שירשור גילויים מפתיעים על עצמי

sp400

New member
יאללה קצת עליי

אוקי ב 1.1.2000 התאשפזתי בבית חולים עם החידק הטורף שלא גילו בזמן ופגע בלב בערך שבוע אחרכך המצב הדרדר ווהייתי על סף גסיסה בבית חולים אמא שלי תמיד אומרת שב1.1 נולדתי מחדש אני לא בונה על זה חחחח השתתפתי בתחרות שוחר נולד עם שני חברים נורא טובים שלי זו תחרות של כל השוחרים של חל האוויר השופטים היו מרגול מלכת היופי ומפקד להקת חיל האוויר שרנו את צועקים על אהבה ובעקבות ביקורת קטלנית של מרגול הגענו רק למקום ה3 (מבין 10) את מירי לא סבלתי ולהופעה שלה גרורו אותי אפשר להגיד כל ההופעה הייתי עסוק בלריב עם שתי זקנות שהפריע להן שאני מצלם למרות שזה היה בלי פלאש ובלי מסך לכן הייתי חייב להתמקד בהופעה ... יום למוחורת אמרתי לזו שגררה אותי (אהההם אורנית) שהיה נחמד פלוס ושתצרוב לי את הדיסק של מירי היא אמרה בכיף אבל במקום זה היא קנתה לי את "שלום לאמונות" בטענה שאת מירי לא צורבים ומאז כל השאר היסוטריה

veredmp

New member
זה נשמע לי יותר שה-1.1 כמעט היה

יום המוות שלך, לא יום הלידה מחדש שלך
וכל הכבוד לאורנית! אני מצדיעה לה! את מירי אכן לא צורבים

אני גם מצטרפת

כבר ארבע שנים אני גרה מחוץ לבית של ההורים שלי אני גרה בסוג של מסגרת לאנשים שיש להם לקויות למידה וכאלה הצעתי לחבר שלי לשעבר לצאת לדייט ראשון אני חולה על הכלבים ורוצה לקחת כלב מצער בעלי חיים יש לי קשר מוזר לתאומים ושלישיות
כל תקופת בית הספר מהיסודי ועד התיכון למדו אתי בכיתה אנשים שהיה להם אח/ות תאום/ה בשכבה. שהייתי בצבא למפקד שלי הייתה שלישיה. אני וניבה מהפורום חברות כבר תשע שנים הכרנו ביום הראשון שלנו בצה"ל
ומאז היסטוריה יש לי אהבה להטביע את האוכל שלי בקטשופ
אני עובדת בבנק דיסקונט על רוב הפיגמות שלי החורפיות או הקיציות מודפסות דמויות מסרטים מצוירים כמו מיקי ומיני לוני טונז נולדתי באמצע מלחמת לבנון הראשונה ואבא שלי לא ידע בכלל שנולדתי פעמיים מתוך מספר הפעמים שהלכתי להופעות של מירי היו בימים של פיגועים

למעלה