שרשור היכרות

tulie

New member
../images/Emo20.gif שרשור היכרות ../images/Emo24.gif

אז לכבוד התקרבות השנה החדשה והצטרפותם של כל האנשים החדשים לפורום. בואו נעשה שרשור נוכחות. תכתבו מה שאתם רוצים על עצמכם, שמכם האמיתי אם תרצו, תחביבים, מסלולי לימודים, שם חיית המחמד ומה שלא תרצו. אני כבר אוסיף את עצמי יותר מאוחר

amdolev1

New member
מרים את הכפפה

נו, נו... מגיע לשנה א'. שמי עמית... ו... אמממ... לא הרבה יותר מזה. גר בהרצליה ולכלבה שלי קוראים קלי. וטולי, אם את מבטיחה משהו - את חייבת לקיים!

chayahd99

New member
נעים מאוד עמית../images/Emo70.gif

Join the club
צפויה לך חווית לימוד מעניינת ביותר במחלקה שלנו

amdolev1

New member
אני מריח ציניות?

כי הירחתי הרבה ממנה בשיחות עם מידענים בהווה ולעתיד...

chayahd99

New member
../images/Emo140.gif ממש לא...

האמת, הניסוח המקורי של ההודעה היה משהו קצת יותר פיצוצי, אבל זה כלל ירידה עליך, ואני עוד לא מכירה אותך, ולך תדע אולי עוד תיפגע מהשטויות שאני כותבת ולא תבוא יותר לבקר בפורום שלנו... אז החלטתי לשמור לעצמי את הקטילות, אולי לשלב שנכיר יותר טוב... בקיצור ולעניינינו, אני לא יודעת איך חוש הריח שלך, אבל אני מעולם לא חשתי ציניות בשיחות עם מידענים. מצד שני - אני גם לא נוטה לדבר עם יצורים כאלו יותר מדי
תכלס - אל תיתפס לדעות קדומות. פשוט תבוא ותראה בעצמך

amdolev1

New member
נו, נו...

אז בקשר לציניות - סליחה, תודה, שלום. אבל עכשיו אני מסוקרן... מה היה הניסוח המקורי? ועוד עם ירידה! מבטיח לא להעלב. גם אתמול עשיתי מערכת, אז כנראה שאני לא בורח לשום מקום...

chayahd99

New member
עזוב

זה כבר לא נשמע מי יודע מה
תיאלץ לחכות לפעם הבאה, אני מבטיחה שזה יגיע... אגב - שכחתי להציג את עצמי - נעים מאוד - אני חיה הסטודנטית הוירטואלית

igreenwald

New member
חיה איזו שנת לימוד את עומדת להתחיל

השנה או מה שמך האמיתי ראיתי אותך זמן מה מככבת בפורום ואני לא מצליח להתאפס על שמך האמיתי

chayahd99

New member
עדיף לא לשאול ../images/Emo3.gif

אני מתחילה את שנת הלימודים השישית בבר-אילן ואם לא היה ברור למישהו אז השם שלי חיה, זה השם שהורים שלי נתנו לי בברית וזה מה שכתוב לי בת"ז, ברשיון הנהיגה ובדרכון
לעומת זאת, השם שלך לא ממש מצלצל לי כשם מוכר. אני מדמיינת או שאתה חדש פה
אם אתה אכן חדש, אז ברוך הבא
ואם אני רק מדמיינת, אז תסלח לי על הסניליות והשכחה, כנראה אני מתחילה להזדקן...

igreenwald

New member
מסיים שנה ג יתחיל תואר שני

ישראל גרינוולד האם את נשואה בעלת מבטא אמריקאי מתחילה שנה ג' במידענות לאחר הפסקות, לימוד חינוך ועוד כמה דברים מה שאומר שיכולת להתחיל את הדוקטורט עם הותק שלך באוניברסיטה?

chayahd99

New member
ממממממש לא ../images/Emo98.gif

רווקה, נטולת מבטאים למיניהם, מתחילה שנה ב' במידענות ללא הפסקות, בורחת מחינוך ודומיהם ורחוקה מהדוקטורט מרחק שנות אור... זה עונה לך על השאלה
נ.ב. השם שלך בסופו של דבר כן צלצל מוכר, אבל ממקום אחר לגמרי וזה בגלל שאני מכירה ישראל גרינפלד מסוים, אך מסתבר שזה לא אתה אם שמך אכן גרינוולד.

igreenwald

New member
מתברר שעוד חודש חודשיים נפגש

יש מי שהיא במחלקה שעונה לתיאור הזה שתיארתי ישראל גרינפלד היה במחזור שלי בהסדר אור עציון מה עשית עד הלום בבר אילן? וכוונתי בותק לדוקטורט היא שאם אדם יודע מה הוא מחפש ומצליח בכך בשנה השישית באוניברסיטה הוא היה מתחיל דוקטורט

tulie

New member
באיחור אופנתי

(או לא) אני טולי עודמעט מתחילה את שנתי האחרונה לתואר הראשון. ולכלבה שלי קוראים שושי והיא גאון. תראו

chayahd99

New member
ממתי יש לך כלבה../images/Emo35.gif

ואני חשבתי שאני יודעת הכל
תגידי, איך היא מסתדרת עם חיפושיות

tulie

New member
היא מנסה לצוד אותן

לא שזה הולך לה כי הן עפות. אבל היא מאוד אוהבת את זה, חומנים במיוחד. כנראה שארית של יצר הצייד שבה. היא אצלי כבר 6 שנים בערך. אפילו כיכבה בעבודה שלי בבנית אתרים.

DGtal

New member
שלום אני דוד

מידענות ראשי. עולה לשנה ב'/מסיים שנה א' (איך שתעדיפו).

DGtal

New member
היה חם במילואים (39 בצל, ולא הייתי

בצל...). להורים שלי יש חתול, אבל אני זה שלרוב מאכיל אותו.

abcd80

New member
שלוםםםם

אני ליאורה ואני מתחילה שנה אחרונה בבר אילן אחרי לימודים במכללת אשקלון(שלוחה של בר אילן) ואני לומדת מידענות כחוג משני..ואשמח להשתלב פה בפורום ..! בהצלחה לכל הסטודנטים כאן!

למעלה