועלות בפורום. לפעמים אתה כבר מתמכר לפורומים שקשה לך לעזוב וזה לא כ"כ משנה מה הנושא שלהם, אלא מי הנפשות הפועלות בהם... זו דעתי.

אני בד"כ מכירה בחורות בכל מיני

מחוזות הכרויות וכאלו באינטרנט .. אני אומרת אם לא את האביר אמצא אז איזו חברה חדשה ומגניבה גם טוב וגם אם אכיר מישהומכאן עדיין אמשיך לקרוא כי אני כבר מכירה חלק מהניק ניים במציאות מחוץ לוירטואל וזה סוג של התמכרות קלה והתענינות בכם בנעשה יום ביומו .. ואם יש לי בן זוג ואני נכנסת לפה אין זה אומר שאני נכנסת בכדי להכיר חדש נכנסת להתעדכן

DREAM111

New member
למה לעזוב../images/Emo35.gif

בכל פורום הרי מכירים אנשים ונפגשים אז מה באם אצא עם מישהו אז אנטוש את כל המקומות בהם אני מכירה אנשים. עד רבה אני אמשיך לכתוב בזמני ובנוחות שלי אבל זוגיות אני לא אחפש.

P u s s i c a t

New member
אם זה יפריע לו - אנטוש

בסופו של - ובלי להעליב אפ'חד, זה כולה אינטרנט.. אם זה יהיה כזה משמעותי עבורו - אכבד את הענין. כמובן - לא אחרי הדייט הראשון... גם ככה רוב הפורומים שאני מסתובבת בהם מקצועיים. אז זה לא שאאלץ לעבור גמילה מוחלטת מהנט

gilad269

New member
בהחלט כן

כל עוד אין לך חבר קבוע,אני חושב שאפשר להכנס. גם תמיד את יכולה להשתמש בטיעון שזה פורום הכרויות,ולא מכירה בכלל אנשים,ורציתי להכיר אנשים.....

straycat

New member
לא בהכרח...

ישנם אנשים, כמו כותבת תגובה זו, שנמצאים כאן לא למטרת היכרויות, אלא לצורך דיון והחלפת דעות בלבד -- בדיוק כמו בפורומים אחרים. שינוי בסטטוס הזוגי אינו מחייב הפסקת דיונים בפורום, מומלץ רק להפסיק לחפש היכרויות חדשות...

ניוזלטר

New member
תלוי מהי הרגשתך

אני כתבתי בפורום אחר אומנם בזמן שהייתי במער' יחסים ומבחינת בת-זוגתי זה היה בסדר גמור. הפורום מטרתו גם כתיבה יוצרת ומפרה מלבד המטרה העיקרית שלה ויצירת קשרי חברות שדי קשים כבר בגילנו. למרות שעדיין יש כוונה ובתקווה שהפורום יתייצב, רמתו תנסוק ממצבו הנוכחי ושפע הנוכחים בעלי הדעת, העניין והתעוזה יתעצמו ולא יתמוססו.

זה רק חלק מהפונקציות שהפורום ממלא

הוא משמש גם בכמת הכרויות, נכון. אבל הוא גם מקום לדבר, לצחוק, להתייעץ, לספר, לעזור, לתמוך ולהתמך... על אף קווי דמיון לאתר הכרויות, זה לא אתר הכרויות. אני לא מוצאת כל סיבה שלאדם שאיתו אני נמצאת זה יפריע, כל עוד אני מוצאת לנכון לבלות את זמני כאן. אני לא בוגדת בו, אני כותבת. זה רק התחושה שלך, ולא מעבר, צריכה להיות השיקול. אם את מרגישה שזה מקום שאת מתחברת אליו גם אחרי שיצאת לדייט אחד או 10.

למעלה