אכן כן זה דבר חשוב
D Dark Force New member 27/9/05 #1 ../images/Emo20.gifשרשור הכרות../images/Emo20.gif אוקיי אז אנחנו פורום חדש. ואני ואני מקווה שגם אתם רוצים להכיר את כולם אז בואו נפתח שרשור הכרות שם: גיל: פורומים מועדפים: ציטוט לחיים: אין לי ממש רעיונות לשרשור הכרות, וכולם כבר חרושים בואו נהיה מקוריים
../images/Emo20.gifשרשור הכרות../images/Emo20.gif אוקיי אז אנחנו פורום חדש. ואני ואני מקווה שגם אתם רוצים להכיר את כולם אז בואו נפתח שרשור הכרות שם: גיל: פורומים מועדפים: ציטוט לחיים: אין לי ממש רעיונות לשרשור הכרות, וכולם כבר חרושים בואו נהיה מקוריים
M moton New member 27/9/05 #3 עונה../images/Emo27.gif שם: מוטי גיל: 15 ו-9 חודשים פורומים מועדפים: טב"ע, פיק אפ ציטוט לחיים: אממ "נותנים לך - תקח, מרביצים לך - תברח"
עונה../images/Emo27.gif שם: מוטי גיל: 15 ו-9 חודשים פורומים מועדפים: טב"ע, פיק אפ ציטוט לחיים: אממ "נותנים לך - תקח, מרביצים לך - תברח"
M moton New member 27/9/05 #7 ../images/Emo12.gifשניה, שניה..... חשבתי שזה ברור מאליו שבפורומים מועדפים זה יב"ז.. חשבתי פורומים אחרים מועדפים... לא משנה, הבנתם
../images/Emo12.gifשניה, שניה..... חשבתי שזה ברור מאליו שבפורומים מועדפים זה יב"ז.. חשבתי פורומים אחרים מועדפים... לא משנה, הבנתם
ס ספירוושש New member 27/9/05 #16 עונה../images/Emo41.gif שם:ספיר{{אתם יכולים לקרוא לי ספ או ספירושש} גיל:14 עוד מעט 15.. פורומים מועדפים:טלנובלה בע"מ ופיק אפ ציטוט:אמממממ...........מים שקטים חודרים עמוק{{חח סתם משפט שחשבתי עליו עכשיו}}
עונה../images/Emo41.gif שם:ספיר{{אתם יכולים לקרוא לי ספ או ספירושש} גיל:14 עוד מעט 15.. פורומים מועדפים:טלנובלה בע"מ ופיק אפ ציטוט:אמממממ...........מים שקטים חודרים עמוק{{חח סתם משפט שחשבתי עליו עכשיו}}
D Dark Force New member 27/9/05 #4 אוקיי אז אני../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה| שם:שיר גיל: 16 פורומים מועדפים: טופמודל, טב"ע וכמובן יב"ז ציטוט לחיים: אל תתחרה באחרים, תתחרה בעצמך.
אוקיי אז אני../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה| שם:שיר גיל: 16 פורומים מועדפים: טופמודל, טב"ע וכמובן יב"ז ציטוט לחיים: אל תתחרה באחרים, תתחרה בעצמך.
C chen010189 New member 27/9/05 #31 בדיוק עשיתי תחרות עם עצמי עד המטבח (מיותר לציין שאני הגעתי ראשונה)
C chen010189 New member 27/9/05 #36 כן אני צריכה להכנס לכושר חוץ מזה אני מכירה ת'משפט הזה, אז 1. אני לא סתומה 2. אני לא טיפשה 4. ובטח שלא הכל יחד
כן אני צריכה להכנס לכושר חוץ מזה אני מכירה ת'משפט הזה, אז 1. אני לא סתומה 2. אני לא טיפשה 4. ובטח שלא הכל יחד
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 27/9/05 #2 אני עונה../images/Emo19.gif../images/Emo9.gif שם:סיון גיל:בנובמבר אני יהיה בת 13 פורומים מועדפים:טלנובלה בע"מ,רבלדה,פיק אפ ציטוט לחיים:"תן חיוך כי חיוך הוא קו עקום שמיישר את הכל!"
אני עונה../images/Emo19.gif../images/Emo9.gif שם:סיון גיל:בנובמבר אני יהיה בת 13 פורומים מועדפים:טלנובלה בע"מ,רבלדה,פיק אפ ציטוט לחיים:"תן חיוך כי חיוך הוא קו עקום שמיישר את הכל!"
M mirushi16 New member 27/9/05 #5 הופה^_^../images/Emo108.gif שם:מירי {מירושי,מירוש...כל יום יש לי ניק חדש } גיל:17 וקצת פורומים מועדפים:יב"ז {אני?מתחנפת?מה פתאום ,טב"מ ואחד שעתיד להפתח[?] ) ציטוט לחיים:בחיים אין רק שחור או רק לבן..יש גם אפור
הופה^_^../images/Emo108.gif שם:מירי {מירושי,מירוש...כל יום יש לי ניק חדש } גיל:17 וקצת פורומים מועדפים:יב"ז {אני?מתחנפת?מה פתאום ,טב"מ ואחד שעתיד להפתח[?] ) ציטוט לחיים:בחיים אין רק שחור או רק לבן..יש גם אפור
נ נעה של ה י ם New member 27/9/05 #6 ../images/Emo9.gif שם: נעה גיל: 17 פורומים מועדפים: טב"ע , פיק אפ, אקזיט, טופ מודל, זיהוי שירים, משחקי שירים... יש הרבה קיצר ציטוט לחיים: When you get to the end of the rope, tie a knot and hang on - אלינור רוזוולט
../images/Emo9.gif שם: נעה גיל: 17 פורומים מועדפים: טב"ע , פיק אפ, אקזיט, טופ מודל, זיהוי שירים, משחקי שירים... יש הרבה קיצר ציטוט לחיים: When you get to the end of the rope, tie a knot and hang on - אלינור רוזוולט
ח חנוש לאב טלי שרון New member 27/9/05 #8 ../images/Emo105.gifעונהההה../images/Emo3.gif שם: חן\חנוש\חנצ'ה גיל: 13 ביום שבת פורומים מועדפים: כותבת בעיקר בטב"ע, קוראת גם בפיק אפ, אקזיט, יב"ז, פסטיגל ועוד כמה ציטוט לחיים: העבר כבר עבר, ההווה הוא מתה לכן קוראים לו פרסנט באנגלית והעתיד לא ידוע. אז תחיה כל יום כאילו זה היום האחרון, ביום מן הימים זה יהיה נכון.
../images/Emo105.gifעונהההה../images/Emo3.gif שם: חן\חנוש\חנצ'ה גיל: 13 ביום שבת פורומים מועדפים: כותבת בעיקר בטב"ע, קוראת גם בפיק אפ, אקזיט, יב"ז, פסטיגל ועוד כמה ציטוט לחיים: העבר כבר עבר, ההווה הוא מתה לכן קוראים לו פרסנט באנגלית והעתיד לא ידוע. אז תחיה כל יום כאילו זה היום האחרון, ביום מן הימים זה יהיה נכון.
ח חנוש לאב טלי שרון New member 27/9/05 #12 ../images/Emo105.gifחח תודה../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif
B boopymylife New member 27/9/05 #11 ממ.. שם: ליאור גיל: 16 וחצי פורומים מועדפים: קומונת אורי! לא מתה על פורומים >< ציטוט לחיים: "הצער מהאתמול והפחד מהמחר הם צמד הגנבים הגוזלים מאיתנו את העכשיו" "נצלו כל רגע בחיים ,כאילו זה הרגע האחרון, כי החיים לא נמשכים לנצח"
ממ.. שם: ליאור גיל: 16 וחצי פורומים מועדפים: קומונת אורי! לא מתה על פורומים >< ציטוט לחיים: "הצער מהאתמול והפחד מהמחר הם צמד הגנבים הגוזלים מאיתנו את העכשיו" "נצלו כל רגע בחיים ,כאילו זה הרגע האחרון, כי החיים לא נמשכים לנצח"
ח חנוש לאב טלי שרון New member 27/9/05 #13 ../images/Emo105.gifהציטוטים דומים לשלי../images/Emo3.gif לפחות בסגנון. אני אוהבת את הציטוטים האלה