שרשור הכרות

Nofar723

New member
עונה...

שם:נופר גיל:14 וחצי פורומים מועדפים:טלנובלה בע"מ ציטוט לחיים:smaile to the world and the world smile to you

oshriti123

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

שם:אושרית(או אם תירצו אושריתה,אוש,אושרה וכו') גיל:13 וחצי פורומים מועדפים:טב"ע
,שירי מימון ציטוט לחיים:תמיד תסתכל על חצי הכוס המלאה... אני עושה את זה כל הזמן!

עונה../images/Emo9.gif

שם:נגה גיל:עוד מעט 13 פורומים מועדפים:טב"ע,יב"ז ופלוריסיינטה ציטוט לחיים:תראו עסוקים,ישו מגיע

עונה

שם:שי גיל:14 וחצי פורומים מועדפים:ט"ב ציטוט לחיים (יש שניים): כשהדלת לא ניפתחת כניראה ששם זאת לא הכניסה הנכונה. האויב הכי גדול שלך זה עצמך

sapirushhhhhhh

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם:ספיר גיל: ב-29.10 בת 14 פורומים מועדפים:טב"ע, אקזיט וכמובןןןןןןןןן יב"ז ציטוט לחיים: yesterday is the history, tomorrow is the history, and today is a gift that why we call it the present

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

שם: רעות גיל: 13 וחצי פורומים מועדפים: טלנובלה בע"מ, המומינים, אהבה מעבר לפינה ציטוט לחיים: לאכול

REUT TV

New member
גמני../images/Emo9.gif

שם: רעות גיל: 17 וחצי פורומים מועדפים: אהבה מעבר לפינה ובוני אתרים ציטוט לחיים: עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע!

LiaTooosH

New member
אני../images/Emo3.gif

שם: ליאת גיל: 13 וחצי פורומים מועדפים: יש כמה..
ציטוט לחיים: "החיים הם כמו אופניים, אם זה קל לך זה סימן שאתה בירידה" ויש עוד כמה בסגנון של זה..

הכרות..

שם: תומר ליבוביץ גיל:16 פורומים : אנג'י ג'ולי,עברי לידר,אקזיט,אבודים ציטוט: אם לא תחייכו החיים לא יחייכו אליכם ןגם אם מישהו מפנה לך את הגב, תיגע לו בתחת

chen010189

New member
אני../images/Emo9.gif

שם:חן גיל:16.5 פורומים מועדפים:פיק-אפ ועכשיו בטח אני אתמכר גם לזה, אפילו שאני לא מוכרת בתור מעריצה של יעל בר זוהר... אתם יודעים "יעל בר זוהר? אה אני מכירה אותה, ברור שאני מכירה" ציטוט לחיים:בנות, המנהל של הפורום הזה רווק, והוא יותר שווה מארי גולדמן, אז יאללה... להסתער

chen010189

New member
מה, הוא כוסון על, ועל זה נאמר:

שירושששש
ששששש
שששששש
שששששש=כי שלמות זאת לא מילה גסה אעאעאעאעאע=]=]
מושלם
שירוששש תעשה לי דארק פורסה D: כחךעחקפרעחקף!!!!!!11111111111111111111 שיואווווווווווווו תביאו לי מים *מתעלפת*

../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif

שם: סמדר גיל: 13 וחצי
פורומים מועדפים: מיכאלה, ואני קוראת גם בטלנובלה בע"מ והשיר שלנו.. ציטוט לחיים: משהו שיעל [שרוני
] אמרה ואימצתי, למה זה אחלה דבר: "תעשו כל יום לפחות דבר אחד שמפחיד אותכם"

אנייי רואה שכל טב"ע פה חחחח

שם:סתיו קרטאו לי איך שבא לכם חחחח גיל:עוד 5 ימים 14 פורומים מועדפים:טב"ע טופ מודל טלנובלות ועוד... ציטוט לחיים:"החיים קצרים .....,פשוט תהנו"

Dorushh 3

New member
ממ..../images/Emo9.gif

שם: דור גיל: 13 פורומים מועדפים: ט"ב, שירי מימון, פסטיגל, וקצת השמינייה..
ציטוט לחיים: תלמדו מתמטיקה
סתם
אין לי
פשוט אני באמצע השיעורים

למעלה