שאלות שונות

NIR Y

New member
פולס ואנימלס

אתם יודעים אולי איזה שיר מאנימלס נמצא בפולס ? אם אני לא טועה יש רק אחד

judyr

New member
ערב טופפפ

מחפשת ב
ות אם ומתי יש הופעה של רוג'רס ווטרס באירופה העתיד הקרוב האם יש למישהו מושג
תודה מראש

joharubin

New member
עזרה, בבקשה?

האם למישהו מכם יש במקרה תוים לפסנתר לאיזשהו שיר ? של פינק פלויד...

מצטער לאכזב אותך

אבל בפולס בגרסת האלבום, לפי מיטב ידיעתי, אין שום שיר מאנימלס. אולי ב-DVD יש הופעות אחרות או בונוסים שכוללים את אחד השירים, אבל באלבום אין אפילו אחד.

לא בעתיד הקרוב. עוד שנה וחצי.

הוא עוד לא גמר את העבודה על האופרה שלו, ועל אלבום הסולו.

לפני שבוע הייתי בקניון

ליד מקום מגורי. יש שם חנות חדשה, שבתור גימיק, הציבה בחזית פסנתר, כשפסנתרנית מנעימה לעוברים ושבים את זמנם בנגינה, מתוך חוברות תווים. אני מוכנה להשבע, בזקנו של הנביא, שכשעברתי במקום היא ניגנה את Shine On...

CaerBannog

New member
ומתוך זה ניתן להסיק, אגב.

שבכל חנות מוזיקה ישנם חוברות תווים לשירי הפלויד הורוד.

נדמה לי שאופרה של ממש

עם תזמורת והכל. זה על המהפכה הצרפתית, והשם שלה הוא Ca Ira (שאני לא יודעת מה זה. אני לא חושבת שהשם הוא בצרפתית). ווטרס עובד על זה כבר כ-12 שנים. כמו שנאמר ב"יומניו": זה הפתרון המושלם; מישהו אחר, שיודע לשיר, ישיר במקומו.

זה הגיוני... ../images/Emo6.gif

איזה שם יותר ממצה את יצירתו המאוחרת של ווטרס, אם לא "הזעם"?

edlessme

New member
חחח.. יש לזה עוד פירושים...

1)השם של אחי...כלומר 2) אחד מהכוהנים של דויד... 3) איי אר איי... המחתרת האירית אללה ירחמה...

NIR Y

New member
נכון אבל..

יצאו חלק גנוזים שצריכים להיות כמו מה שיצא לא ? אני גם ראיתי וזה פשוט הופעה מדהימה ומושקעת בטרוף

הממ.. שאלה כללית

אני לא ממש מכירה DVD-ים, כי אין לי את המכשיר, אבל למיטב הבנתי המוגבלת, DVD-ים שהם הוצאות-מחודשות של סרטים ישנים (נניח, פומפיי) כוללים את המקור + תוספות, לא? אם כן, אנחנו צריכים לצפות לכך שה-DVD של Pulse יכלול את מה שיש בוידאו של Pulse עם תוספות. כפי שתומר (פינוקיו) כתב, בוידאו של Pulse אין שירים מ-Animals. האם הם ייכללו בתוספות ל-DVD? את הסיכויים לכך אפשר לנחש, אם קוראים את ה-set lists מההופעות בהם צולמו הקטעים ל-Pulse מלכתחילה. אם הלהקה ניגנה בהופעות, בכלל, שירים מ-Animals, אז אולי יש סיכוי. ואם לא - אז לא. סתם השערה.

למעלה