שאלות קטנות

מה זה?!!??!

אני בשעה הזאת בכלל ישנתי שינה טובה טובה אחרי ניצנים. למה אנשים נכנסים לי למשתמש..??
ועוד כותבים בשמי הודעות...

C o s m i C

New member
אני אגלה לך סוד...

כמעריצה של קלי, זה משהו שאת חייבת לדעת, תמיד. קלי שקרנית. :) היא אוהבת לשקר, אין מה לעשות. חחח אוקיי, קצת הגזמתי..אבל זה די נכון, תמיד יוצא שהיא אומרת דברים שבכלל לא נכונים.. אני לא יודעת למה, אולי כי היא לא שמה לב, אולי העריכה משנה את מה שהיא אומרת..לא יודעת. קיצר, אי אפשר לדבר עם קלי שמה. sad, but true. חייבים את השם משתמש. אני יודעת בוודאות שכ-ן יש לה שם משתמש, ושהיא מדברת עם חברים ומשפחה שלה שם לעיתים תכופות- אבל לא עם מעריצים. הייתי מתה לדבר איתה ככה בAIM, אבל אני רק מתחילה לחשוב עוד כמה כמוני היו משגעים אותה, ואני מתחילה לשחוב שזה לא הרעיון הכי נפלא בעולם. :S

kelly holic

New member
באסה..ותודה על המידע...

ואם היא לא מתכתבת עם מעירצים על מה היא קיבלה בדיוק פרס?! חח לא נורא זו קלי מותר לה!!

C o s m i C

New member
הפרס שהיא קיבלה זה-

הבנאדם שאנשים הכי היו רוצים אותו בבאדי ליסט (ברשימת חברים בתוכנה הזאת).. הצביעו הרבה לקוחות ובחרו בקלי :) ...כנראה שאנחנו לא היחידות חח

this is my way

New member
../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo41.gif הביאו לארץ את 2 הדיסקים?

כי כן מה לעשות אין לי מקורי ואל תאשימו אותי אני שנה כבר שומעת אותה ולא בזכות הד ארצי אלא בגלל שאני אוהבת לשמוע אנשים לא מוכרים =] משום מה הם נהיהים מוכרים אחרי שנה ואז כול מי שפעם אמר לי אה? מה את שומעת עכשיו שומע גם.. חח =] קיץ קץ הביאו את שניהם? אם כן מה המחיר שלהם? ומה המחיר יהיה באילת? כי אחותי שם

bhadar

New member
הביאו את שניהם....

והמכיר שלהם משתנה מחנות לחנות =| אני יכולה להגיד לך שבטאוור טנקפול עונה 90 שקל וברייקאוואי עולה 70 שקל... ובאילת?
תורידי מע"מ....[שאינלי מושג כמה הוא
] ואולי גם יש מבצעים בחנות,תבקשי מאחותך שתבדוק לך

this is my way

New member
שיבאו קצת לקראת הצרכן אח"כ הם מתפלא

מתפלאים שאנשים מורידים מהאינטרנט אני קונה דיסקים רק של אמנים שאני באמת מעריכה [שקלי אחת מהן] אבל מזה המחיר הזה.. נגיד של אבריל היו לי את 2 הדיסקים במחשב הורדתי לעצמי עטיפה הכל טוב ויפה אבל החלטתי לקנות בכל זאת, כי זה מקדם אותה ואני מעריכה אותה אז למה לא.. אבל לפחות היה מחיר סביר ..

bhadar

New member
זה לא כזה יקר ../images/Emo4.gif

ברייקאוואי חדש...וכל מחיר של דיסק חדש נע בין 65-70... וטנקפול היה פעם יותר זול =| שאני קניתי לפחות הוא עלה 69
לכי תביני למה הוא עולה עכשיו יותר

ליאוריש

New member
וואלה אני ראיתי בתל אביב מחיר 69

לפני חודש אולי....יכול להיות שזה עלה...

Kellaholic

New member
yep, shes a LIAR! lol

lol its not that kelly lies its that she changes the truth without noticing it haha. like when she says she talks to her fans on AIM she probobly means 3 times a year on her message board and stuff lol

למעלה