גם אני רוצה לשתף פעולה !!!
חחחח הלכת על קטעים רפואיים ועל דברים שהיית קטנה, לא חשבתי לעשות את זה אבל זה מגניב
*שהייתי תינוקת הייתה לי בעיה ברגל שאם אני לא אעשה ניתוח אז מתישהו הרגל תפסיק לגדול לי
הכניסו לי ברזלים לרגל והייתי כמה זמן עם גבס, אחר כך הוציאו והכל סבבה חח. עד עכשיו יש לי צלקת בירך של רגל שמאל
*שהייתי קטנטנה ראיתי שאבא שלי מספר את אח שלי ורציתי גם. היה לי שיער ארוךךךך ויפה. אז ביקשתי מאח שלי שיספר אותי כי ההורים שלי לא הסכימו לספר אותי (ובצדק XD). אז הוא פשוט סיפר אותי. אתם לא רוצים לדעת איך זה היה נראה וגם אני לא ממש.. ואז לצערי אמא שלי לקחה אותי לספר לעשות קארה ..
לא נורא העיקר שעכשיו השיער שלי אוהב אותי ואני אותו
*אני שברתי את שתי השיניים הקידמיות- פעמיים, ועשו לי השלמה. פעם אחת האח הגאון שלי דחף אותי מתוך משחק בבית, ובפעם השניה נפלתי ממדרגה שבורה בבי"ס היסודי .. חח
*אני הייתי מלאך שהייתי קטנה עד שהגעתי לכיתה א', ופגשתי את חברה הכי טובה שלי, אדוה. היא הייתה אחת השובבבבות ! (אנחנו כבר שמונה שנים חברות ואני מקווה שגם עד סוף החיים חח
). מה לא עשינו בכיתה א'-ד'! שברנו ארון כי סתם היה לנו משעמם אז בעטנו בו (ושלחו לנו מכתב מאוד נחמד הבייתה), רצינו לבדוק מה יש ברעשנים והתבאסנו לגלות שזה אורז.., היינו חוקרות כל מיני בתים מוזרים ונטושים ליד הבי"ס, איחרנו לכל השיעורים האפשריים, מרחנו ריבה של סופגניה על הקירות, גידלנו כל מיני יצורים: חיפושית שקרו לה מזל- עם כנף שבור שהמורה שלנו לספורט אמרה לנו בסוף לשחרר אותה ..
, חיפושית זבל מגעילה כזאת שקראנו לה שמחה- (שמחה? לא הייתה), ביצים מיוחדות קטנות כאלה שניסינו לחמם כדי שיבקעו אפרוחים אבל לא קרה כלום.. ועוד מלאלאלא דברים XD חחחח *הערצתי את שרית חדד שגן
*הערצתי את נינט ורן דנקר מכיתה ג'-ז' בערך חחח עכשיו אני סתם אוהבת אותם
*הערצתי את מירי מסיקה מגיל 10
כל פעם שהיינו נוסעים לדימונה, לסבתא וסבא שלי, אבא שלי היה שם את הדיסק ואמא שלי הייתה מתחרפנת מלשמוע שירים של זמרת אחת ברצף XD *אני פריקאצה אמיתית XD (פריקית+פקאצה) חחח אני מתה על הכל והכל כל עוד זה יפה. מחליפה כל יום סגנון ואם תסתכלו לי בארון לא תבינו את הטיפוס .. חח זה טוב לגוון
*אני מתה על ג'ינסים מיוחדים ומאגניבים עם ..קרעים.. ומשופשפים ..וגבוהים.. ונמוכים.. ועם כתמים.. חח ואני מתה על נעליים ! אני יכולה לנעול מגפיים אלגנטיות או מגפיים עם ניטים מאחור. אני יכולה לנעול נעלי בובה עדינות או נעליים מגניבות וגדולות של OP , ADIDAS, או VANS. יש לי נעלי VANS שאני מאוהבת בהן ! לכאלה זה יראה הנעליים הכי מכוערות שראו בחיים ולאחרים הנעליים הכי מדהימות ! (תמונה בצד חח- רגעי התלהבות קטנים) *למדתי מפוחית בכיתה ב' והפסקתי
אני מנגנת שנתיים בגיטרה. למדתי בחופש הגדול (שעולים לכיתה ז') גיטרה והפסקתי אחרי 4 שיעורים כי המורה לקח הרבה, הוא לימד אותי בקושי אקורד וחצי והחלטתי ללמוד לבד.. יש לי קלאסית, חשמלית אקוסטית- שהיא בתכלס אהבת חיי
(אם תרצו לראות תמונות אני אראה בשמחה, אני תמיד שמחה להשוויץ ביפות שלי חח ) לא מזמן קניתי אורגנית, אני לומדת לבד ומשתפרת.. אבל אין לי כלכך זמן ..
*אני גרה ברמת גן, אני בתיכון "בליך" למי שמכיר (הוא יחסית מפורסם), בכיתה ט'. ואני במגמת מוזיקה הכי מגניבה שיש D: *נולדתי ב7.12.94 (מזל קשת) ואני בת 15. *אם יש לי על מה לחפור, אז אני אחפור- והמון. כמו מה שראיתם עכשיו. עצה שלי ? לפעמים זה לא טוב.. חח אבל אני נורא אוהבת את זה חחחח
אוקי זהו. ומי שקרא את הכל? מ-ל-ך !!! ושוב, סליחה על החפירות