שלי אנחנו להקה גרוזינית ויש לנו עטיפות דיסקים מכוערות! חעחע
M may90 New member 9/7/05 #16 שלי ../images/Emo3.gif אנחנו להקה גרוזינית ויש לנו עטיפות דיסקים מכוערות! חעחע
M may90 New member 10/7/05 #18 זה הדיסק שיצא לנו בעוד 35 שנה! שימי לב לשם שלו! אהה ומיי צריך תמונה שלך במדי צופים עושה את הסמל של נכון תמיד הזה! אם שכחת איך הראשון שלנו יראה...
זה הדיסק שיצא לנו בעוד 35 שנה! שימי לב לשם שלו! אהה ומיי צריך תמונה שלך במדי צופים עושה את הסמל של נכון תמיד הזה! אם שכחת איך הראשון שלנו יראה...
H Hip Hop star New member 10/7/05 #31 ../images/Emo2.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מאי?! זה אומר שהוצאת אותי?בסדר........................
M may90 New member 10/7/05 #32 ../images/Emo2.gif אמרתי לך שאנחנו לא באמת שרים ומנגנים!! זו להקה ללא כשרונות! (ולך יש כישרון)
H Hip Hop star New member 10/7/05 #36 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אין לי כישרון!את זוכרת שאמרתי לך שאמרו לי שהקול שלי הוא שילוב של כריסטינה,אבריל וסשה? אז שכבר לאאאאאאאאאאאא!הלך לי הקול!!!!!!!!ככה שאין לי כישרון יותר..........
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אין לי כישרון!את זוכרת שאמרתי לך שאמרו לי שהקול שלי הוא שילוב של כריסטינה,אבריל וסשה? אז שכבר לאאאאאאאאאאאא!הלך לי הקול!!!!!!!!ככה שאין לי כישרון יותר..........
H Hip Hop star New member 10/7/05 #42 את זה הבנתי!!!!!../images/Emo46.gif לא הבנתי למה אמרת את זה!!!!!!!! מה,את מקנאה שהייתי הרבה הרבה הרבה הרבה לפנייך?!או שאת רוצה לשתף אותי בבעיותייך?
את זה הבנתי!!!!!../images/Emo46.gif לא הבנתי למה אמרת את זה!!!!!!!! מה,את מקנאה שהייתי הרבה הרבה הרבה הרבה לפנייך?!או שאת רוצה לשתף אותי בבעיותייך?
H Hip Hop star New member 11/7/05 #44 אויש,מאי... שתבי..אני שונאת שמערבים אותי בעצבים של מישהו אחר... תודה.......*7*(המבין יבין...)