שאלון יום פעילות

../images/Emo20.gifשאלון יום פעילות../images/Emo20.gif

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] איך היה הפורימון? הרווחתם כסף? <<קורס ההעשרה>> יוצאים? איזה סדנאות בחרתם? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

Rioter

New member
אעעעעעעעע היה ממש ממש ממש כיף!!!

שם: שיר
שכבה: שישיסטית
סניף: ראשון מערב
תפקיד: רכזת סדנאות ורוצחת בפוטנציה
מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי, היום
איך עבר יום הפעילות? מעולה
באיזה שעה הגעת לסניף? קצת אחרי חמש וחצי
באיזה שעה עזבת את הסניף? שמונה וחצי בערך
כמה חניכים היו היום בסניף? אין לי מושג
אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): היה כזה כיף להשאר אחרי הישיבה
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10!!
אייקון שמתאר את יום הפעילות: "
"
הבוגר של יום הפעילות: לילך, ענבר, שי, מזרחי, תומר, אורן, ודניאל
אעעעעעע היה תותח פשוט..
מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] לא בדיוק טיול, אבל כן
איך היה הפורימון? הרווחתם כסף? הפסד כספי קל, אבל היה אחלה
<<קורס ההעשרה>>
יוצאים? כע!!
איזה סדנאות בחרתם? אממ, רשום לי, לא כ"כ זוכת
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): הפעם אין
משהו להוסיף:
אעעע.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאנני..:)

שם: רביד שכבה: שישיות סניף: גדררה תפקיד:מדריכה..:) מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היום, שלישי איך עבר יום הפעילות? אש!! באיזה שעה הגעת לסניף? 5:45 באיזה שעה עזבת את הסניף?7:45 כמה חניכים היו היום בסניף?ממ אולי 150 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): טל ברמן ועינת ארליך באו לצלם תוכנית טלוויזיה על מכבי גדרה..:) כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:10 אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: כל הבוגרים המדהימים של הסניף שלנו מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] לא שידוע לי איך היה הפורימון? הרווחתם כסף? היה אחלה פורימון.. בקשר לרווחים -ממ גם את זה אני לא יודעת חח <<קורס ההעשרה>> יוצאים?כה איזה סדנאות בחרתם? פירטתי פה באחד השרשורים מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ה' כמה חניכים הגיעו?12 כמה נרשמו לסניף?20 איזו פעולה העברתם? היה פי"ל השבוע מה היה בפעולה? הפנינג מחנאות וצילומים לטלוויזיה איך היא עברה? אשש איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? כשחניכה שלי הדגימה להם איך עושים כפיתה מרובעת
הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה:-- נהנתם בפעולה?כןן תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): מצורפתת [מימין- עינת ארליך, תו, קוזניץ, אני וטל ברמן] חחXD

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifמממ

זה סדרת תוכניות שנקראת "אוצריחם את המדינה", כל תוכנית מישהו מצטרף לטל ברמן והם מתבוננים על החיים אז והיום מזוויות שונות. זה היה בנושא נופש ופנאי וחלק מהתוכנית היה לראות ולחוות את מנהגי תנועות הנוער במחנות, קומזיצים וכו'.. יום רביעי בעוד שבועיים בערוץ הראשון אחרי מבט חחח... וזה היה ממש מצחיק, כי פתאום התחלנו לשיר את המנון התנועה, והבמאי אהב את זה אז שרנו אותו עוד איזה מלא פעמים עד שזה היה מושלם חחחחXD

noamsheron

New member
שאלה קטנה...../images/Emo13.gif

חח אני מנצל"שת פה מלא בזמן האחרון
אתם יודעים מאיזה סניפים יוצאים שישיסטים לקורס העשרה?
זה ממש חשוב... תוודה.

ראשון מערב וראשון יוצאים.

אני יודעת שגם נילי, נראה לי שנתניה... לא יודעת עוד.

Rioter

New member
אני יוצאת ../images/Emo9.gif שישסטית, מערב

צריכה משהו? ^^

Kobi2402

New member
וגם אני יוצא,ממערב........

אם אוכל לעזור דברי איתי..........

noamsheron

New member
איזה חמודים../images/Emo13.gif

אני לא צריכה כלום, סתם רציתי לדעת מאיזה סניפים יוצאים שישיסטים
כי אני יודעת שמזכרון אין שישיסטים ועברה שמועה שגם מכרמי יוסף לא באים...
אז רציתי לדעת מאיפה כן..
אבל תודה בכל זאת

שי559

New member
אני גם יוצא.

כמעט כל השישיסטים של מערב יוצאים, לא שזה המון אבל אנחנו הכי איכותיים אז זה כבר משהו.

yaelula94

New member
ספייייירררר ../images/Emo23.gif

יהיההה קורס העשרה מטורףףףףףףףף מלא הפתעות
אבל אבל... אני לא מצליחה להגיעעע

מאיה888

New member
יוצאים שישסטים מנ"צ,

ואני בניהם=] אומנם יוצאים רק 3,אבל,זו לא כמות,זאת האיכות:)

למעלה