כולם לקרוא!
תאריך לידה: 12.06.82 עיסוק: שחקן רזומה: אביב אלוש מספר שמאז ומתמיד היה חיית במה. הוא שיחק, שר והציג במסגרות חובבניות רבות, עד שהחליט ללכת לאודישנים של "כוכב נולד 2". בסופו של דבר זה לא היה המקום שהביא לו את הפריצה, אבל במערכת התוכנית התלהבו מהבחור, והציעו לו לנסות את מזלו באודישנים לאיזו סדרה שהתלהקה באותם ימים, וקראו לה "השיר שלנו". אלוש הגיע עד לשלב הסופי של המיונים, והתמודד מול רן דנקר על תפקיד זוהר להט. הסוף של הסיפור מוכר: דנקר התקבל, ואלוש נשאר בחוץ. ההזדמנות הבאה הגיעה ב"פיק אפ" של ערוץ 10, והפעם אלוש קיבל את התפקיד, ונכנס לנעליו של הדייל גיל ענתבי. סלב ממליץ! : "בבוקר, עם הקפה, אני אוהב להפעיל את המוח עם סודוקו". הבקשה של אביב אלוש: אביב אלוש מ"פיק אפ" מבקש: תנו צ'אנס לסדרה הוא היה קרוב כל כך להיות החבר של נינט ב"השיר שלנו", אבל בסופו של דבר נחת ב"פיק אפ". אבל אלוש לא עסוק ב"מה היה אם", ומהמר שהסדרה עוד תמריא מאת: שירי הררי 08.08.05 אלוש. במדי הסדרה לפני פחות משנתיים נחת אביב אלוש בתל-אביב, כשהוא נחוש בדעתו להגשים את החלום - להיות שחקן. מאז, היו כמה נקודות ציון שכיוונו אותו לעבר המטרה, ובינתיים, הוא משתפשף בתפקיד גיל ענתבי ב"פיק אפ" ומקווה להמריא משם הלאה. בראיון ל- Eonline מספר אלוש, בן 23, כי מאז ומתמיד היה חיית במה. הוא שיחק, שר והציג במסגרות חובבניות רבות, עד שהחליט ללכת על אופציית "כוכב נולד 2". אומנם זה לא היה המקום שהביא לו את הפריצה, אבל במערכת התוכנית התלהבו מהבחור, והציעו לו לנסות את מזלו באודישנים לאיזו סדרה שהתלהקה באותם ימים, וקראו לה "השיר שלנו". אלוש הגיע עד לשלב הסופי של המיונים, והתמודד מול רן דנקר על תפקיד זוהר להט. הסוף של הסיפור מוכר: דנקר התקבל, סידר את הקריירה שלו לשנים הקרובות וגם מצא אהבה, ואלוש נשאר בחוץ, חדור מוטיבציה. אבל אז "נדלקה לי נורה בראש", הוא מספר, "אמרתי לעצמי: 'רגע, אם מתוך כל כך הרבה מועמדים לקחו אותי, וכמעט נבחרתי לתפקיד ראשי, אז מה אני עושה בכרמיאל?'. תמיד ידעתי שזה טמון בי, תמיד היתה בי האמביציה. השתלשלות העניינים הזאת אמרה לי: 'קח את הדברים ותיסע לתל-אביב!'". הדמות שלך בסדרה מוגדרת כ"רעבה להצלחה". עד כמה הרעב הזה קיים בך? "את מכירה את הרעב שאחרי הצום של יום כיפור? זה בערך כזה רעב. הגעתי לתל-אביב בידיים ריקות, כדי לנסות את מזלי. זה היה סיכון גדול, אבל אני מאמין שאלה שלא מפחדים לקחת את הסיכון, יש להם את הסיכוי הכי גדול". הסיכוי הזה הביא לו את התפקיד בטלנובלה של ערוץ 10 (א'-ה', 21:00), ולאלוש יש רק מלים חמות לומר על צוות היוצרים והשחקנים. "הכותבים שלנו עושים אחלה עבודה, הם מרתקים אותי כל פעם מחדש", הוא אומר ומספר על קשרי חברות שנרקמו על הסט. אבל למרות שיכול להיות שבאמת מאוד כיף על הסט, איכשהו, על המסך הקטן החדווה הזאת לא באה לידי ביטוי ברייטינג. בוודאי קיווית שהסדרה תיצור יותר סחרור ממה שקרה בפועל. נכון? "אני חושב שהסדרה הזאת היא באמת אחלה, ואנשים לא נתנו לה מספיק צ'אנס. לכל סדרה יומית לוקח זמן הרצה עד שהיא תופסת, עד שמבינים את העומק של הדמויות. אני שם את כל הקופה שלי על ההצלחה של הסדרה ואני מהמר שהיא עוד תצליח", הוא אומר ברוב אופטימיות. "אני לא נכנס לכל ההתככים והדרכים המסתוריות של עולם הזוהר וגם אם אני קורא ביקורת רעה, אני מקבל את זה באהבה", הוא אומר, אבל מבקש לספר שיש גם פידבקים אחרים. "כשאני הולך ברחוב אני מקבל אחלה תגובות, לאו דווקא מילדים, גם מחיילים ואנשים יותר מבוגרים. אז אני לא יודע מה להגיד, אולי החליטו להתלבש עלינו ולקטול אותנו מההתחלה עד הסוף...". נוסקים או מתרסקים, נראה שאלוש גזר את הקופון שלו מהסדרה המדשדשת. חוץ מהעובדה שיצא לו לשחק לצדה של הטאלנטית בר רפאלי (אותה הוא מגדיר במילה אחת "מלאכית"), הוא נחשף אל מאחורי הקלעים של "להיות שחקן". "למדתי המון דברים חדשים. למשל, זה שאנשים מזהים אותך ברחוב ותמונות שלי מתנוססות בכל מיני מקומות באינטרנט. וגם, שפתאום כשאתה רושם 'אביב אלוש' בגוגל, יוצא לך משהו...", הוא אומר בהתלהבות בוסרית, ומסכם שמכאן, "בעזרת השם, השמים הם הגבול". ומה עם השאלה "מה היה אם"? לדבריו, לא מעניין אותו לחשוב מה היה קורה אם היה מקבל את התפקיד של זוהר להט ומשחק את הצמוד של נינט טייב. את הפינה הזאת הוא סוגר בנימה רוחנית עם "אני מקבל כל מה שקורה לי בחיים באהבה" ו"לא הגעתי לשם כי לא הייתי צריך, כי חיכה לי משהו אחר". ועכשיו? מה הלאה? מה יהיה ביום שאחרי "פיק אפ"? "אני בסך הכל שנה ותשעה חודשים בתל-אביב, ובמהלך התקופה הזאת קרו לי הרבה דברים. נכון, היו מכשולים בדרך והרבה פעמים היו לי את הרגעים האלו של 'פאק, מה אני צריך את זה? אני לוקח את הדברים שלי וחוזר הביתה'. אבל לא וויתרתי, ראיתי את זה בעיניים שלי והמשכתי. יש לי עוד המון חלומות ואני מגשים אותם לאט-לאט. אני יודע שזה נשמע קלישאה, אבל הכל קורה לטובה. בינתיים, כל בוקר, כשאני מתעורר, אני מודה על זה שאני חלק מהסדרה הזאת". זהו.. לא הצלחתי להעלות תמונה אבל לא נורא... אה, ועוד משהו: קראתי איפה שהוא שיעל בר זוהר עשתה פרסומת לסקס עם אביב או משהו כזה... לא בדיוק הבנתי...