שאלה

הדובים

New member
באמת זה לא צריך להפריע

יש דמיון לאתר הכרויות, אף על פי שזה לא אתר הכרויות.

MaYcHuK

New member
../images/Emo23.gifתשובה../images/Emo23.gif

אממ... הנה אני הכרתי מישהו כבר שבוע היום בדיוק אנחנו די צמודים זה לזו יום כן יום לא נפגשים,הכיון מראה על רציניות בהחלט רציניות ועדיין אני פה ולא הולכת לשום מקום. למה? נחמד פה, לא חושבת שהקטע פה זה הכרות רומנטית בלבד. אני יותר בקטע להכיר אנשים : והנה כבר מצאתי לי חברה אחת פה , להגדיל את מעגל החברים, לצחוק, להחליף דיעות וכו'. ואם אני יוצאת עם מישהו למה שלא אכנס לפה? הרי אנחנו לא משתנים ברגע שפוגשי מישהו, הדיעות שלי נשארות אותן דיעות, אני נשארת חביבה כמו שאני לכולם. מקווה שעניתי לך

ד נ י ת3

New member
לא חשבתי על זה עדיין.

קצת קשה לי לענות. ברגע שאני אפגוש את מיסטר רייט אני בהחלט אדע את התשובה. כרגע אני כאן בשביל ההנאה. ברגע שיפסיק להיות לי כיף - אני לא כאן. אז התשובה שלי היא: מה שבטוח אולי, וגם זה בספק.

נושא מאד מעניין

אני מבחינתי הייתי נוטש ישר,עם כל הכבוד והצער, שכרוך בכך משום שאני במערכת יחסים אולי זה טוב אולי לא נותן את כל כולי טוטאל את הנשמה והלב כשאני אוהב. מנסיון עבר היום אני יודע שגם כשאתה נשוי ונמצא בתוך אהבה שחשבת שהיא משוש חייך, אהבת עולם כשהצד השני מנהל רומן עם העולם הוירטואלי שכולל בתוכו מסך ומקלדת ומוביל.... לא המקום והזמן לפרט הכל נשמט תחתיך טבל שוב תלוי מי הבן זוג איתו בחרת להיות כל חייך אם גם הוא כמוך או אם אתה עצמך מסוגל להשלים ולקבל את העובדה שהוא/היא מנהלים שיחות ברומו של עולם עם העולם הוירטואלי! האוהב מהלב.

ד נ י ת3

New member
יש משהו במה שאתה אומר.

אולי העובדה שנמצאים בפורומים זה האפשריות. זה לא להתמסר טוטאלית למערכת היחסים. שוב.. לא הייתי במערכת יחסים רצינית כזאת ולכן קשה לי לענות. כשאני אתנסה אני מבטיחה להגיב.

תלוי בסיטואציה ובבן הזוג..

אם אני נכנסת למערכת יחסים רצינית, בד"כ מפאת חוסר זמן ותשומת לב לבן זוג אני כמעט ולא נכנסת למחשב.. כפי שקרה בעבר ברגע שהכרתי מיהשו ונכנסתי למערכת יחסים אוטומטית אצלי האינטרנט הפך להיות משני ואני כמעט ולא נוגעת בו.. גם בגלל הכבוד לבן זוג שלא נראה לי שיראה בעין יפה את זה שאני נכנסת ומצ'וטטת עם אנשים בזמן שהוא נמצא לידי, אלא אם כן יראה לנכון להשתתף איתי בדיונים שקיימים ולהביע דעה נוספת..

מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נראה לי שהפורום הזה הוא יותר "לדבר על.." ולא ההכרויות עצמן. אבל אני דיי חדשה פה אז לא יודעת, אולי אני טועה. וחוץ מזה גם אם הכרת מישהו מאתר הכרויות או מכל מקום אחר, למה זה אומר שאת לא יכולה להמשיך להכנס לפורום? כאן את רוכשת מכרים וחברים, לאו דווקא לזוגיות. לא?

חחחחחחחח...אבל אני צודקת... אין מה

לעשות...וחוץ מזה, איזה סנוב אתה...אתה לא יכול להגיד בעברית את השם שלי? טוב נו, סתם צחקתי, לא להעלב

למעלה