שאלון יום פעילות

yaelula94

New member
עונהה../images/Emo13.gif

שם:יעל שכבה:חמישיות סניף: נילי. תפקיד:מדריכהה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?חמישי איך עבר יום הפעילות? אחלה בחלה באיזה שעה הגעת לסניף? שלוש באיזה שעה עזבת את הסניף?עשרה לשמונה כמה חניכים היו היום בסניף? אממ.. נראה לי בערך 15 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): החניכות המושלמות שלי הכינו לי מסיבת הפתעה, וגם הוניגמן חזרה כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:..... מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] יום חמישי, טיול פסח, יום אחד, אין כרגע חניכים רשומים, יהיו חניכים רשומים, הטיול לאזור הגלבוע, יהיה טוב... איך היה הפורימון? הרווחתם כסף? הפורימוןןן היה תותח.. כסף.. לא יודעת ולא מעניין אותי.. <<קורס ההעשרה>> יוצאים? אכן כן איזה סדנאות בחרתם? מאפייני גיל, העברת דיון, ODT, ולצאת מהמסגרת מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ו' כמה חניכים הגיעו? 7 כמה נרשמו לסניף? ... איזו פעולה העברתם? יוסף וכותנת הפסים מה היה בפעולה? כל מיני איך היא עברה? מצוייןן צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את כולההה הבאתם מושמוש? כן.. במידה וכן- צרפו תמונה:אין. נהנתם בפעולה? מאוווווד

yaelula94

New member
אממ..

דווקא היו לי פעולות יותר טובות, זאת לא משהו. אבל הנה לך

למעלה