חוץ מזה נא לנצל"ש בפעם הבאה. זה ממש לא מצדיק פתיחת הודעה חדשה.
F Fairywitch New member 20/9/07 #22 אוי, באמת- את מתכוונת לשרשור סיכום העונות? אם כתוב "סיכום עונה 11"- ואת לא יודעת מי ניצח/ה- למה נכנסת להודעה?! צריך להפעיל קצת את הראש. צר לי להגיד- אבל זבש"ך.
אוי, באמת- את מתכוונת לשרשור סיכום העונות? אם כתוב "סיכום עונה 11"- ואת לא יודעת מי ניצח/ה- למה נכנסת להודעה?! צריך להפעיל קצת את הראש. צר לי להגיד- אבל זבש"ך.
P Princess110 New member 20/9/07 #23 אפשר לשאול למה בחרת בכינוי הזה? זו שאלה רצינית..מה נתן לך השראה?
S *superstar* New member 20/9/07 #24 הישרדות ישראל הייתי מנותקת לחלוטין ב4 חודשים האחרונים, אז לא לצחוק! זה שודר כבר?
ס סנופפ בוי New member 21/9/07 #28 במילא תכף "עונות ההמשך" נגמרות תצפו לשידורים חוזרים של עונות 1,2 וכמובן 8-11 עד לקיץ הבא...
ה הדסוששש New member 21/9/07 #29 רגע אז.. אחרי שעונה 11 תיגמר אתה אומר שיהיו עונות 1-2 או שרק בקיץ הבא?
ש שיקק New member 22/9/07 #30 תרגומים להישרדות מישו יודע על אתר שמביא תרגומים באנגלית להישרדות... או לחילופין אתר שמביא לעונותהראושונותשלהישרדות תרגום....
תרגומים להישרדות מישו יודע על אתר שמביא תרגומים באנגלית להישרדות... או לחילופין אתר שמביא לעונותהראושונותשלהישרדות תרגום....
F Fairywitch New member 22/9/07 #32 ../images/Emo45.gifוכשמישהו מדבר לא ברור(מישהו אמר ביג טום?) בד"כ יש תרגום למטה.