שאלון חם חם!!!!

assafein

New member
לא מבטיח לסיים.. אבל יש כוונות טובות../images/Emo3.gif

בכללי:.>>>> שם: אסף גיל: 17 מזל: שור מאכל אהוב: אממ כל מה שעשה פעם מווו
שתייה מועדפת: מיצי פירות למיניהם.. סדרה: פיג'מות וסימפסונס האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: גנבתי לאחותי את הממתקים
האם את אוהבת לצחוק על אנשים: כן!!!
חיות מחמד: הכלבה החמודה שלי
מכונית אידיאלית: כל מה שיתנו לי לנהוג בה
מוזיקה בכלליות: שומע הכל בכיף... להקה אהובה: יש כמה.. לדוגמא, בית הבובות וכנסיית השכל.. כמה אחים יש לך? אח ואחות.. גדולים ממני.. מאמין באהבה וירטואלית? לא יודע... הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? כן... מאמין באהבה ממבט ראשון? שאלה טובה.. מהי אהבה בשבילך? התשובה לא ברורה.. מה הדבר שעושה אותך למאושר? התקלתם אותי עם השאלות האלה
מה אתה אוהב לעשות? כל מה שקשור לספורט(כשאני לא פצוע) ולהפצע
מקומות בילוי מועדפים: כל עוד עם אנשים שכיף איתם אז לא משנה.. אבל המגרש זה מקום טוב.. אתה אוהבת להיות בבית? כן.. אתה אוהב ילדים? לא סגור על זה
אתה וותרן או עקשן? תלוי בסיטואציה.. לרוב וותרן.. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? זאת עובדה שזה 3 מרכיבים?
אבל חיבור בין האנשים, הנאה ואיכפתיות או משהו כזה.. המרחק הפיזי כן קובע? לא יודע.. מהי המילה שמאפיינת אותך? הפכפך.. אתה בחור קנאי? לא.. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אממ אני מדבר כל כך הרבה שאני לא כל כך מקשיב לעצמי
האם אתה מאמין בה´?: בהתלבטות ארוכה.. החיים הטובים לדעתך: יש צדדים טובים ויש צדדים רעים.. אבל הכל עם חיוך.. אז כנראה שכן.. היחסים עם ההורים טובים? בהחלט.. לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: מכנסי ספורט וחולצת מכבי למיניהם... איפור: מסקרה והדגש חום בעייניים
ברגע זה:>>> לובש: גופייה, מכנסיים קצרים וקיבוע סקסי במיוחד
מוזיקה: אין.. חושב על: תשובות לשאלון.. הדבר האחרון ש..>>>. עשיתי: ישנתי.. קראתי: את השאלון זה או זה:>>> מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה.. במיוחד אם הוא אייס
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: . לוקח בקלות חתולים/כלבים: כלבים!!!
אוכל/ממתקים: אממ שאלה טובה.. אין הכרעה.. קולה/פפסי: זה באמת משנה? מי היית רוצה...>>>> להרוג: מי שכתב תשאלון הזה.. לשמוע: אין משהו מיוחד.. להיות כמו: מייקל ג'ורדן.. האחרון: הסרט האחרון שראית בקולנוע: לפגוש את דייב.. בטלוויזיה:. כולם משתגעים על מרי במחשב: וואאוו.. המון זמן לא ראיתי במחשב.. מספר אחרון שחייגת: למשהו מהסניף לדעתי.. לא סגור מי
דבר אחרון ששתית: שוקו.. דבר אחרון שאכלת: אפרסק.. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בבוקר פעם אחרונה שבכית: אממ מזמן.. פעם אחרונה שחייכת: כל הזמן
הדבר האחרון שאמרת: בוקר טוב לאמא.. הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: לא שמתי לב.. הריח האחרון שהרחת: חח למשהו היה מאוד מאוד משעמם... האם אתה:>>>> מעשן?: לא. ישן עם חיות פרווה: נגמלתי
מנגן על כלי נגינה: לא
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: חחח לא יודע... קורא עיתון: כן.. מאמין בנסים: וואוו.. נראה לי שכן.. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: מאוד רואה בשוטרים חברים או אויבים: אנשים סמכותיים ששומרים על החוק.. אוהב אלכוהול: תלוי.. מאמין באסטרולוגיה: מידי פעם מאמין בקסמים: מידי פעם.. מתפלל: מידי פעם.. מבקר בבית כנסת: לעיתים רחוקות.. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לא יודע.. תנו לי לסיים י"ב ולקחת הפסקה מלימודים.. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: רק אם הם לא חשודים.. חובש כובעים: בטיולים
שונא את עצמך: לפעמים.. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא.. אוהב את הכתב יד שלך: למרות שהוא חרא אבל כן
מאמין במכשפות: לא יודע מאמין בשטן: כנ"ל מאמין בשדים ורוחות: כנ"ל נותן אמון בקלות: תלוי במה.. אוהב לטייל בגשם: כןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!! אוהב ציניות: כנ"ל
שר במקלחת: בהחלט
האם יש לך:>>> סודות: כמו לכל אדם אחר.. חלום שחוזר על עצמו: כן.. פירסינג/קעקועים: לא.. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משהו שקשור לספורט.. סרט אהוב: שרק למיניהם, משפחת סופר על וסרטי קומדיה שטותיים פשלה: הרבה.. הבן אדם הכי שנוא: אין.. הדבר הכי קשור אלי: לא יודע.. הכי שונא בעצמי: הפציעות והגובה(שלא מאפשרים לי לשחק כדורסל ברמה גבוהה
) נגמר?

למעלה