שאלות שונות

dorones

New member
תשובה כללית

היי, קודם כל כדאי שיהיה DVD בבית, זה כבר לא כ"כ יקר, ( אבל זה עניין לפורום אחר..). בדר"כ ב-DVD יש נושא אחד עיקרי- ההופעה, במידה ומדובר במוזיקה, ואז כדי להגדיל את הערך המוסף שלו מכניסים כמה בונוסים, שכוללים לפעמים תמונות מאחורי הקלעים, ראיונות, שירים מהופעות אחרות, ומידע אינפורמטיבי. סביר להניח שיהיו ב-PULSE תוספות, אבל ממש לא נראה לי שיהיו שירים מ-ANIMALS מאותה סיבה שהם בטח לא ניגנו קטעים מה-FINAL CUT, אלה אלבומים כמעט בלעדיים של ווטרס, שלא נראה לי שהם ירצו לנגן אותם.( ווטרס כן הופיע עם שירים מהאלבומים האלה.) אמרת מקודם שווטרס עובד על אלבום סולו, יש לך עוד פרטים?

לא ממש

הוא עובד עליו כבר איזה 5 שנים, ושינה קונצפט כל כמה חודשים (כצפוי). בהתחלה היו שמועות שהוא מקליט כמה שירים שהיו לו כבר שנים קודם (ביניהם The Incarceration of a Flower Child שנתן בזמנו למריאן פייתפול); אחר כך הוא סיפר בראיונות שהוא כותב אלבום אופטימי עם שירי אהבה. כנראה שהקונצפט הזה נפל, עם פרידתו מאשתו וגירושיו, לא עלינו; עכשיו הוא מדבר על חזרה לשירים פוליטיים, ובאחד הראיונות להם נתתי לינקים בימים האחרונים (איפשהו כאן ב"חשדות") הוא מספר על שירים שכתב על המלחמה בעירק וכד'. מי יודע, עד שהאלבום ייצא, אולי הוא ישנה כיוון שוב.

למה מהר?

הוא היה נשוי, לאשתו השלישית, כ-9 שנים כמדומני, לפני שנפרדו. הם התגרשו רשמית רק השנה, עד כמה שהבנתי. עם אשתו השניה הוא היה נשוי כ-15 שנים.

Miss CB

New member
ובכל זאת, שימי לב,

שמדובר על שלוש נשים
אם במשפחות עסקינן, יש לי שאלה - כמה ילדים יש לגילמור? אמרתם לא מזמן משהו על איזה 8 או מה? איך זה קרה?? כלומר, אני יודעת איך "זה" קורה, אבל הוא פנה ליהדות שהוא מגדל כל כך הרבה ילדים?

../images/Emo3.gif חחחח

איך זה קרה? גילמור היה נשוי פעמיים. עם אשתו הראשונה יש לו 4 ילדים. עם אשתו השניה יש לו שלושה + בן מנישואיה הקודמים. עפ"י כל העדויות, גילמור הוא אדם מאוד "אבהי", שאוהב מאוד את תפקיד האבא, לכן לא פלא שיש לו כל כך הרבה ילדים.
לאחרונה הוא נצפה, עם כמה מהם, בפרמיירה של אחד מסרטי-הילדים העכשוויים, שכחתי איזה.

trancelover

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את מותק את מצחיקה אותי חח מה ישלכם מווטרס כל הזמן אחלה איש לא סתם הוא היה נשוי 9שנים לא נראה לכם

emmily plays

New member
daddy daddy

take me to your concer... teach me to play guitar.. take me to see uncle rick.. and uncle nick and uncle paul.. and uncle roger... האמת... נראה לי אחלה שיש אבא כזה אבל אם כבר אני מעדיפה אותו בתור אבא של הילדים שלי... במיוחד עם איך שנראה פעם....

Miss CB

New member
חחח כן הא ../images/Emo8.gif

מילא "דוד ניק", אישית הייתי מפחדת להתקרב לדוד רוג'ר
מעניין איך הוא באמת. כלומר שומעים סיפורים וזה, אבל אל תשכחו שרוב הסיפורים, גם אם הם באים מפי ראיונות עם חברי הלהקה עצמם, עדיין עוברים דרך עיתון או כלי תקשורת זה או אחר. מעניין איך רוג'ר עם המשפחה שלו, נניח, איתם מן הסתם אין חילוקי דעות בנושא העבודה, האם הוא בנאדם חסר סבלנות כלפיהם? עצבני? משתלט? או אולי איזה מותק כזה, נינוח? מוציא את העצבים על חבריו לעבודה??

לא שאני מתענינת ברכילות זולה, חלילה

אבל השמועה אומרת שהוא היה חתלתול לצד נשותיו (השתיים הראשונות, בכל אופן), ששלטו בו ביד רמה. זו השמועה, בכל אופן - מה אני יודעת?....

Miss CB

New member
או גוד...

אם ווטרס הסיסי, *ווטרס*, והן עוד יותר, אני רשמית מפחדת גם לפגוש אותן! כי אפשר להסיק פה רק שתי מסקנות. או ש-(א) הן פשוט היו עוד יותר חזקות והחלטיות ממנו; או ש-(ב) יש לו חולשה לנשים. ותחושת עליונות על כל יצור חי אחר? אכן, בנאדם מורכב.

abarth

New member
ערב טוב לכולם!

פעם, מזמן, שמעתי היכנשהו ביצוע מחושמל משהו, לטעמי האישי היה מצוין, של הבסיסט של להקת Primus, לאלבום Animals של הפלוידים. יש כאן עוד מישהו שיודע על מה מדובר? אם כן, האם אותו מישהו יודע היכן ניתן למצוא את ההופעה הזאת? שכחתי לציין, שזה היה מוקלט בהופעה חיה. תודה רבה מראש למי שידע ו/או יעזור
מתן.

אני לא יודעת לתת לך תשובה מדוייקת

אבל חיפוש בגוגל מעלה שלהקת פרימוס די אוהדים את הפלויד. הם הקליטו גרסת כיסוי ל-Have a Cigar, ונוהגים לבצע שירים של הפלויד לעיתים קרובות בהופעותיהם. אגב, הבסיסט שלהם זה Les Claypool? כי שמעתי עליו דברים טובים.

summ

New member
גרסאות שונות של תקליטי פלויד.

האם יש שוני בינהן? ז"א האם שווה לחטט עבור תקליטים ודיסקים ששמעתי בגרסאות שונות? למשל, את Dark Side שמעתי המלואו רק בגרסאות האניברסרי, ואני משער שכמה שירים בודדים בגרסא המקורית (ברדיו). אז, לקנות את ההוצאה הראשונה של הדיסק? את התקליט?

GingerBread Man

New member
כמה סיבות לקנות גרסאות שונות:

תקליט - בדרך כלל מתאים לחובבי נוסטלגיה שטוענים שיש לו צליל "חם" יותר. אם תשאל אותי אני אגיד לך שאני לא מבין מה זה צליל "חם". לרוב הסאונד פה הכי פחות טוב. דיסק לכבוד ה-30 שנים - הדבר היחיד ששונה בינו לבין הדיסק המקורי הוא האפשרות לשמןע את האלבום בסראונד. הדיסק המקורי - רק דבר אחד אני יכול להגיד לך: ה-מ-נ-ס-ר-ה. בשלושתם הסאונד הוא מדהים בהתאם למסורת הפלוידית. מה יתן ותבחר את הטוב ביותר.

למעלה