שרשור חוות דעת.

Girlsim

New member
ממש יאפפה

רק האף לא דעת למה הוא מפריע לי .. או שזה הפה

zoai10

New member
נמ....

היא ממש יפה! תשני לה תפה דחוף!! גבות יותר דקות אף לשנות את הכל! וזהו!!! והיא מושלמת!

Black Parade

New member
ח"ד../images/Emo39.gif. ../images/Emo168.gif

תחליפי שיער למשו יותר מיוחד.
מבנה פנים מלוכסן ולא נראה כ"כ טוב.
בסך הכל נורא רגילה.

Girlsim

New member
היא יאפפה

אבל האף והפה עושים אותה דומה לעכבר. תשני את האף ואת הפה. והיא תהיה יותר יאפפה :]

zoai10

New member
נמ...

היא לא ממש ראליסטית תשני צבע עינים לכחול שיער תסרוקת אחרת דחוף! איפור לא משו בעיניים נורא ואיום סליחה.. הסקין לא ראלסטי תחליפי אף להגדיל והוא שפיצי מידי פה להגדיל שפה עליונה זאת דעתי!

Arise

New member
ואו,../images/Emo54.gif

הגזמתם עם הקטע של הריאליסטי, זה סימס! משחק! למה זה חייב להיות ריאליסטי?

וואו

היא ממש יפה אני ממש חולקת על דעת האחרים יש בה משהו שלווה ואצילי היא יפה אבל לא פוטוגנית אני ממליצה להמשיך לעבוד עליה קצת בשער ובאיפור אבל אני אהרוג אותך אם תגעי בתווי הפנים שלה!!!!!!!!!!!!!

Black Parade

New member
קודם כל../images/Emo70.gif../images/Emo203.gif ../images/Emo168.gif

תורידי משם את השרשרת התקועה הזאת
תחליפי שיער. זה לא משהו אישי, אני פשוט לא כל כך אוהבת את השיער הזה. גבות קטנות מידי יחסים לעיניים. הצורה של העיניים לא נראית ממש טוב, הן גם קטנות מידי והאיפור עושה אותן פחות יפות. האף נראה כמו של בע"ח. תרחיבי אותו טיפה ותורידי מהחידוד שלו. השפתיים קטנות ומחודדות.
בכללי, היא פסדר. אבל דרוש שינוי.

not4crazy

New member
אני לא מתלונן או משהו,

אבל זאה הפעם החמישית בערך (!) שאת מדברת אליי בתור בת. אני בן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111

מממממממממממ......

היא מאד מאד יפה ואמיתית פשוט לא נראת כמון סימסית אלה כמו משהי שראיתי ברחוב אבל מפריע לי הקרירות שלה אם את יכולה תטפלי בזה חוץ מזה היא מהממת

בקשר להודעה הקודמת שלי היא מיוחסת ל

ראישונה אני לא רוצה לפגוע אבל השניה נראת דוחה

mayia123

New member
חוות דעתי...../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

אממ יאפה!
אבל...
האף שלה לא יודעת קצת מעצבן תשני אותו! והשיער די רגיל לא כל כך מיוחד.. אבל חוץ מזה::: מושלמת!!!!!

למעלה