שרשור מקוון

Ultra marine

New member
את מעריכה את אורלי פחות בגלל שיש

אותם בסופר פארם? בעיני זה לא כזה משנה האמת. מה שכן, בכל מקרה אני לא אוהבת לרכוש בסופר פארם בגלל בקבוקים ישנים, בקבוקים שפתחו אותם והשתמשו בהם וכו'. אני חושבת שהם צריכים לעשות כמו WOW שיש סטנד עם כל הלקים וכולם טסטרים והבקבוקים למכירה נמצאים בארונית איפשהו למטה. כמו ברוב הדוכנים של האיפור לדוג'.

edenable

New member
זה לא עניין של הערכה

אני אוהבת את אורלי, אבל איך שמציגים אותם בפארמים זה זוועה. ואסי בשבילי הוא מותג קצת יותר יוקרתי מאורלי. אני פשוט חוששת שאם זה יקרה - לא ידעו להציג את הלקים של אסי כראוי, וכל העניין של בקבוקים פתוחים וחוסר טסטרים כמו שאמרת.... יכול להיות שבחו"ל זה בסדר, אבל איך שאני מכירה את המצב בארץ...

Ultra marine

New member
לא ממש מזיז לי "איך מציגים אותם"

מה שחשוב לי זה איכות הלק והעובדה שאין לו רעלים. כל השאר שעם ישראל יתעמק... אני כזאת מנותקת מכל הסובב אותי שבאמת לא כזה אכפת לי. וכמו שאמרתי אני לא קונה בפארמים אז זה לא עד כדי כך משנה לי. מה שכן, אם כפי שכתוב לק יעלה 8$ = 32 ש"ח (לפני מיסים וכו') גם ככה זה לא ריאלי מבחינתי. מעדיפה לקנות ב 88 ב 4$ או ב Nail etc ב 6$..

edenable

New member
אני בזמן האחרון

לא קונה לקים בפארמים בכלל (כבר כמה חודשים) אסי בארץ לא יעלה פחות וזה אומר שבחיים לא אקנה אותו בארץ אלא אזמין. אבל אני מאמינה שאלו שמשקיעות את הסכום הזה באסי ירצו לקבל לק חדש כמו שצריך, שלא היה זרוק בין מדפי הזכוכית שלהם או שמישהי אחרת כבר ניסתה אותו.

Ultra marine

New member
נכון. חבל שבארץ אין מודעות.

אבל כיוון שאני ואת לא קונות בפארמים, למי אכפת

iefrat

New member
../images/Emo28.gifפוסט על המייק אפ הנוכחי שלי ../images/Emo241.gif

אז נכנסתי לעניין, יש כל מיני רעיונות ונסיון לא לחזור על מה שכבר כתבו אלא לחדש לרענן ולעניין בענין העיצוב - עובדת עליו :)

למעלה