שרשור הפאנארטים של חברי הפורום

לי Li

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif ואני אשתדל

לצייר עוד גראווי ^_^ בתקווה שאני אספיק בחופש הזה. למרות שעכשיו עשיתם לי חשק לצייר

Fay Wood

New member
אלהים זה כל כך יפהה!!! ../images/Emo7.gif

זה יצא מהמם!!!!!!!!!!!!! אתם מוכשרים מידי
רק אני לא יודעת לעשות כלום... חוץ מלשיר... אוקי אז אני יודעת לעשות משו
אני חושבת שבמפגש פורום הבא יהיה לי יותר ביטחון ואני אשיר לכם
או שלא....
חחחח אני אשתוק עכשיו ><

לי Li

New member
../images/Emo24.gif תודה

ובתכלס, גם את יכולה לצייר ככה, פשוט מתחילים לצייר, בהתחלה יוצא עקום, אח"כ מתרגלים ובסוף יוצא פחות עקום
יהיה נחמד לשמוע אותך שרה
(בנחה שאני אבוא למפגש הבא בכלל 0.0 הורים מגוננים מידי יש לי -.-)

Fay Wood

New member
זה בסדר, גם ההורים שלי ככה

אבל כשאמרתי להם שקטי ואורן הם בני 18 וששכנה שלי מכירה אותם (שני אומר לכם משהו?) אז הם נרגעו... תלכי על ה-'בני 18' חחח... ולי הכל יוצא עקום...
אני מנסה עכשיו לצייר דמות כזאת שתמיד נמצאת בכל מקום בחלומות שלי (ספוווקיייי....) ואני תקועה על השיער כי זה הקטע הכי יפה...
בעעע אני גרועה 0.0 אה כן, ובבקשה ^_^

איזה יופי של ציורים!../images/Emo20.gif

כישרונית בטירוף ^_^ אהבתי את שיפו שלך....:)) לא פייר שכולם יכולים להעלות ציורים ואני לא ): אין סורק, אין מצלמה, אין חיים. בלע :/

לי Li

New member
תודה רבה רבה ^^

אגב, המשפט שלך "אין סורק, אין מצלמה, אין חיים." כל כך דורש את ההמשך "קשה קשה..." XDD עזבי, אני מחורפנת טוטאלית אחרי ניסיון להכין פרוייקט לבית ספר (מוות לפרוייקטים לבגרות ><) ידעתם שאוסקר ויילד מהג לקשט את החדר שלו בנוצות טווס וחמניות? XDD טוב, נמ, אני אשתוק =X

נ ו ע

New member
כל הציורים שלך ממש יפים ../images/Emo9.gif

עם מה את מציירת את הקוים השחורים?

לי Li

New member
שוב תודה ../images/Emo24.gif

ושאלה אותי מישהי במסרים אז אני אענה כמו שעניתי לה: בעיקרון, את הקווים השחורים אני מציירת עם עט-טוש שחור נובע עם כיתוביות מוזרות עליו ביפנית XD באמת. ככה שאני בספק אם ניתן למצוא אותו בארץ (אבל אני עדיין צריכה לברר איפה אני יכולה להשיג עט דומה לזה 0.0). בכל אופן, לפעמים אני גם משתמשת בעט שאפשר למצוא בארץ (הוא קצת פחות נוח אם רוצים לעשות קווים עבים כי צריך לצבוע איתו הרבה זמן, אבל הוא עדיין טוב והרבה אנשים מפורום "אנימה ומנגה" משתמשים בו גם כן ממה שהבנתי ^_^). זה עט שחור נובע של פיילוט וכתוב עליו PILOT G-TEC-C4
זהו

נ ו ע

New member
כן גם אני משתמשת בפיילוט לפעמים

כשלא חבל לי על ההצלולות שאני עושה בעיפרון

לאיכולה לשים את שלי... ):

(1)כווווול הקבצים במחשב נמחקו. (2)הסורק, לאחר פרפורי גסיסה ארוכים, מת באופן סופי בהחלט. הדליקו נר לזכרו.
(3)הציורים עצמם מזוויעים. אתם לא רוצים לראות אותם.

לי Li

New member
../images/Emo4.gif

קודם כל אל תגידי שהם מזוויעים, אנשים לפעמים יותר מידי ביקורתיים כלפי עצמם, אני בטוחה שהם לא מזוויעים ^^" דבר שני, נמ, יש לך אולי מצלמה דיגיטלית? אפשר לצלם את הציורים ולהעלות למחשב (זה מה שאני עשיתי ^^")

לי Li

New member
אה! יופי ../images/Emo13.gif

*מחכה לראות את הציורים* (אם הם יהיו מזוויעים אני אגיד לך, אל תדאגי
אבל אני אומרת את זה רק כי אני בטוחה שהם לא יהיו מזוויעים XDD )

למעלה