שרשור מקוון

mayane21

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo202.gif../images/Emo20.gif שרשור מקוון ../images/Emo20.gif../images/Emo202.gif../images/Emo20.gif

mayane21

New member

lilo4

New member
מבינה אותך...

גם לי היו כמה פוסטים בתכנון, ומיום חמישי הייתי דבוקה למסך הטלוויזיה... באופן אישי לקחתי את כל האירוע הזה קשה מאוד, ולא באמת הצלחתי להרים את עצמי לעשות דברים אחרים
אבל החיים ממשיכים הלאה, ולמען האמת כל ההתעסקות האובססיבית הזו בשריפה לא עשה לי טוב, ואני חושבת שכולנו צריכות קצת גם את הדברים ה"שטחיים" האלה, בשביל לשמור על שפיות

mayane21

New member
זה כל כך השפיע שלא היתי מסוגלת לעשות כלום.

לא ללמוד ולא להיות בפורום שלי והאהובים עליי. הראש והלב היה במקום אחר. את צודקת ושנדע רק טוב

danra

New member
../images/Emo137.gifהגרלה בהשראת חנוכה....../images/Emo138.gif

פוסט
עם הגרלת תמצית שמנים של דקלאור ושמן זית של שמנא. מוזמנות לקרוא ולהירשם בפוסט.

תולי01

New member
../images/Emo262.gifמדריך הציפורניים השלם ../images/Emo140.gif

הרבה זמן חשבתי והשקעתי בו, ואתמול הוא סוף סוף יצא לדרך - מדריך הציפורניים השלם ! המדריך יחולק לפרקים ותוכלו למצוא בו את כל מה שקשור לטיפוח הציפורניים - סידור הציפורניים, טיפול בקיוטיקל, בסיסים, מחזקים ועוד הרבה. כל פרק יוקדש לנושא אחר ויהיו בו גם המון הפתעות שיחולקו
כתבתי את זה גם בפוסט עצמו אבל אני רוצה לבקש גם מכן באופן אישי, בתור חובבות ציפורניים מושבעות ובתור כאלה שהתנסו כבר בהמון מוצרים שונים - אני מאוד מאוד אשמח אם גם אתן תתרמו את חלקכן למדריך ותקחו בו חלק ! בסוף כל פרק, כתבו את ההתנסות שהיתה לכם באותו נושא - אם זה המלצות/השמצות על מוצרים, טיפים וכו' - כדי שכל מי שיקרא את זה בעתיד יוכל לקבל תמונה שלמה. אני ממש אודה לכן אם תשתפו פעולה בפרוייקט הזה וביחד נרים מדריך מפורט
בסיום המדריך אני גם אעלה פוסט מיוחד שיוקדש לטיפים הנבחרים שלכן וקרדיטים לכותבות כמובן
בנוסף, גם כתבתי שאני פותחת את הבלוג בזמן המדריך ואפרסם בו גם תמונות ציפורניים של הקוראות (ולא רק שלי לשם שינוי..חחח) אז את כל תמונות הציפורניים המהממות שלכן אתן מוזמנות לשלוח אליי במייל - [email protected] - ותוכלו לראות את הציפורניים שלכן מככבות בבלוג
מקווה שתהנו ואני מאוד אודה לכן על שיתוף הפעולה

lilo4

New member
רעיון מעולה!

אני קצת סקרנית לגבי המוצרים של MAVALA [אייתתי נכון?!] שיהיה בהצלחה
אם אני אוכל לתרום בהמשך לפרוייקט אני אשמח

תולי01

New member
איזה יופי ! תודה ../images/Emo24.gif

וכן, אייתת נכון...חחח אני ממש ממש מרוצה מהם, ניסיתי אותם במשך הרבה זמן לפני שכתבתי ואני עוד אכתוב על כל אחד מהם חוות דעת מפורטת, אבל כבר מעכשיו אני יכולה לגלות לך שהם פשוט טובים (יש כאלה שיותר התחברתי וכאלה שפחות) ולגבי חלק מהמוצרים מדובר בלהיט אמיתי לדעתי
ושוב תודה על הנכונות להשתתף

lilo4

New member
האמת

שקראתי את ההמלצה שלך על המייבש שלהם [אי שם באחת ההודעות למטה]. אני בדיוק מחפשת מייבש חדש, וכ"כ התלהבת מהם שנראה לי שזה שווה ניסיון. נראה לי שאת כבר מומחית
איפה אפשר לקנות מוצרים שלהם? ראיתי באיביי שני מוכרים שמוכרים את המייבש שלהם, אבל יש עוד אופציות?

תולי01

New member
לגמרי שווה

אני עוד אכתוב עליו במפורט בהמשך אבל אל את יכולה לקבל את ההמלצה שלי כבר עכשיו - Mavadry - אפשר לקנות גם בארץ בעדן טבע מרקט ובבתי פרקחת פרטיים, צירפתי באחת ההודעות הקודמות את הקישור לאתר שלהם, שם יש פירוט הסניפים.

lilo4

New member
אחלה, תודה רבה

מקסימום אני אקח את הסיכון ואזמין מאיביי [אלה מוכרים שאני לא מכירה...]. המחירים שמצאתי לא מאוד כואבים בכיס

תולי01

New member
חחח ../images/Emo6.gif

לקח לי שניה אחרי שקראתי להבין שהתכוונת שוויצרית משוויץ ולא שוויצרית כמו שחצנית - קרעתי את עצמי פה
ולגבי החברה, כבר קראתי המלצות על הלקים וגם התנסיתי בכמה שהיו מצויינים, אבל זו פעם ראשונה שהתנסיתי בכל המוצרים הטיפוליים שלהם לציפורניים וכמו שכבר כתבתי, אני ממש שמחה שהיתה לי את ההזדמנות הזאת ואני כמובן אשתף בכל ההתנסויות !

Ultra marine

New member
../images/Emo6.gif איזה קטע!

אני ממש אוהבת אותה, היא מגניבה ומגוונת ולא ממהרת לתת חוות דעת חיובית לכל הדורש (אהם אהם, טיפני, אהם, אהם). אשמח לקרוא את הביקורת המלאה! :)

mayane21

New member
פרוייקט משגע ומבורך ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

כל הכבוד לך יקירתי !

תולי01

New member
בכל מקרה

אני משקיעה המון בפוסטים האלה, גם בכתיבה, בצילום, בעריכה ובהגרלות וגם דואגת בכל פעם להעלות לכאן קישור בכל פעם שעולה פוסט חדש - כל מה שצריך זה לעשות קליק, זה באמת לא נראה לי כזה קשה, שבשביל לחסוך את זה אני אעלה את זה לכאן... אחרי הכל, זה בכל זאת הבלוג שאני כותבת ומן הסתם אני רוצה שתקראו את החומרים שלי בבלוג שלי...

למעלה