שרשור היכרות

chayahd99

New member
וואללה...

לא ידעתי שמלמדים מידענות באשקלון. שיהיה לך
ותרגישי חופשי לנצל את הפורום עד כמה שניתן

abcd80

New member
מידענות באשקלון..

לימדו עד סוף השנה הזאת.. שנה הבאה לא ילמדו מידענות כתוצאה מחוסר ביקוש לחוג הזה.

tulie

New member
הפסד שלהם

ברוכה הבאה אז זה אומר, שהרבה אנשים יעברו עכשיו מאשקלון לבר אילן?

abcd80

New member
אממ

אני רק יודעת שכמה סטודנטים שהתחילו את לימודי המידענות שנה שעברה באשקלון ייאלצו להשלים בבר אילן..למזלי עשיתי את כל הקורסים הנדרשים באשקלון לפני שביטלו את החוג ונשאר לי רק סמינריון וקורס שיווק שאותם עושים רק בבר אילן.

igreenwald

New member
שתהיה לך היכרות נעימה עם ד"ר שוהם

אני מצאתי כמה היבטים מעניינים וקצת חביבים בה חוץ מקנאה קטנונית מעט בכך שיש לה שומר מסך עם קומיקס של גארפילד, חוץ מזה שיווק אמור להיות מתוקשב במידה מסוימת השנה

abcd80

New member
מתוקשב?

תוכל להסביר לי מה זה בדיוק קורס מתוקשב?? מה היתרונות והחסרונות של מתוקשב? אני שואלת כי זו שנתי הראשונה בבר אילן ותודה מראש

chayahd99

New member
ההגדרה משתנה ../images/Emo103.gif

ההגדרה משתנה בין מרצה למרצה. בעקרון החומר (מערכי השיעור) אמור כולו להיות באינטרנט באתר hi-learn או בכל אתר אחר שהמרצה יבחר. הנוכחות בהרצאות, אם הן קיימות אמור להיות רשות. עד כאן מה שאמור להיות. בפועל יצא לי להיות אצל מרצים שלא שמו שום חומר באינטרנט וגם חייבו נוכחות וכל זה למרות שהקורס היה מתוקשב. בקיצור - נחכה ונראה... אך יש סיבה לאופטימיות כי לא הוקצה מועד מדויק וכיתה לקורס הזה, מה שאומר שכנראה לא יהיו שיעורים פרונטליים.

igreenwald

New member
הסבר המונח מתוקשב

באופן בסיסי הדבר אומר שהחומר הלימודי נמצא באינטרנט במקרה זה במערכת התקשוב של בר אילן התוצאה בחלק מהמיקרים שאחרי שמקבלים את הפרטים בשיעור הראשון ולא צריכים יותר להגיע לכיתה בשעה מוגדרת אלא עוקבים אחרי האתר. לרוב ביום שהוא אמור להתקיים הוא מתעדכן, במידה ויש תירגול הוא נשלח באי מייל למרצה או מונח באתר, בסוף הסמסטר נפגשים במבחן - זה המצב אצל מנחם דולינסקי אשר עידן ועמי סלנט נוטים לקורסים חצי מתוקשבים כלומר חלק מהשיעורים פרונטליים בכיתה וחלק בווב. ד"ר שוהם ובמובן אחר רחל קדר נכון לשנים שעברו, קדר משתמשת במצגות פאוור פוינט בשיעור והן ניתנות להורדה כקובץ וורד באתר שלה (לעיתים אף שעה לפני תחילת השיעור) ד"ר שוהם משתמשת בשקפים רבים בשיעור כל השקפים נמצאים כמסמכים נפרדים באתר התקשוב של הקורס כאמור במערכת תקשוב הקורסים של בר-אילן, כיכלל יש לד"ר שוהם כוונה לעבות את התכנים עם הסבר ופרוט אך בהתחשב בעומס שהיא נמצאת בו יש להטיל ספק עד כמה זה יקרה. לסיכום נראה מבחינתך שהמשמעות היא שיתכן ולא תצטרכי להעתיק מהשקפים שמוצגים אלא תוכלי מראש להדפיס אותם

r i n t

New member
גם אני

סיימתי שנה ראשונה. מיידענות משני. הספקתי להיעזר במידע שבפורום ותודה לכולכם. רינת.
בעניין חיות מחמד- יש בשכונה חתולה
שאימצה אותי יותר משאימצתי אותה. כולם מאכילים אותה והיא חוזרת אלינו (אחרי ארוחה טובה אצל השכנים
).

tulie

New member
שלום ../images/Emo24.gif

שמחה שאת נהנית מהפורום. נשמח לראות אותך עוד נשמע שלחתולה הזו יש אחלה חיים.

doer

New member
טוב אז גם אני מצטרף

שמי חגי ואני עולה לשנה שנייה במידענות ראשי עם ביולוגיה משני - זה יכול להיות חיבור מצוין לעבודה. ולא אין לי ולא היה לי חיית מחמד

למעלה