שרשור הפאנארטים של חברי הפורום

לי Li

New member
../images/Emo20.gifשרשור הפאנארטים של חברי הפורום

נתחיל בהגדרה קצרה לפאנארט (אני יודעת ברובכם יודעים, אבל אולי יש כאלה שלא 0.0 אז כדי למנוע שאלות על זה בהמשך השרשור הגדרתי לכם בקצרה: ^^). פאן = fan כלומר, "מעריץ" ארט = art כלומר, "אומנות" כלומר, כשאומרים פאנארט מתכוונים לדברי אומנות שונים (XD לא במובן של ציורים של ליאונרדו דוינצ'י וכזה אלא סתם ציורים) שהוכנו ע"י מעריצים בהתאם לסדרה/סרט/ספר/קומיקס/כל דבר אחר אותו הם מעריצים (או סתם קוראים/רואים). [טוב, הגדרה עקומה XD אבל אני מאמינה שהבנתם
] אז קדימה, שרשרו לכאן את הציורים שהכנתם על אינויאשה (ביד, בצייר, פוטושופ או כל דבר אחר
)

לי Li

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif וכמו שהבטחתי - הנה שלי:../images/Emo9.gif

סתם כדי שזה יראה מסודר יותר ואני אבין איזה תגובה לאיזה ציור אני אשרשר את התמונות שלי לכאן ^^" מקווה שתאהבו אשמח לשמוע הערות, ביקורות בונות (בצורה נחמדה אבל ^^") וכל דבר אחר

לי Li

New member
../images/Emo26.gif ססשומארו ^^

אה, ד"א, בתמונה הקודמת שכחתי לציין שתתעלמו מהעובדה שאינויאשה יצא כמו ילדה קטנה -.-"

לי Li

New member
תודה ^_^

LOL ועכשיו אני שמה לב שיש לך ניק מאוד מצחיק ^_^ *כפית*

לי Li

New member
כפית

מציינת מצב רוח הזוי, ככה שאם יגידו לי "כפית" אני אתפוצץ מצחוק 0.0 אכן, מוזר 0.0

לי Li

New member
../images/Emo26.gif אותו ססשומארו

אחרי שניסיתי לעשות משהו במחשב ויצא עקום XD ד"א התמונות מצולמות במצלמה דיגיטלית (; ; אני נטולת סורק) זה למה האיכות לא משהו 0.0

לי Li

New member
../images/Emo26.gif שיפו-צ'אן ^_^

תתעלמו מהעובדה שהראש שלו נחתך באמצע... התחלתי לצייר אותו קצת גבוה מידי בדף ולא רציתי להתחיל מחדש ^^"

לי Li

New member
../images/Emo26.gif יוקי ../images/Emo11.gif

*דוחפת ציור שלא קשור לאינויאשה כי אני חייבת*
אולי חלקכם מזהים אותו מ"גרויטיישן"

לי Li

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif אריגטו

נמ, אני אשתדל לצייר את שואצ'י ^_^ אבל אני מקווה שייצא לי לצייר עוד בחופש בכלל ; ; החופש עובר מהר מידי ; ; (תיכננתי לצייר המון בחופש, בסוף ציירתי רק שני ציורים, ססשומארו ושיפו שפרסמתי כאן. נמ :|)

y a m i girl

New member
*לאאוהבתאנשיםמוכשרים*|מדוזה|../images/Emo82.gif

אבל זה כל כך דומה! את מוכשרת מאוד. ציירי עוד גראווי!!!

למעלה