שירשור גילויים מפתיעים על עצמי

../images/Emo20.gifשירשור גילויים מפתיעים על עצמי../images/Emo20.gif

היי לכולם! האמת שראיתי את הרעיון בפורום אחר וחשבתי שמכיוון שיש פה הרבה חדשים, וגם סתם כי זה נחמד. מעלה שרשור שקצת יעסיק אותנו בדברים נחמדים ובניסיון להכיר עוד קצת אחד את השני כל אחד יכתוב רשימה של גילויים מפתיעים ודברים חדשים שלא ידענו עליו (וכל המרבה הרי זה משובח) *הייתי מתחילה בעצמי אבל מה שקרה אצלינו היום בבית (אין משהו שלא התפרק)! ואם יש לנו 4 מחשבים אף אחד (אף אחד) לא עובד כרגע ואני עם הלפטוף ויש עכשיו קצת עומס כי גם אמא רוצה. מבטיחה להכנס שוב מאוחר יותר. ובנתיים רוצה לראות גילוגיים מפתיעים
משתפים פעולה? עבר טוב!

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gifמתחילה../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

אפילו שלא ברור אם באמת יהיה שיתוף פעולה, אני מתחילה..
אנחנו 6 ילדים ואני הקטנה
נולדתי עם איזה שהיא בעיה ליד הלב (בגיל 6 נותחתי)
אני מתנחלת
שהייתי בת 5 וחצי נפלתי ממפל לא כל-כך קטן לבריכה- פשוט עשיתי צעד אחורה ובלי לשים לב למפל, אבא שלי שקלט את זה מהר קפץ להציל אותי והצליח- לא קרה לי כלום.
שהייתי בערך בת 5 או 6 לקחתי לאחותי הגדולה את מברשת הפן שלה וניסיתי לעשות לי גם רק שיצא לי אנטנה במקום ובשביל להוציא לי מהשער את המברשת היו צריכים לספר אותי..
ושוב שהייתי בערך בת 5 בדרך חזרה מהגן איזה שיכור התעלף בשכונה שלי ורצתי הביתה לאמא ובכיתי לה שיש איש מת
טסתי בפעם הראשונה בגיל 6
פרשתי מהלימודים בכיתה י' (בעיות רפואיות)
התחלתי ללמוד בשנקר
לפני שהערצתי את מירי לא הערצתי אף אחד. (כן, גם לא את היי פייב)
עברתי 2 ניתוחים בחיי
אני לומדת נהיגה ומשרד הרישוי (הבני @#!%^&*) עושים לי דווקא ועושים בעיות לחתום לי על התופס הירוק
בקרוב אתראיין בטלוויזיה (עם שם בדוי, ומטושטשת..)
יש לי 6 אחיינים (ובניהם תאומות) והם כמעט כל חיי
עשיתי שירות לאומי- שסיימתי לפני חודשיים (במשרד ממשלתי- רשות ממשלתית) והצלחתי להביא את כל המשרד (טוב, כמעט כל המשרד) כולל המנכ"ל והסמנכ"ל אלי הביתה אפילו שאני מתנחלת
אני מאוד מאוד אוהבת לסרוג (אבל רק במסרגה אחת) וזהו.. עד כאן
לילה טוב!!

veredmp

New member
היו לך חיים מלאים כבר בגיל 5-6 אני רואה ../images/Emo8.gif

גם אני רוצה לשתף פעולה !!!

חחחח הלכת על קטעים רפואיים ועל דברים שהיית קטנה, לא חשבתי לעשות את זה אבל זה מגניב
*שהייתי תינוקת הייתה לי בעיה ברגל שאם אני לא אעשה ניתוח אז מתישהו הרגל תפסיק לגדול לי
הכניסו לי ברזלים לרגל והייתי כמה זמן עם גבס, אחר כך הוציאו והכל סבבה חח. עד עכשיו יש לי צלקת בירך של רגל שמאל
*שהייתי קטנטנה ראיתי שאבא שלי מספר את אח שלי ורציתי גם. היה לי שיער ארוךךךך ויפה. אז ביקשתי מאח שלי שיספר אותי כי ההורים שלי לא הסכימו לספר אותי (ובצדק XD). אז הוא פשוט סיפר אותי. אתם לא רוצים לדעת איך זה היה נראה וגם אני לא ממש.. ואז לצערי אמא שלי לקחה אותי לספר לעשות קארה ..
לא נורא העיקר שעכשיו השיער שלי אוהב אותי ואני אותו
*אני שברתי את שתי השיניים הקידמיות- פעמיים, ועשו לי השלמה. פעם אחת האח הגאון שלי דחף אותי מתוך משחק בבית, ובפעם השניה נפלתי ממדרגה שבורה בבי"ס היסודי .. חח
*אני הייתי מלאך שהייתי קטנה עד שהגעתי לכיתה א', ופגשתי את חברה הכי טובה שלי, אדוה. היא הייתה אחת השובבבבות ! (אנחנו כבר שמונה שנים חברות ואני מקווה שגם עד סוף החיים חח
). מה לא עשינו בכיתה א'-ד'! שברנו ארון כי סתם היה לנו משעמם אז בעטנו בו (ושלחו לנו מכתב מאוד נחמד הבייתה), רצינו לבדוק מה יש ברעשנים והתבאסנו לגלות שזה אורז.., היינו חוקרות כל מיני בתים מוזרים ונטושים ליד הבי"ס, איחרנו לכל השיעורים האפשריים, מרחנו ריבה של סופגניה על הקירות, גידלנו כל מיני יצורים: חיפושית שקרו לה מזל- עם כנף שבור שהמורה שלנו לספורט אמרה לנו בסוף לשחרר אותה ..
, חיפושית זבל מגעילה כזאת שקראנו לה שמחה- (שמחה? לא הייתה), ביצים מיוחדות קטנות כאלה שניסינו לחמם כדי שיבקעו אפרוחים אבל לא קרה כלום.. ועוד מלאלאלא דברים XD חחחח *הערצתי את שרית חדד שגן
*הערצתי את נינט ורן דנקר מכיתה ג'-ז' בערך חחח עכשיו אני סתם אוהבת אותם
*הערצתי את מירי מסיקה מגיל 10
כל פעם שהיינו נוסעים לדימונה, לסבתא וסבא שלי, אבא שלי היה שם את הדיסק ואמא שלי הייתה מתחרפנת מלשמוע שירים של זמרת אחת ברצף XD *אני פריקאצה אמיתית XD (פריקית+פקאצה) חחח אני מתה על הכל והכל כל עוד זה יפה. מחליפה כל יום סגנון ואם תסתכלו לי בארון לא תבינו את הטיפוס .. חח זה טוב לגוון
*אני מתה על ג'ינסים מיוחדים ומאגניבים עם ..קרעים.. ומשופשפים ..וגבוהים.. ונמוכים.. ועם כתמים.. חח ואני מתה על נעליים ! אני יכולה לנעול מגפיים אלגנטיות או מגפיים עם ניטים מאחור. אני יכולה לנעול נעלי בובה עדינות או נעליים מגניבות וגדולות של OP , ADIDAS, או VANS. יש לי נעלי VANS שאני מאוהבת בהן ! לכאלה זה יראה הנעליים הכי מכוערות שראו בחיים ולאחרים הנעליים הכי מדהימות ! (תמונה בצד חח- רגעי התלהבות קטנים) *למדתי מפוחית בכיתה ב' והפסקתי
אני מנגנת שנתיים בגיטרה. למדתי בחופש הגדול (שעולים לכיתה ז') גיטרה והפסקתי אחרי 4 שיעורים כי המורה לקח הרבה, הוא לימד אותי בקושי אקורד וחצי והחלטתי ללמוד לבד.. יש לי קלאסית, חשמלית אקוסטית- שהיא בתכלס אהבת חיי
(אם תרצו לראות תמונות אני אראה בשמחה, אני תמיד שמחה להשוויץ ביפות שלי חח ) לא מזמן קניתי אורגנית, אני לומדת לבד ומשתפרת.. אבל אין לי כלכך זמן ..
*אני גרה ברמת גן, אני בתיכון "בליך" למי שמכיר (הוא יחסית מפורסם), בכיתה ט'. ואני במגמת מוזיקה הכי מגניבה שיש D: *נולדתי ב7.12.94 (מזל קשת) ואני בת 15. *אם יש לי על מה לחפור, אז אני אחפור- והמון. כמו מה שראיתם עכשיו. עצה שלי ? לפעמים זה לא טוב.. חח אבל אני נורא אוהבת את זה חחחח אוקי זהו. ומי שקרא את הכל? מ-ל-ך !!! ושוב, סליחה על החפירות

...../images/Emo41.gif...

בקיצור בנות הפורום שלנו מאוד אוהבות בגדים, נעילים.. ואני אוסיף תיקים- אני מתה על תיקים..... ונחשו מה? זה מה שאני לומדת! עיצוב אופנה..
כייף שהצטרפת.

אריה31

Member
מנהל
אני למדתי מפוחית בכיתה ג' וגם הפסקתי../images/Emo6.gif

בליך אחלה תיכון, אבל אני למדתי בתיכון הראה, גם בר"ג עיר הולדתי

אריה31

Member
מנהל
אחיינים../images/Emo9.gif

אז את אוהבת לסרוג, השאלה אם את גם אוהבת סרוגים?
בתור מה תתראייני?

ברור! ועוד משהו על עצמי...

ברור! אני מאוד אוהבת סרוגים.. וגם אני באה מבית דתי, אני אומנם כבר לא 3 שנים אבל הבית דתי... אני אתראיין בתור עצמי
(אחסוף סיפור אישי, עצוב ומעצבן). שזה אהיה יותר רלוונטי אולי אספר, ואולי לא..

אריה31

Member
מנהל
אני כבר לא 4 שנים../images/Emo3.gif

ואת מוזמנת לספר, אם תרצי, בכיף:)

veredmp

New member
נראה לי שכולם כבר יודעים עלי הכל ../images/Emo3.gif

אני לא סובלת בננות ולא מסוגלת להריח בננות. אבל משום מה כן אוהבת גלידה שוקו-בננה (אולי כי הבננה שם לא באמת בטעם של בננה
)

עדנוש31

New member
עכשיו תורי XD

יש לי 3 אחים , אני הכי גדולה :] אממ.. למדתי בפנימיה שנה שעברה אבל עזבתי .. אני גרה בנצרת עלית .. יש לי אחות קטנה בת חצי שנה :) יש לי יומולדת ב - 16.3 במרץ בקרוב
יש לי מלא תמונות של גלית גיאת במחשב יותר מ-8.000
אני מעריצה שרופה של גלית חח אבל זה אתם בטח כבר יודעים D : התחלתי לאהוב שירים לטינים , חח בזכות גלית !
בפורים אני מתחפשת לספרדיה חחח
אממ.. מה עוד ... חולה על ממתקים
שהייתי קטנה מאוד אהבתי חיות , אבל עכשיו פחות :\ יש לי תלתלים בשיער , אבל מתה על פן אבל לאחרונה כבר לא ממש .. מתה להיות שחקנית או דוגמנית
רוצה ללכת לאיזה הופעה אחת של מירי מסיקה , אשמח עם מישהו הצטרף
חולה על קיץ ולא סובלת חורף =\ היה לי עגיל מדונה בשפה , אבל היחריכו אותי להוריד
יש לי בכל אוזן 5 חורים , ועגיל באף
מתה על לק אדום בציפורנים .. כל החדר שלי בתמונות ופוסטרים של גלית :] מתה לעשות עגיל בלשון או בטבור : ) חולה על ים , ומתה על קניונים חח תמצאו אותי כל יום בקניון בשופינג
אוהבת על ה-אש ! במיוחד מרשמלו
חולה על מנגו
כל מקום שאני יוצאת תמיד אני מיתארפת אין מצב שלא ( : אוהבת שמלות , וחולה על ג'ינסים כל הארון מלא : ] מתה על גרינים
טוב ניראלי סיפרתי מספיק !

ady18

Well-known member
כמה עובדת עלי

בגיל 6-7 ננשכתי על ידי על הכלב שלי בת מצווה חגתתי בטיול לארה"ב יש לי תעודת בבגרות מלאה מגמת גיאוגרפיה משוגעת על דורטיוס \סוכריות גומי \קליק וקינדר בואנו צבעים אהובים עלי כחול לבן כתום משוגעת על ג'ינסים כול הארון מפוצץ פחות מתחברת לשמלות מוזיקה אני גם מאוד אוהבת בעיקר ישראלית בהרבה מלועזי וזהו:)

tomgirl21

New member
טוב תורי...

*ההורים שלי גרושים אבל החברים הכי טובים אחד של השני. *אבא שלי עבר תאונת דרכים שהיתי בת 12 ומאז הוא על כיסא גלגלים. *שברתי את הירך בגיל 13 כי התחלקתי במסדרון בבית, וכמעט 4 חודשים לא הלכתי לבית ספר. *שהיתי קטנה היתה לי כלבה שנפלה מהגג של חניון גן העיר (ליד עריית ת"א) ומתה במקום. *התחשמלתי שניסיתי להוציא תקע של שואב אבק מהשקע בעזרת מזלג (נתקע ולא רצה לצאת חחחחח)... היתי ילדה מטומטמת:) *אני חולה על תותים, ועל גלידות!

אריה31

Member
מנהל
הגבתי לאחרים ועכשיו אכתוב על עצמי../images/Emo13.gif

בגיל 5 היתה לי חברה שללא עוררין היתה הילדה הכי יפה בגן
קוראים לה נטע והיא היתה בלונדינית עם עיניים כחולות
נפרדנו עם הכניסה לבית ספר
גדלתי בבית דתי ומהרגע שלמדתי לקרוא התחברתי לתנ"ך. עד יום הולדתי השביעי כבר הספקתי לקרוא את כולו! *| בל"ג בעומר בכיתה ו' הכנסתי את הרגל הימנית לסיר מים חמים. חברים לקחו אותי מיד הביתה ולמחרת פוצצו לי בקופת חולים את כל השלפוחיות
בכיתה ט' עברתי ללמוד בישיבה וזו היתה טעות נוראית כי לא התרגלתי לפנימייה והפסקתי ללמוד. חזרתי לעניינים רק כעבור שנתיים כשעברתי לתיכון
לאחותי יש חמש בנות ולאחי יש ארבעה בנים ושתי בנות. הם האהבות של חיי
מירי היא הזמרת השנייה שדיברתי איתה. הראשונה היתה זמרת של שיר אחד או שניים שנעלמה ואפילו אני לא זוכר את שמה

למעלה