מ מיכיל New member 3/7/05 #17 yellow ../images/Emo128.gif בשאר השירים הנותרים אני מאוהבת קשות ,אבל נראה לי שהולכים להוריד את EVERYTHING'S NOT LOST - למההההההההההההההההה???? טוב, הכל רק שלא תורידו לי את TROUBLE אז זה באמת בעיה...
yellow ../images/Emo128.gif בשאר השירים הנותרים אני מאוהבת קשות ,אבל נראה לי שהולכים להוריד את EVERYTHING'S NOT LOST - למההההההההההההההההה???? טוב, הכל רק שלא תורידו לי את TROUBLE אז זה באמת בעיה...
D dans girl New member 4/7/05 #1 ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifארוך מדי לכותרת../images/Emo3.gif ../images/Emo128.gifeverything's not lost../images/Emo128.gif וואי, אין לי מושג מה אני עושה סיבוב הבא../images/Emo122.gif
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifארוך מדי לכותרת../images/Emo3.gif ../images/Emo128.gifeverything's not lost../images/Emo128.gif וואי, אין לי מושג מה אני עושה סיבוב הבא../images/Emo122.gif
ל לאונרדו החדש New member 5/7/05 #35 Yellow../images/Emo128.gif לא להוריד את ENL!!!!! די נו זה שיר כל כך יפההההההההה אל תורידו אותווווווו הצילווווווווווו יהיה לפחות אפשר להחזיר אותו בגלגל הצלה???? רן....
Yellow../images/Emo128.gif לא להוריד את ENL!!!!! די נו זה שיר כל כך יפההההההההה אל תורידו אותווווווו הצילווווווווווו יהיה לפחות אפשר להחזיר אותו בגלגל הצלה???? רן....