בכלל לא..
C chen010189 New member 4/12/07 #25 ../images/Emo31.gif../images/Emo10.gifדווקא זאת אחת התמונות שאני אהבתי
L love to hate you New member 4/12/07 #27 אל תקחי את זה אישית ../images/Emo6.gif אני פשוט לא אוהבת זקן בכלל וגם ספנסר צריך להוריד את הרעמה
C chen010189 New member 4/12/07 #37 כן ספנסר באמת צריך אף פעם לא עודדתי פנים מלאות עם זקן, שפם, זיפים וואטאבר זה פשוט לא מתאים
L Lies for the Liars New member 4/12/07 #33 דווקא ממש כןXD../images/Emo205.gif כיאלו יפה לו גם עם וגם בלי.
ד דני האלה New member 4/12/07 #35 ../images/Emo45.gif אם הוא יוריד את הזקן הוא יראה יותר צעיר ונשי XD וזה גם מה שהופך אותו ליותר חתיכי *גבות*
../images/Emo45.gif אם הוא יוריד את הזקן הוא יראה יותר צעיר ונשי XD וזה גם מה שהופך אותו ליותר חתיכי *גבות*
F fat lip New member 5/12/07 #38 לעומת זאת ג'ון..../images/Emo99.gif פשוט מדהים לו גם שיער ארוך וגם זקן. אני בדכ לא מתה על זה, אבל לו זה כל כך כל כך כל כך יפה. חבל שעכשיו הוא שוב מכוער. מגולח. ומסופר.
לעומת זאת ג'ון..../images/Emo99.gif פשוט מדהים לו גם שיער ארוך וגם זקן. אני בדכ לא מתה על זה, אבל לו זה כל כך כל כך כל כך יפה. חבל שעכשיו הוא שוב מכוער. מגולח. ומסופר.
D DontWakeMeUp New member 4/12/07 #20 ../images/Emo99.gif החיוך של ריאן אוףףף לא תבינו! טוב נו רק שיר.
F fat lip New member 4/12/07 #30 ברנדון: ~מציע לה עוגיה~ ריאן: ~מפחד מהאישה הבלונדינית ואוחז בג'ון~ ג'ון: ~..פוחד מהראש של ברנדון~ ספנסר: ~רוצה את העוגיה~ תראו איך הוא מסתכל עליה.
ברנדון: ~מציע לה עוגיה~ ריאן: ~מפחד מהאישה הבלונדינית ואוחז בג'ון~ ג'ון: ~..פוחד מהראש של ברנדון~ ספנסר: ~רוצה את העוגיה~ תראו איך הוא מסתכל עליה.
3 3has3 New member 4/12/07 #32 כל כך XD חברה שלי אצלי ואחותי גם קראה את זה ושלושתינו התחלנו לצחוק כל כך XD דניאל [חברה שלי]:"ושלושתינו על הרצפה" *בקול של מורה*
כל כך XD חברה שלי אצלי ואחותי גם קראה את זה ושלושתינו התחלנו לצחוק כל כך XD דניאל [חברה שלי]:"ושלושתינו על הרצפה" *בקול של מורה*
B BrsJ New member 4/12/07 #34 ראיתם שג'ון התגלח? T.T בתמונה החדשה עם הפוסטר, אז בפוסטר יש לו זקן ובמציאות אין לו. אני הולכת לבכות את הזקן של האיש-בעל-הזקן שהוא לא בעל זקן יותר. **מבכה** **דמעות, עיניינים**
ראיתם שג'ון התגלח? T.T בתמונה החדשה עם הפוסטר, אז בפוסטר יש לו זקן ובמציאות אין לו. אני הולכת לבכות את הזקן של האיש-בעל-הזקן שהוא לא בעל זקן יותר. **מבכה** **דמעות, עיניינים**